|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
9.6.2015 14:42:03   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

ideja za jagode

http://coolfood.co/jako-socan-i-mocan-a-opet-jednostavan-nabujak-sa-jagodama/

a ja jela tjesteninu s piletinom i malo prepecenim suhim mesom i nekim bijelim sosom user posted image

Procitala si mi misli. Dok sam sad sebi cistila jagode, skontam mogla bih nesto tjestasto do njih. Taman evo recepta, k'o narucen. Hvalauser posted image

A rucak zvuci ukusnouser posted image ocito sam gladna

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 351
9.6.2015 14:43:36   
*pcelica*
Ziel, ja sam na pocetku trudnoce dok jos nisam ni uradila test imala problema s bubrezima i mokracnim kanalima. Pila uvin caj i kad sam na prvoj kontroli rekla ginekologu. Ona mi kaze da vise ne pijem niposto. On kao ima stetno djstvo. Samo sto vise caja od brusnice i sad bi LTM rekla prolom vode.
Ja bih na tvom mjestu ipak pila brusnicu sigurnija je

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 352
9.6.2015 14:45:04   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

ideja za jagode

a ja jela tjesteninu s piletinom i malo prepecenim suhim mesom i nekim bijelim sosom user posted image

Procitala si mi misli. Dok sam sad sebi cistila jagode, skontam mogla bih nesto tjestasto do njih. Taman evo recepta, k'o narucen. Hvalauser posted image

ovo ja ugledah prije nekih sat dva na fb pa sam muzu poslala...kae kupi jagoda da ti napravim user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 353
9.6.2015 14:46:40   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ziel

Dan zene,

evo i mene sa hematologije. Jos nakih lijekova dobih. Dade mi i za zeljezo. Sve je opalo. Mater mu njegovu. Ja cu se u cveklu pretvoriti al ono jok, umjesto gore, ono doleuser posted image ELem ostavila mi clexan 0.6 boce i tako. Stomak mi je modar savuser posted image
Izvadh i krv za tsh i odnesoh durgi urin za urinokulturu. Elem nahodah se po doktorimauser posted image
Meni ova vrucina ne smeta, za divno cudo. Meni godi, ja uzivam. Bas sam gusteruser posted image

ziel, neka si na bolovanju, ma samo neka je pritisak dobar. Neka on en ide gore. Sta kaze dr jos? Nisam ti sigurna za taj uvin h caj da li se on pije u trudnoci. Meni dr rece prosle sedmice, nemoj njega nego brusnicu. I dizi noge sto vise mozesuser posted image

pandice draga, jos nije gotov nalaz papeuser posted image . Pa tri mejsecauser posted image . A sad pogotov nece jer su godisnji. CUj ako vam se zuri, Kako je bezobrazna tako. Ja taj nalaz radim kod privatnika, jest da placam uredno zdravstveno ali nekako odvojim te pare za jedan dobar sistematski..i onda sam mirna. Nazalost, tjeraju te da ides privatno. Zamisli kome se stvarno zuri a ne moze da plati. Uzas uzas uzas.user posted image

maksi, mene je pretprosle sedmice krecenje smorilo bas. Lezi i odmaraj. Sve mi je na pamet padala LTM, kako je ona to strucno odradila i jos se smahtala sama radeci. Ja crkla od krecenja. ALi eto makar je sve cisto sadauser posted image

rose, sta si jelauser posted image

pcelice, ista sam ti, rekoh ne smetaju ni meni vrucineuser posted image

eh nadam se da nisam nikog fulala..ako jesam halalite..odoh sebi ocistiti jagoda. Kupismo juce 5 kg. Hrpa jagoda zene drage. Ne znam sta cu s njimauser posted image Brdo bukvalnouser posted image

A sta cu draga, ova dr. u DOMU Zdravlja mi rece da ga pijem do 2 litra dnevno, ja sebi napravila za pocetak 1 ibrik pa cu do vcrs dok ne legnem popiti, ako nije dobro u trudnoci moracu malo proguglati pa uvbaciti brusnicu... Pritisak jucer 100 /60 a danas me trema neka uhvatila, jos kad mi rece med. sestra kad sam tek dosla kao ne zna hoce li moci me dr. primiti jer nemam kod njih karton, idem privatno bla bla, kao da ja ne znam te cake, i kad je otisla do dr. ja sam razmisljala u glavi ako me odbije primiti da se odmah uputim kod direktora i haman mi od toga pritisak skocio na 140/ 80 user posted image Inace kad me neko pokusa tako prevariti odmah mi srce pocne ubrzano kucati, nesvjesno user posted image
I uglavnom nije lose sve u svemu, samo mi je ova dr. kad je vidjela da je nuhalni 3mm rekla da bi ona da je na mom mjestu radila amnio, a ja nisam za to.....jer sve ostalo ok, nosna kost razvijena fino, da je nosna kost do pola ili da je nema onda bi definitivno jer je to dobar pokazatelj anomalija, a ovako... jos se drzim one da sve ce biti dobro, da mi je bebac zdrav i jedva cekam da ga upoznam u novembru user posted image

