ziel
|
Sta ima zene kako ste danas? ja zapocela radni dan, vec sam doruckovala, nadam se da nece danas biti puno posla, imam izvjestaj da uradim mjesecni i tromjesecni, to mi je najmrzi dio posla ali eto pola sam zavrsila... ja neki dan uradila pramenove, znate da sam vam pricala da sam bila plava, pa se ofarbala u smedje pa ispala tamnija nego sto sam htjela, pa se i mm zalio i ja uradim pramenove, neka bež boja, nisu bijeli, saljem vam kasnije sliku da vidite, sad mi nesto nece wifi na poslu a na mob. mi slike LTM dobro si prosla, mogla si ostati bez glave haman samo ti i ja budne moja drugarica je u 8. mjesecu trudnoce cistila kuhinju, popela se na stolicu da bi ocistila gornji dio visece i stolica se pomakne, sta li , i padne ona , iscasi kljucnu kost tako da je dugo, mislim do poroda nosila onaj zavoj i morala drzati ravna ledja, ograniceni pokreti, znam da se ispatila bas, kud od svrbeza ispod zavoja, bolovi, kud veliki stomko... zato ne treba izazivati nevolju, ako ima neko drugi nek ocisti, ako nema, ocistice se poslije poroda, nece nigdje pobjeci , ha ya
< Poruku je uredio ziel -- 1.7.2015 8:26:47 >