alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (1.6.2015 22:22:00)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe ja jeste se raspisale...vidim i o sexy vesu [sm=smiley36.gif] ja ne sjedoh jos uvijek. kasnije ce mi doci prijateljica da pijemo kafu pa ce to biti jedinstvena prilika. malena i ja skitale, otisle do moje raje na posao, pa kod frizerke na kafu pa kuci... mm nije stigao danas madrac da podigne, vjerovatno ce svekar dok nas ne bude... dok je do banke, pa po putno osiguranje, pa platio racune... nasli se kuci da rucamo. ja nas djelimicno spakovala, ostale jos neke sitnice i ovo letece, oprala kosu, masina evo taman zavrsila... ma tacno cu se resetovat oko 9 kako je krenulo. odoh dat malenoj da ruca pa da jos neke sitnice upakujem. cujemo se mi kasnije. planirali smo polijetanje izmedju 5 i 6 pa vidjecemo kakvi budemo e da...sretan nam novi pocetak mjeseca [sm=bravo.gif] sve nam najljepse od srca zelim, terminusama da imaju lagan porod i brz oporavak i da se uvuku u sexy rublje [sm=smiley36.gif] velika vam pusa odoh kidat dalje [sm=smiley36.gif] sretan put draga moja, lijepo se provedite, odmorite, iskupajte [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|