Imas li tlakomjer da kod kuce mjeris. Moguce da se on povisio od nervoze. Meni tako uvijek bude 120/80 kod dr, sto je za mene visok pritisakuser posted image Ovako kod kuce kad mjerim, bude 90/60, moj standardni.
E za taj nuhalni, ti znas sama. Bitno je da si ti mirna. Znas i sama da sam ja radila amnio pa sam ja uvijek za to ako kome preporuce jer stvarno nije strasno. Ali ti znas najbolje. I bitno je naravno da su ostali parametri ok. Rodit ce se aBd u novembru jedno malo slatko i naravno zdravo bebce aBduser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 354
9.6.2015 14:47:38   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

ja ok..na poslu sam, kontam sta da narucim iz restorana za danasnji rucak...mozda neka tjestenina user posted image

Blago tebi kad mozes. Ja samo povrce jedem. Tjestenina,pite,meso nula bodova. Pozelila sam makarona i hase i graha ali me odmah napuse i kiselina me ubi. A u stomaku ko da sam kamenje jela tako mi bude nekakva tezina. Vise mi se zelenis i paprike zgadili

nemam takvih problema ni na ste ne reagujem a i ako me nekad u noci kiselina uhvati...ne povezujem ni sa cim...pojedem koji stapic i okrenem se na lijevu stranu

a ti provjeri jesi li malo na gluten osjetljiva...pa zato tako reagujes na tjesteninu

Inace nemam problema s hranom. Ali mi u zadnje vrijeme sve smeta. Musicavo mi dijete user posted image Cak mi i od cokolade bude muka, ali zato sladoleda mogu kamionima jesti user posted image user posted image Proci ce i ovo, valjda se stanje popravi do jeseni. Sad bar imam izbora u ovom povrcu , i za cudo krastavice mi ne smetaju. A u proslim trudnocama sam umirala ako samo zalogaj probam

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 355
9.6.2015 14:50:59   
pandica
Carobno jutro   Nije gotov, ko fol pravdaju time da je Otoka zatvorena, pa su sad velike guzve. Ma joj nasa posla. A da ti ne pričam tona sestri koja mi je to rekla. To ti ne mogu opisati. Da se covjeku da pa da frku napravi do sefa da im dodje. Majke mi su se počeli ponasati kao da im je ono privatno vlasnistvo, a kao da je narod stoka... ma fuj...

I ja generalno idem kod privatnika i dok nisam bila trudna, ali kad sam otisla prvi put u DZ da otvorim karton radi trudnoce, da mogu dobiti uputnice, recepte i za ne daj Boze da mi mogu prepisati bolovanje tad mi uradili i PAPU. Eto kazem ti tri mjeseca i to svaki put je drzak neki odgovor kad reagujem na točliko čekanje. Ma iskreno ja mislim da oni ovo i rade zato sto vecina rade i privatno, pa znaju sto losiju uslugu dobijes u DZ to ce privatnici imati vise posla.

Ziel  i ja sam čula da UVIN čaj ne treba piti u trudnoci, slobodno pij brusnice koliko ti je volja. Ona ti je super 

Dan zene,

evo i mene sa hematologije. Jos nakih lijekova dobih. Dade mi i za zeljezo. Sve je opalo. Mater mu njegovu. Ja cu se u cveklu pretvoriti al ono jok, umjesto gore, ono doleuser posted image ELem ostavila mi clexan 0.6 boce i tako. Stomak mi je modar savuser posted image
Izvadh i krv za tsh i odnesoh durgi urin za urinokulturu. Elem nahodah se po doktorimauser posted image
Meni ova vrucina ne smeta, za divno cudo. Meni godi, ja uzivam. Bas sam gusteruser posted image

ziel, neka si na bolovanju, ma samo neka je pritisak dobar. Neka on en ide gore. Sta kaze dr jos? Nisam ti sigurna za taj uvin h caj da li se on pije u trudnoci. Meni dr rece prosle sedmice, nemoj njega nego brusnicu. I dizi noge sto vise mozesuser posted image

pandice draga, jos nije gotov nalaz papeuser posted image . Pa tri mejsecauser posted image . A sad pogotov nece jer su godisnji. CUj ako vam se zuri, Kako je bezobrazna tako. Ja taj nalaz radim kod privatnika, jest da placam uredno zdravstveno ali nekako odvojim te pare za jedan dobar sistematski..i onda sam mirna. Nazalost, tjeraju te da ides privatno. Zamisli kome se stvarno zuri a ne moze da plati. Uzas uzas uzas.user posted image

maksi, mene je pretprosle sedmice krecenje smorilo bas. Lezi i odmaraj. Sve mi je na pamet padala LTM, kako je ona to strucno odradila i jos se smahtala sama radeci. Ja crkla od krecenja. ALi eto makar je sve cisto sadauser posted image

rose, sta si jelauser posted image

pcelice, ista sam ti, rekoh ne smetaju ni meni vrucineuser posted image

eh nadam se da nisam nikog fulala..ako jesam halalite..odoh sebi ocistiti jagoda. Kupismo juce 5 kg. Hrpa jagoda zene drage. Ne znam sta cu s njimauser posted image Brdo bukvalnouser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 356
9.6.2015 15:02:29   
ziel
Hvala draga... Imam digitalni tlakomjer pa cu mjeriti svaki dan, optimisticna sam ipak, sve ce se ovo srediti aBd user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.6.2015 15:03:07 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 357
9.6.2015 15:09:31   
Carobno jutro

pandice, ma jest i najgora nekultura i bezobrazluk. To mene izbaci iz takta. