rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (3.6.2015 12:30:13)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene, Zene kako krecenje? Mene je moja cura svu noc udarala. Znaci dernek teski.[sm=smiley36.gif] Sad spava. I de mi recite, je li vas udara nisko[sm=zmeden.gif] Zadnji put na kontroli sam vidjela da se okrenula, ali dr rece da se oni jos u ovom periodu okrecu jer imaju mjesta. A meni bas nesto nisko dole osjetim, cime li me lupa ovako[sm=smiley36.gif] Isto kao bubanj svu noc. Ako bude ovako i kad se rodi aBd, bit ce veselo svu noc[sm=zz_giggle.gif] Scarlet, cestitam, hajde neka jei carski samo neka je proslo sve kako treba i da je cura dosla ziva i zdrava svojim roditeljima i braci[sm=bravo.gif] LTM, smoci guzu za nas debele[sm=smiley36.gif] ziel, svi rade do 12 u petak a po mom misljenju i to je puno, bit ce haoticno u Sarajevu bas. Ima toliko najavljenih autobusa, ljudi u privatnom aranzmanu sto dolaze. Ludilo ce biti. Ja znam da se moji na poslu raduju [sm=smiley36.gif] a sto kaze ninushka, meni svejedno[sm=smiley36.gif] ninushka, ti na sredjivanje prije pregleda, lijepo..da se utegnes i zategnes i zgulis[sm=smiley36.gif] a sretno na pregledu[sm=bravo.gif] samo nek udara...i ja je osjetim nisko i to su none...ova ceza jos uvijek na guzi...valjda se okrene do poroda [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|