|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
5.6.2015 18:30:57   
ninuska
Evo mene. Bila na kontroli i sve je hB ok. Dala mi vaginalete da stavljam tri dana jer imam malo bijelog pranja. Ostalo sve super user posted image . Mogu na more user posted image .
otisla po malu u vrtic, bile malo u parku, pa nas je muz pokupio i zajedno otisli na rucak i u Bingo u nabavku. Helem, slomila me vrucina

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 251
5.6.2015 18:51:51   
alman

IZVORNA PORUKA: ninuska

Evo mene. Bila na kontroli i sve je hB ok. Dala mi vaginalete da stavljam tri dana jer imam malo bijelog pranja. Ostalo sve super user posted image . Mogu na more user posted image .
otisla po malu u vrtic, bile malo u parku, pa nas je muz pokupio i zajedno otisli na rucak i u Bingo u nabavku. Helem, slomila me vrucina

user posted image za urednu kontrolu, blago tebi pa mozes na more, odmori se draga i uzvaj user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 252
5.6.2015 19:06:09   
ziel

Super user posted image Lijep provod na moru i nista ne kuhaj tamo, osim kafe user posted image Kuhanje i pranje sudja dodatno smori pa odmor ne izgleda kao odmor....

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 253
5.6.2015 19:19:13   
Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image suuuper za kontrolu a i za more...user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 254
5.6.2015 19:34:03   
mala curica
Bravooo za urednu kontrolu......user posted image
Ja danas isla po uputnicu kod doktora za vadzenje krvi i mm pita smojem li na kupanje ici
bazen,jezero.....
odvali se doktor smijati i pita mm "Moze li ona uopce plivati" a mm kaze"Cisto sumnjam,jedva hoda a ne da pliva"
bas su bezz ispali user posted image
A ja kao burence spustila glavu user posted image
Izmjerio mi pritisak,nalo mi je nizak bio
pa cu da popijem kafu i bit ce ok.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 255
5.6.2015 20:08:35   
M.A.M.
Djeste zenice,ja ustala jutros u 6:30,popila brzinsku kaficu i ufatila se posla,oprala svu stolariju,prozore,posteljinu,stigla sam i kod kone na kafu,pa se vratila i nastavila,oprala i jednu stazu,pa napravila burek za veceru,okupala se i evo me jedva pisem kolko su me ledja ufatila,al presretna stan miriseeee user posted image
Sutra me dragi vodi na plave vode za nagradu user posted image
za kontrole user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 256
5.6.2015 20:12:58   
rose

Amira A 06.06.
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
bebi01...29.06.
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Ljeto 15.... 05.08. user posted image
Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09. user posted image
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10. user posted image
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
Blue moon ... 08. 11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12.

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 257
5.6.2015 21:09:53   
ninuska
Hvala, drage moje. I ja jedva cekam da se bucnem user posted image . Najavljuju lijepo vrijeme aBd. Evo mala i ja pravimo spisak user posted image . Ona ko fol nesto pise user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 258
5.6.2015 21:27:08   
aidana
Ninuska super za kontrolu i moreuser posted image Kad krecete?

MAM uzivaj sutra na izletu user posted image

Alman, mala curice vama ostalo samo jos peglanje i sve spremno user posted image

Mi smo predvece opet isli u potragu za obucom, sreca pa sam nasla i patikice i sandale...prosla sam bolje nego sto sam ocekivala user posted image Al sam se smorila, evo lezim u potkosulji i gacicama...cekam da se dozovem user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 259
5.6.2015 22:48:54   
*pcelica*
Dobro vece.Kako ste mi user posted image
LTM vidim uziva. Neka tako i treba user posted image
Ninuska sretno i vama na moru da vas vrijeme posluzi i da se odmorite.
Svim ostalim trudnicama sve najbolje i cestitam na urednim kontrolama user posted image
Kod mene operacija krecenje uspjesno zavrsena, pacijent podlegao user posted image Polomila sam se. Rezultat mojih radova mm dva dana za redom zakasnio na posao user posted image Rekao mi je sto sam krecila, krecila sam. Neda mi vise ni prpeljaru pomjeriti. Trebali prostrti tepih u trpezariji i nije htio. Jos mi i sestra dosla i bila dva dana da nam pomogne. Pa sam je maksimalno iskoristila da zavrsim svoj sprat, a danas kod svekrve sve uradile. Ona ove godine ne kreci ali smo sve pomjerile i ocistile.Kuca mi mirise a ja lezim i odmaram user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 260
6.6.2015 7:26:19   
ziel
Dobro jutro dame user posted image
Ja ev pijem caj, mrzim vikendom kad ustanem rano kao ne mogu da spavam a radnim danima hocu da crknem kad me alarm budi....
Razmisljam o poslovima koji me cekaju iduce sedmice, pocevsi od petka, krecenje, prebacivanje spavace u vecu sobu, radi dolaska bebca, trenutno nam soba mala i ne moze stati krevetic... pa na to jos i pranje svega sto se moze oprati u kuci, brisanje itd. Znate vec, mnoge od vas ste to i zavrsile, blago vama...
Odoh sad skuhati tijesto za lepine i pitu, mm otisao da uradi veliki servis na autu pa dok se vrati da bude gotov dorucak user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 261
6.6.2015 8:27:16   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Ninuska super za kontrolu i moreuser posted image Kad krecete?

