Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 18:30:57
ninuska
Evo mene. Bila na kontroli i sve je hB ok. Dala mi vaginalete da stavljam tri dana jer imam malo bijelog pranja. Ostalo sve super . Mogu na more . otisla po malu u vrtic, bile malo u parku, pa nas je muz pokupio i zajedno otisli na rucak i u Bingo u nabavku. Helem, slomila me vrucina
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 18:51:51
alman
IZVORNA PORUKA: ninuska
Evo mene. Bila na kontroli i sve je hB ok. Dala mi vaginalete da stavljam tri dana jer imam malo bijelog pranja. Ostalo sve super . Mogu na more . otisla po malu u vrtic, bile malo u parku, pa nas je muz pokupio i zajedno otisli na rucak i u Bingo u nabavku. Helem, slomila me vrucina
za urednu kontrolu, blago tebi pa mozes na more, odmori se draga i uzvaj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 19:06:09
ziel
Super Lijep provod na moru i nista ne kuhaj tamo, osim kafe Kuhanje i pranje sudja dodatno smori pa odmor ne izgleda kao odmor....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 19:19:13
Carobno jutro
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 19:34:03
mala curica
Bravooo za urednu kontrolu...... Ja danas isla po uputnicu kod doktora za vadzenje krvi i mm pita smojem li na kupanje ici bazen,jezero..... odvali se doktor smijati i pita mm "Moze li ona uopce plivati" a mm kaze"Cisto sumnjam,jedva hoda a ne da pliva" bas su bezz ispali A ja kao burence spustila glavu Izmjerio mi pritisak,nalo mi je nizak bio pa cu da popijem kafu i bit ce ok.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 20:08:35
M.A.M.
Djeste zenice,ja ustala jutros u 6:30,popila brzinsku kaficu i ufatila se posla,oprala svu stolariju,prozore,posteljinu,stigla sam i kod kone na kafu,pa se vratila i nastavila,oprala i jednu stazu,pa napravila burek za veceru,okupala se i evo me jedva pisem kolko su me ledja ufatila,al presretna stan miriseeee Sutra me dragi vodi na plave vode za nagradu za kontrole
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 21:27:08
aidana
Ninuska super za kontrolu i more Kad krecete?
MAM uzivaj sutra na izletu
Alman, mala curice vama ostalo samo jos peglanje i sve spremno
Mi smo predvece opet isli u potragu za obucom, sreca pa sam nasla i patikice i sandale...prosla sam bolje nego sto sam ocekivala Al sam se smorila, evo lezim u potkosulji i gacicama...cekam da se dozovem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 22:48:54
*pcelica*
Dobro vece.Kako ste mi LTM vidim uziva. Neka tako i treba Ninuska sretno i vama na moru da vas vrijeme posluzi i da se odmorite. Svim ostalim trudnicama sve najbolje i cestitam na urednim kontrolama Kod mene operacija krecenje uspjesno zavrsena, pacijent podlegao Polomila sam se. Rezultat mojih radova mm dva dana za redom zakasnio na posao Rekao mi je sto sam krecila, krecila sam. Neda mi vise ni prpeljaru pomjeriti. Trebali prostrti tepih u trpezariji i nije htio. Jos mi i sestra dosla i bila dva dana da nam pomogne. Pa sam je maksimalno iskoristila da zavrsim svoj sprat, a danas kod svekrve sve uradile. Ona ove godine ne kreci ali smo sve pomjerile i ocistile.Kuca mi mirise a ja lezim i odmaram
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 7:26:19
ziel
Dobro jutro dame Ja ev pijem caj, mrzim vikendom kad ustanem rano kao ne mogu da spavam a radnim danima hocu da crknem kad me alarm budi.... Razmisljam o poslovima koji me cekaju iduce sedmice, pocevsi od petka, krecenje, prebacivanje spavace u vecu sobu, radi dolaska bebca, trenutno nam soba mala i ne moze stati krevetic... pa na to jos i pranje svega sto se moze oprati u kuci, brisanje itd. Znate vec, mnoge od vas ste to i zavrsile, blago vama... Odoh sad skuhati tijesto za lepine i pitu, mm otisao da uradi veliki servis na autu pa dok se vrati da bude gotov dorucak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 8:27:16
ninuska
IZVORNA PORUKA: aidana
Ninuska super za kontrolu i more Kad krecete?
