maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (1.6.2015 12:50:53)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: mala curica Hvala vam na rijecima podrske .........[sm=smiley1.gif] Jos muckam glavu da postanem svjesna da je dosao i taj mjesec.....[sm=smiley36.gif] Sada pijem kafu,uskoro cu je zavrsiti o idem malo u kupovinu za kucuni da kupim deterdzent za pranje beby stvracica pa da danas prvu masinu ukljucim ....jedva cekam... U subotu smo kupili kadu,krenice i ostalo sto treba za bebu,torbu za porodiliste da mogu spakovati stvari,carapica za bebaca.......da ne nabrajam sta jos a najsladze mi je bilo ide mm i nosi kompletic,izabrao da se bebac sredi kada krene kuci. Tako mi je slatko bilo....izgubi se covjek i eto ga nosi....sladze mi je bilo sto je on to sam izabrao i potrefio broj [sm=smiley36.gif] ja sam sve oprala sad preko vikenda, ipak sam sve na 95 stepeni,rekoh stojalo je nek se odkuha, tako da me ovih dana ceka peglanje i slaganje odjecice,danas cu opet generalno spavacu sve usisati i prebrisati da se krevetic unese, trenutno je na hodniku, malo ga ocistila, jos samo da mm danas postavi tockice nove, i ja sam pripremila neke stvari za bolnice, trebam jos nesto dokupiti al to cu u toku sedmice [sm=bravo.gif] za muza Drage moje meni je to najljepsi perio pranje i peglanje bebi robice,ja ovo sto sam kupila samo gledam i preslazem,meni je ostalo jos puno toga pripremiti ali polako imam jos dva mjeseca
|
|
|
|