scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 1:47:17)
|
Drage ženice, samo da se kratko javim, dugo vas već ne čitam, ne stižem nikako, ali nema smisla da se nikako ne javljam, a toliko vremena sam provela ovdje jadajući se [sm=smiley36.gif]. Možda ste već i čule, ja sam se porodila prije nešto više od 2 sedmice. Imala sam želju za prirodan porod poslije CR, pružena mi je šansa, međutim moje tijelo nije htjelo surađivati, na kraju sam morala na hitan CR, ali hvala Bogu da je sve dobro prošlo na kraju i da se moja bebara nije napatila. Stigla je cura 3 700 g, 53 cm. Kada stignem pisat ću porođajnu priču, bila sam u bolnici ukupno 7 dana i nema ništa ljepše nego kad se vratiš kući, a sve hvala Bogu dobro prošlo. Da ako Bog da sve dočekate svoje bebice žive i zdrave i da se brzo oporavite. Ja sam ovaj put puno brže stala na noge nego nakon prvog CR i prilično se brzo oporavljam. Dojimo, malo me brdavice zezaju, bole, ali i to će proći, dojila sam sina i jedva čekam da bol prođe da potpuno možemo uživati u dojenju. Ja sam se ukupno udebljala 17 kg, na porodu sam izgubila ca. 8-9 kg, ali apetit mi je sada lud, stalno sam gladna i slatko jedem u velikim količinama, mislim da ću sada vratiti kile što ih izgubih na porodu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|