MAM uzivaj sutra na izletu
Alman, mala curice vama ostalo samo jos peglanje i sve spremno
Mi smo predvece opet isli u potragu za obucom, sreca pa sam nasla i patikice i sandale...prosla sam bolje nego sto sam ocekivala Al sam se smorila, evo lezim u potkosulji i gacicama...cekam da se dozovem
Idemo u ponedjeljak rano ujutro aBd. Ne idem sa muzem . Sa roditeljima i sestrom. Tako mi svake godine u junu i septembru zajedno. Super nam bude
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 8:29:47
ninuska
tlziel polako. Nisam ni ja zavrsila sa krecenjem. Ali sam prwcistila..i to je nesto . A, imali smo dosta radova oko kuce...polako pcelice Boga mi si ti jedna vrijedna zena . Pored dvoje djece, stomaka dva stana generalno uradila. Ma, svaka cast
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 8:46:35
ninuska
A, sad, dobro jutro . Mala se zali da je svrbi "nesto" kad joj podignem ruku vidim da se izasula . Znaci ispod pazuha, i na koljenu. Dvije tackice ima i na prsima. Moram je pratiti. Ne znam.sta je ovo mislila s njom do grada i.prijateljicom, ali ne znam koliko mi je pametno zbog guzve i pape . Kako li je na vilsonovom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 10:50:02
ziel
A, sad, dobro jutro . Mala se zali da je svrbi "nesto" kad joj podignem ruku vidim da se izasula . Znaci ispod pazuha, i na koljenu. Dvije tackice ima i na prsima. Moram je pratiti. Ne znam.sta je ovo mislila s njom do grada i.prijateljicom, ali ne znam koliko mi je pametno zbog guzve i pape . Kako li je na vilsonovom
Jel prebolovala ospice? Taj osip moze biti ili svrab, ospice ili alergija... Prati je pa ako se bude sirilo obavezno je odvedi doktoru, ne treba se sad igrati s tim osipima pogotovo u ovo doba godine, svasta vjetar u zraku donese...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 20:14:11
*pcelica*
tlziel polako. Nisam ni ja zavrsila sa krecenjem. Ali sam prwcistila..i to je nesto . A, imali smo dosta radova oko kuce...polako pcelice Boga mi si ti jedna vrijedna zena . Pored dvoje djece, stomaka dva stana generalno uradila. Ma, svaka cast
I okrecila Majstor nije mogao tek krajem mjeseca,a ja nemogu uz ramazan. I posto sam skoro profi u krecenju ja to zacas, i onda sa sestrom sve pocistim. Danas sa sveki i mm sve smjestila i gotovo. E sad dobar vam dan. Kako ste mi sve redom? Ziel nek' vamje Bog na pomoci s tim preseljenjem soba.To mi je najmrze kad sobe moram da selim. Sinoc mm pita je li mi ostajemo u nasoj sobi sada ili se selimo. A gdje cu mislim se jedino u garazu Tako da sad za sad ostajemo u nasoj sobi. Jos moramo dok se ne porodim naruciti americki plakar da nam se napravi posto nam ovaj ormar je i tijesan a vec je i za mijenjanja.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 21:48:46
rose
IZVORNA PORUKA: rose
mi prostrli i cilime...ostaje jos dubinsko pranje ugla i madraca...mozda iduci vikend
nek je zavrseno. Trazicu ti nekad kasnije da mi posaljes kontakt ljudi za dubinsko ciscenje, meni ce trebati krajem jula/august.
to muz neke nasao preko pika...birao ih po lokaciji ...i isao na varijantu starog grada ...ovi sto mi je LTM dala broj bili previse zauzeti i nisu htjeli doci po cilime..kao oprace al da mi donesenom...sto mi ne pada na pamet...nasli druge preko pik-a i dali im u subotu...u cetvrtak su bili gotovi
izvini tek sad vidjeh za dubinsko pitas...to tek trebamo naci mada im mm nekog poznanika koji to radi pa sad ne znam
< Poruku je uredio rose -- 6.6.2015 21:49:40 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 22:09:19
aidana
mi prostrli i cilime...ostaje jos dubinsko pranje ugla i madraca...mozda iduci vikend
nek je zavrseno. Trazicu ti nekad kasnije da mi posaljes kontakt ljudi za dubinsko ciscenje, meni ce trebati krajem jula/august.