MAM uzivaj sutra na izletu user posted image

Alman, mala curice vama ostalo samo jos peglanje i sve spremno user posted image

Mi smo predvece opet isli u potragu za obucom, sreca pa sam nasla i patikice i sandale...prosla sam bolje nego sto sam ocekivala user posted image Al sam se smorila, evo lezim u potkosulji i gacicama...cekam da se dozovem user posted image

Idemo u ponedjeljak rano ujutro aBd. Ne idem sa muzem user posted image . Sa roditeljima i sestrom. Tako mi svake godine u junu i septembru zajedno. Super nam bude user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 262
6.6.2015 8:29:47   
ninuska
tlziel polako. Nisam ni ja zavrsila sa krecenjem. Ali sam prwcistila..i to je nesto user posted image . A, imali smo dosta radova oko kuce...polako
pcelice Boga mi si ti jedna vrijedna zena user posted image . Pored dvoje djece, stomaka dva stana generalno uradila. Ma, svaka cast user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 263
6.6.2015 8:46:35   
ninuska
A, sad, dobro jutro user posted image .
Mala se zali da je svrbi "nesto" kad joj podignem ruku vidim da se izasula user posted image . Znaci ispod pazuha, i na koljenu. Dvije tackice ima i na prsima. Moram je pratiti. Ne znam.sta je ovo user posted image
mislila s njom do grada i.prijateljicom, ali ne znam koliko mi je pametno zbog guzve i pape user posted image . Kako li je na vilsonovom user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 264
6.6.2015 10:50:02   
ziel

A, sad, dobro jutro user posted image .
Mala se zali da je svrbi "nesto" kad joj podignem ruku vidim da se izasula user posted image . Znaci ispod pazuha, i na koljenu. Dvije tackice ima i na prsima. Moram je pratiti. Ne znam.sta je ovo user posted image
mislila s njom do grada i.prijateljicom, ali ne znam koliko mi je pametno zbog guzve i pape user posted image . Kako li je na vilsonovom user posted image

Jel prebolovala ospice? Taj osip moze biti ili svrab, ospice ili alergija... Prati je pa ako se bude sirilo obavezno je odvedi doktoru, ne treba se sad igrati s tim osipima pogotovo u ovo doba godine, svasta vjetar u zraku donese...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 265
6.6.2015 20:14:11   
*pcelica*

tlziel polako. Nisam ni ja zavrsila sa krecenjem. Ali sam prwcistila..i to je nesto user posted image . A, imali smo dosta radova oko kuce...polako
pcelice Boga mi si ti jedna vrijedna zena user posted image . Pored dvoje djece, stomaka dva stana generalno uradila. Ma, svaka cast user posted image

I okrecila user posted image Majstor nije mogao tek krajem mjeseca,a ja nemogu uz ramazan. I posto sam skoro profi u krecenju ja to zacas, i onda sa sestrom sve pocistim. Danas sa sveki i mm sve smjestila i gotovo.
E sad dobar vam dan. Kako ste mi sve redom?
Ziel nek' vamje Bog na pomoci s tim preseljenjem soba.To mi je najmrze kad sobe moram da selim. Sinoc mm pita je li mi ostajemo u nasoj sobi sada ili se selimo. A gdje cu mislim se jedino u garazu user posted image Tako da sad za sad ostajemo u nasoj sobi. Jos moramo dok se ne porodim naruciti americki plakar da nam se napravi posto nam ovaj ormar je i tijesan a vec je i za mijenjanja.user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 266
6.6.2015 21:36:15   
rose
mi prostrli i cilime...ostaje jos dubinsko pranje ugla i madraca...mozda iduci vikend user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 267
6.6.2015 21:45:32   
aidana

Pcelica je sebi izabrala pravi nick user posted image vrijednica

Ninuska kako osip, je li se povuklo?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 268
6.6.2015 21:47:04   
aidana

IZVORNA PORUKA: rose

mi prostrli i cilime...ostaje jos dubinsko pranje ugla i madraca...mozda iduci vikend user posted image

user posted image nek je zavrseno. Trazicu ti nekad kasnije da mi posaljes kontakt ljudi za dubinsko ciscenje, meni ce trebati krajem jula/august.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 269
6.6.2015 21:48:46   
rose

user posted image nek je zavrseno. Trazicu ti nekad kasnije da mi posaljes kontakt ljudi za dubinsko ciscenje, meni ce trebati krajem jula/august.

to muz neke nasao preko pika...birao ih po lokaciji ...i isao na varijantu starog grada ...ovi sto mi je LTM dala broj bili previse zauzeti i nisu htjeli doci po cilime..kao oprace al da mi donesenom...sto mi ne pada na pamet...nasli druge preko pik-a i dali im u subotu...u cetvrtak su bili gotovi

izvini tek sad vidjeh za dubinsko pitas...to tek trebamo naci user posted image mada im mm nekog poznanika koji to radi pa sad ne znam

< Poruku je uredio rose -- 6.6.2015 21:49:40 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 270
6.6.2015 22:09:19   
aidana

to muz neke nasao preko pika...birao ih po lokaciji ...i isao na varijantu starog grada ...ovi sto mi je LTM dala broj bili previse zauzeti i nisu htjeli doci po cilime..kao oprace al da mi donesenom...sto mi ne pada na pamet...nasli druge preko pik-a i dali im u subotu...u cetvrtak su bili gotovi

izvini tek sad vidjeh za dubinsko pitas...to tek trebamo naci user posted image mada im mm nekog poznanika koji to radi pa sad ne znam

taman da vidim hoces li biti zadovoljna user posted image

Mi smo danas pobjegli na Igman, izgorila sam samo takouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 271
6.6.2015 22:50:25   
alman
samo da vam mahnem, da ne bih slucajno napravila minus jedan dan user posted image

ma nema sve trudnice prave vrijednice user posted image

mi danas cijeli dan bili kod mojih, oni prali clime a ja se samo pomicala po kuci, nista radila nisam al me vrucina smorila,hvala Bogu pa se blizi termin, a vama sretno preko ljeta user posted image da sto lakse prezivite ove vucine

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 272
6.6.2015 23:09:16   
ninuska

Pcelica je sebi izabrala pravi nick user posted image vrijednica

Ninuska kako osip, je li se povuklo?

Nije..ima ispod pazuha desnog i na desnom koljenu. Dvije na prsima. Ostalo je ok. Pomislila sam.da je krzamak, ali nema temp, nije grlo upaljeno. Pojma nemam smijem li se usuditi na more. Ne vodi mi se dr jer moram ici u Vrazovu. Hiljadu bolescuga user posted image .
je li kojaod vas koristila flonidan? Smijem li dati na svoju ruku?

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 273
7.6.2015 7:56:28   
ziel
Jutro trudnice, sta radite na ovoj vrelini? Ja sam ustala u pola 7 jutros, nisam mogla vise spavati a i stomak me mucio cijelu noc, probava... Jesam tresnje sinoc u 11 jela, pa mozda me to mucilo... Bila sam jucer na Panonskom jezeru, nisam se kupala iako me voda zvala sebi user posted image ali sam se makar suncala, nije bilo previse guzva, sezona tek otvorena user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 274
7.6.2015 8:17:12   
LieToMe RR
jutro drage moje user posted image jeste li me zabiravile?
Mi smo evo negdje na pola odmora, u srijedu navece smo aBd nazad, u cetvrtak u 8 sam odmah kod Divketa a onda idem kod svoje frizerke na farbanje i pramenove valja se srediti za posla (u petak odmah startam sa poslom).
Mi uzivamo, vrijeme je odlicbo, jest malo vise upeklo nego inace (ninuska obavezno nosi faktor 50 i nesto protiv komaraca ima ih na svakom cosku).
Ne znam sta je sa ljudima kad vide trudnu zenu, odmah joj donose da jede user posted image imam osjecaj kad stanem na vagu da necu biti odusevljena user posted image ali eto na odmoru sam pa mogu malo zabusavati.

Setnica je odlicna, svaku noc picimo do Podaca i Graca, jedina mana je sto nije sezona pa nema usput kupiti sladoleda ali Boze moj, ne moze i jare i pare. Malena postala pravi kafanski covjek user posted image zavrsi sa igrom i kupanjem, odspava u hladu i onda tati ko velika kaze Ammooo kafana user posted image
Oplakali su neki dan svi redom user posted image
Ja juce upoznam neke penzionere iz Sa, kaze meni teta divno izgledam, jel mi termin negdje oko nove godine? user posted image reko u augustu user posted image pa divvvnooo izgledate, jedete li sta user posted image kasnije sam se zalila u kafani, ne vidi zena odlicno, jedva udjem u vodu po ovim kamenicama, isto nasukan kit user posted image
Elem, eto, stvarno uzivamo, vrijeme je divno, plaza jest drugacija nego na Peljescu ali stvarno je lijepo kad se covjek navikne. Meni se prvi dan odmah svidjelo, nema guzve, ima hladovine, dobile smo i lezaljke (juce smo nas dvije i odpajkile na plazi user posted image )

Vidim vi ste sve vrijedne, okrecile, spremile, oprale popeglale user posted image
Zelim vam ugodan ostatak vikenda i pocetak nove sedmice user posted image sve vi koje imate kontrole nek vam je sretnouser posted image terminuse odmarajte i uzivajte a cini mi se da sam upratila i nove forumasice pa im zelim lijepuser posted image i ugodan boravak s nama
Ne znam vise sta da vam pisem sem da vam saljem veliki user posted image
Odoh iskopati neku prigodnu slikicu. Pusa vam velika

http://s5.postimg.org/qr38xhtvb/WP_20150606_11_25_31_Pro.jpg
evo nas tri kako se izlezavamo user posted image
user posted image imate mahanje

< Poruku je uredio LieToMe -- 7.6.2015 8:31:56 >

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *