RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 17:49:13)

IZVORNA PORUKA: ninuska

LTM...prelijepe ste obje...cura posebno [sm=zz_inlove.gif]..mashallah pupe...i moj je tu negdje [sm=smiley36.gif]

hhvvaaalllaaa
ma moj pupo je pravo velik, ovolika sam na porod otisla sa L. ziva ne znam kakva cu biti u devetom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 17:51:38)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

LTM...prelijepe ste obje...cura posebno [sm=zz_inlove.gif]..mashallah pupe...i moj je tu negdje [sm=smiley36.gif]

hhvvaaalllaaa
ma moj pupo je pravo velik, ovolika sam na porod otisla sa L. ziva ne znam kakva cu biti u devetom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Psst...zeno,,mjesec si ispred mene..sta cu ja [sm=smiley22.gif]. Meni je bas naglo narasatao zadnje dvije sedmice..jedva se primjecivao,,a sad je bas buknuo. Imace kad da ispusu [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:00:31)

O LTM divne ste[sm=bravo.gif]. Vidi se da uzivate [sm=smiley1.gif] malena je kao secer, pravi. Galebovi su krasni ali ipak vas dvije imate prednost[sm=smiley36.gif].

Maksi, i mene tako zna i kroz guzu probiti isto. Znaci ima jos neko sa istim boljkama, lakse mi odmah[sm=smiley36.gif]

Ninushka, nek' si ti hljeb smjestila, sta te briga. Raspari ga sad i eto[sm=smiley36.gif]. I ja sve zivo zaboravljam. Pocet cu pisati ja sto coere definitivno[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:03:08)

IZVORNA PORUKA: araj

vjerovatno sto radis kod stranaca :) Hvala ti na odgovoru. Sta cu, nastavit cu piti njih i dalje.

da...ma ja sam ih krenula uzimati i vec kontala kalulaciju koliko ce me izaci...i odlucim da posaljem racun...mada inace ne refundiraju vitamine..al valjada u slucaju tridnoce de...a mogla sam kontati da nece refundirati i nikad ne poslati [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:08:59)

hhvvaaalllaaa

Psst...zeno,,mjesec si ispred mene..sta cu ja [sm=smiley22.gif]. Meni je bas naglo narasatao zadnje dvije sedmice..jedva se primjecivao,,a sad je bas buknuo. Imace kad da ispusu [sm=smiley36.gif]

suti bona ne prisjedaj na slatku muku [sm=smiley36.gif]
juce nas vidjela ova prijateljica od mm i pita on jel to usitnilo [sm=smiley1.gif] reko jest nisam vise u trocifrenoj brojci do kraja nego u dvocifrenoj [sm=smiley36.gif] i juce obukoh haljinu, nisam ni dala da me slika, ooogrrooommnnaaaa

carobno jutro hvala od cure i mene! nas dvije se udomacile, ja sam juce do podaca bosa hodala a malena jutros u gacicama obicnim na plazu [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:09:40)

http://s5.postimg.org/so7qjw7zr/WP_20150603_11_13_10_Pro.jpg

ovo se malena i ja foliramo u kafani [sm=smiley36.gif]
odoh jos galebove da postavim [sm=smiley1.gif]

http://s5.postimg.org/hpwh1pjef/WP_20150602_13_14_50_Pro.jpg
evo i galebova

velika vam pusa [sm=zz_inlove.gif]

e bas ste lijepe cure, mashala :)

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:09:50)

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: araj

vjerovatno sto radis kod stranaca :) Hvala ti na odgovoru. Sta cu, nastavit cu piti njih i dalje.

da...ma ja sam ih krenula uzimati i vec kontala kalulaciju koliko ce me izaci...i odlucim da posaljem racun...mada inace ne refundiraju vitamine..al valjada u slucaju tridnoce de...a mogla sam kontati da nece refundirati i nikad ne poslati [sm=smiley1.gif]

Vidis kako su fini, sve placaju. Svaka cast. Ja kontala da uzmem makar jednu dozu tih orthamol, za mjesec. Inace pijem nw prenatal. Uporedila sam sve koje imaju po sastavu, i meni oni najvise odgovaraju naravno pored tih orthamol. Ja uzimam dodatno jos nesto svasta pa mi ovi od nw najbolje pasu.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:12:16)

evo i galebova

e bas ste lijepe cure, mashala :)

hvala rose!!!
evo ovo moje dvoje se otkomirali [sm=smiley36.gif]
odoh ih nadici da idemo skitati [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:25:38)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

O LTM divne ste[sm=bravo.gif]. Vidi se da uzivate [sm=smiley1.gif] malena je kao secer, pravi. Galebovi su krasni ali ipak vas dvije imate prednost[sm=smiley36.gif].

Maksi, i mene tako zna i kroz guzu probiti isto. Znaci ima jos neko sa istim boljkama, lakse mi odmah[sm=smiley36.gif]

Ninushka, nek' si ti hljeb smjestila, sta te briga. Raspari ga sad i eto[sm=smiley36.gif]. I ja sve zivo zaboravljam. Pocet cu pisati ja sto coere definitivno[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]
pisem odavno. Treba da kupim par stvarcica i uredno otkucam biljesku na mob [sm=zmeden.gif]. Da se zabrinem [sm=smiley36.gif]
primate me u drustvo...jos jedna sa tom boljkom..ali rijetko se desi hB

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 18:27:53)

hhvvaaalllaaa

suti bona ne prisjedaj na slatku muku [sm=smiley36.gif]
juce nas vidjela ova prijateljica od mm i pita on jel to usitnilo [sm=smiley1.gif] reko jest nisam vise u trocifrenoj brojci do kraja nego u dvocifrenoj [sm=smiley36.gif] i juce obukoh haljinu, nisam ni dala da me slika, ooogrrooommnnaaaa

carobno jutro hvala od cure i mene! nas dvije se udomacile, ja sam juce do podaca bosa hodala a malena jutros u gacicama obicnim na plazu [sm=smiley36.gif]

Vise i ne oblacim sire stvari...najbolje, citaj: najtanje, izgledam u helankama i crnoj malo duzoj majici..one trudnicke majice mi stoje...fakat prosire

Amira A -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 19:34:51)

Zdravo zene-majke-trudnice-lavice!

Ja sam se nekad ranije registrovala, ali kad je javljanje u pitanju, slabije. Vidim sve ste raspolozene, pa da i ja pokusam uhvatit vase dobre vibracije, a ne da me filuje kako ko stigne, sto raja, sto komsinice, sto ne znam ti ko sa razno-raznim porodjajnim iskustvima. Sinoc su me cak doveli i do suza sa svojim komentarima i zakljuccima. Jest me strah, ali kontam ne mora mi svako dodavat ulje na vatru. Zato sam danas odlucila ne izlazit iz kuce, nego se posvetit samoj sebi i velikom pupi ispred mene :)

Inace, gazim deveti vec uveliko, termin po ultrazvuku mi je 6.6. Bila sam prije dva dana na pregledu u Zenici, pregledao me dr. Karahasan i rekao da dodjem u subotu i ako budu povoljni nalazi (sta li su povoljni nalazi???) on bi ubrzao proces poroda, a ako ne ostavio bi me da lezim pa da me prate neko vrijeme. Svi me plase sa tim ubrzavanjem, a ja kontam valjda dr. zna sta radi.

Zelim vam uredne kontlole, i lagane porode.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 20:20:41)

dobro dosla...ako mozes nemoj da te ubrzavaju..cekaj da porod krene...tako je prirodnije...mislim da dr to rade ako ocekuju da im se plati i slicno...ja sam svoju prvu trudnocu prenjela 6 dana, otisla na porod kad je pukao vodenjak...najbolje je prirodno...e sad ako ima neki problem dr obicno predlozi carski rez ako je sve ok, radije cekaj da krene samo [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 21:56:44)

dobro dosla...ako mozes nemoj da te ubrzavaju..cekaj da porod krene...tako je prirodnije...mislim da dr to rade ako ocekuju da im se plati i slicno...ja sam svoju prvu trudnocu prenjela 6 dana, otisla na porod kad je pukao vodenjak...najbolje je prirodno...e sad ako ima neki problem dr obicno predlozi carski rez ako je sve ok, radije cekaj da krene samo [sm=smiley1.gif]

Da potpisem.

Ljeto15 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 23:32:48)

Vece zene, evo i ja da se prijavi po prvi put, vec neko vrijeme citam ovaj forum...pa rekoh da se i ja malo razgovorim...mi smo usli u 8 mjesec...a termin nam je u 5. augusta.[sm=smiley36.gif]..

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:25:34)

Dobro jutro zene [sm=smiley1.gif]
Bas mi se svidja danasnje lijepo vrijeme, cak sam obukla texas suknju do koljena koju sam oblacila nekad prije 4 god. sreca pa se razvlaci pa mi moze i sad a i u struku mi taman, ne steze [sm=bravo.gif]
Sad cekam doktora pa da pocnemo raditi, radujem se sutrasnjem skracenom radnom vremenu, kao produzen vikend [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:30:27)

Jutro..
javljam se iz kreveta [sm=jezicek.gif]. Nesto mi mrsko da ustanem. Mala opet kod nane. Trebali sinoc da je dovedu, ali im zaspala u autu pri poveatku s jablanickog i ostavili je kod sebe. Bas sam je pozeljela [sm=smiley1.gif].
ljeto15 dobrodosla. I kod tebe usitnilo [sm=bravo.gif]. Da i ostatak trudnoce prodje u najboljem redu [sm=bravo.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:33:20)

Jutroooo bebele,jeste mi se naspavale?
Ja juce citav dan u skitnji bila,pa se i beba umirila spavala sam ko komirana citavu noc
LTM ajjj sto nam vadis mast s tim slikicama,a izgledate preslatkooooo[sm=love.gif],sinoc gledam tvoju pupu pa svoju,ma tu smo mi sa pupama al zeno ti nista nisi dobila na kilazi,kod mene ruke ko kod ramba [sm=smiley36.gif]
Ostale zenice sretno danas na kontrolama ako ide neka [sm=bravo.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:34:43)

ljeto 15 dobro nam dosla,ti si moja terminusa pa cemo zajedno odbrojavati,a ima nas najvise u augustu [sm=bravo.gif]

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:35:04)

Divne ste mi masala pu,pu ne urekle se [sm=bravo.gif]

evo i galebova

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:39:03)

Dobro dosla, mi smo u dan razlike meni je termin 4.8. Pisi nam i druzi se sa nama
IZVORNA PORUKA: Ljeto15

Vece zene, evo i ja da se prijavi po prvi put, vec neko vrijeme citam ovaj forum...pa rekoh da se i ja malo razgovorim...mi smo usli u 8 mjesec...a termin nam je u 5. augusta.[sm=smiley36.gif]..

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:43:18)

Jutroooooo [sm=nosecka.gif],

Mi polako poceli sa pripremama za krecenje,rasklanjam trebam otici i u kupovinu boje,sinoc nestigosmo.

Juce sam se nahodala sa svojim momcima da sam bukvalno jedva dosla kuci, od ssc sam pjeske dosla do pofalica Vilsonovim onda u park,a prie toga bila u Merkatoru na Socijalnom,
U jednom momentu mi se piskilo pa me je beba plus pritiskala dole sa desne strane mislila sam crkoh,sreca uletih u jedan kafic i piskih[sm=jezicek.gif]

Odo za poslom

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 7:57:29)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutroooo bebele,jeste mi se naspavale?
Ja juce citav dan u skitnji bila,pa se i beba umirila spavala sam ko komirana citavu noc
LTM ajjj sto nam vadis mast s tim slikicama,a izgledate preslatkooooo[sm=love.gif],sinoc gledam tvoju pupu pa svoju,ma tu smo mi sa pupama al zeno ti nista nisi dobila na kilazi,kod mene ruke ko kod ramba [sm=smiley36.gif]
Ostale zenice sretno danas na kontrolama ako ide neka [sm=bravo.gif]

Haha..i meni su.misice masallah [sm=smiley36.gif]. I grudi...

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 8:00:15)

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutroooooo [sm=nosecka.gif],

Mi polako poceli sa pripremama za krecenje,rasklanjam trebam otici i u kupovinu boje,sinoc nestigosmo.

Juce sam se nahodala sa svojim momcima da sam bukvalno jedva dosla kuci, od ssc sam pjeske dosla do pofalica Vilsonovim onda u park,a prie toga bila u Merkatoru na Socijalnom,
U jednom momentu mi se piskilo pa me je beba plus pritiskala dole sa desne strane mislila sam crkoh,sreca uletih u jedan kafic i piskih[sm=jezicek.gif]

Odo za poslom

Super draga..neka si. I treba sto vise da setamo..meni se nesto ne da u zadnje vrijeme..nekako sve autom osim ovog jucer sopinga.
jeste li bili u onom novom parku na Grbavici, uz miljacku? Cini mi se da se obnovio turskom donacijom

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 8:01:58)

Ma nekako na grudi sam i navikla,nikad nisu bile male [sm=smiley36.gif],al ruke i dupe,gluho bilo [sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (4.6.2015 8:10:41)

Sta ce tek biti do kraja [sm=smiley36.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>