to muz neke nasao preko pika...birao ih po lokaciji ...i isao na varijantu starog grada ...ovi sto mi je LTM dala broj bili previse zauzeti i nisu htjeli doci po cilime..kao oprace al da mi donesenom...sto mi ne pada na pamet...nasli druge preko pik-a i dali im u subotu...u cetvrtak su bili gotovi
izvini tek sad vidjeh za dubinsko pitas...to tek trebamo naci mada im mm nekog poznanika koji to radi pa sad ne znam
taman da vidim hoces li biti zadovoljna
Mi smo danas pobjegli na Igman, izgorila sam samo tako
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 22:50:25
alman
samo da vam mahnem, da ne bih slucajno napravila minus jedan dan
ma nema sve trudnice prave vrijednice
mi danas cijeli dan bili kod mojih, oni prali clime a ja se samo pomicala po kuci, nista radila nisam al me vrucina smorila,hvala Bogu pa se blizi termin, a vama sretno preko ljeta da sto lakse prezivite ove vucine
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 6.6.2015 23:09:16
ninuska
pcelice Boga mi si ti jedna vrijedna zena . Pored dvoje djece, stomaka dva stana generalno uradila. Ma, svaka cast
Pcelica je sebi izabrala pravi nick vrijednica
Ninuska kako osip, je li se povuklo?
Nije..ima ispod pazuha desnog i na desnom koljenu. Dvije na prsima. Ostalo je ok. Pomislila sam.da je krzamak, ali nema temp, nije grlo upaljeno. Pojma nemam smijem li se usuditi na more. Ne vodi mi se dr jer moram ici u Vrazovu. Hiljadu bolescuga . je li kojaod vas koristila flonidan? Smijem li dati na svoju ruku?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 7.6.2015 7:56:28
ziel
Jutro trudnice, sta radite na ovoj vrelini? Ja sam ustala u pola 7 jutros, nisam mogla vise spavati a i stomak me mucio cijelu noc, probava... Jesam tresnje sinoc u 11 jela, pa mozda me to mucilo... Bila sam jucer na Panonskom jezeru, nisam se kupala iako me voda zvala sebi ali sam se makar suncala, nije bilo previse guzva, sezona tek otvorena
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 7.6.2015 8:17:12
LieToMe RR
jutro drage moje jeste li me zabiravile? Mi smo evo negdje na pola odmora, u srijedu navece smo aBd nazad, u cetvrtak u 8 sam odmah kod Divketa a onda idem kod svoje frizerke na farbanje i pramenove valja se srediti za posla (u petak odmah startam sa poslom). Mi uzivamo, vrijeme je odlicbo, jest malo vise upeklo nego inace (ninuska obavezno nosi faktor 50 i nesto protiv komaraca ima ih na svakom cosku). Ne znam sta je sa ljudima kad vide trudnu zenu, odmah joj donose da jede imam osjecaj kad stanem na vagu da necu biti odusevljena ali eto na odmoru sam pa mogu malo zabusavati.
Setnica je odlicna, svaku noc picimo do Podaca i Graca, jedina mana je sto nije sezona pa nema usput kupiti sladoleda ali Boze moj, ne moze i jare i pare. Malena postala pravi kafanski covjek zavrsi sa igrom i kupanjem, odspava u hladu i onda tati ko velika kaze Ammooo kafana Oplakali su neki dan svi redom Ja juce upoznam neke penzionere iz Sa, kaze meni teta divno izgledam, jel mi termin negdje oko nove godine? reko u augustu pa divvvnooo izgledate, jedete li sta kasnije sam se zalila u kafani, ne vidi zena odlicno, jedva udjem u vodu po ovim kamenicama, isto nasukan kit Elem, eto, stvarno uzivamo, vrijeme je divno, plaza jest drugacija nego na Peljescu ali stvarno je lijepo kad se covjek navikne. Meni se prvi dan odmah svidjelo, nema guzve, ima hladovine, dobile smo i lezaljke (juce smo nas dvije i odpajkile na plazi )
Vidim vi ste sve vrijedne, okrecile, spremile, oprale popeglale Zelim vam ugodan ostatak vikenda i pocetak nove sedmice sve vi koje imate kontrole nek vam je sretno terminuse odmarajte i uzivajte a cini mi se da sam upratila i nove forumasice pa im zelim lijep i ugodan boravak s nama Ne znam vise sta da vam pisem sem da vam saljem veliki Odoh iskopati neku prigodnu slikicu. Pusa vam velika