alman
|
IZVORNA PORUKA: Leena Drage moje, evo napokon nadoh vremen da se javnem... Bila sam na kontroli prije 15ak dana i nuhalni je bio los (3mm), pa sam bila van sebe... Milion misli u glavi, niti jedna lijepa... Ugl., da skratim, isla sam nakon 10 dana ponoviti nuhalni, jer je na prvom beba bila 4 cm, a od 4.5 do 5 treba biti da bi parametri bili dobri. I, hvala Bogu, 0.17mm, ali sam uradila u double za svaki slucaj i uredan nalaz, hvala Bogu... Ma eto, sekiracije na izvoz bilo... Inace, mucnine taman malo popuste, pa se vrate... Sinoc sam kod mame bila na rostilju i uopste nisam puno pojela, ali dzaba.... I da, alergicna sam na nesto mislim da su jagode, osipam se bas, evo smirilo se ovo nekoliko dana kako ih ne jedem... A mama kaze da je ona bila alergicna na jagode u trudnoci sa mnom, nikad ni prije ni poslije.. Eto izjadah se Ma sada je sve ok, hvala Bogu, ali tezak period bio... I da, dr kaze da joj se cini da je ovaj put braco, ali meni stvarno ne moze biti vise svejedno za spol, posebno nakon ove drame... Ali eto Esma zeli bracu jos od Lejle , pa mozda joj se zelja ispuni draga mogu misliti kako si se isikirala, al hvala Bogu nek je sve uredu, sad se malo opusti i uzivaj, valjda i te mucnine prestanu vise a vjerujem da ti je svejedno za spol, jer znam po sebi kad prezivis neki stres i brigu, onda samo molis Bogu da bude zdravo i uredu a za spol ne maris uopste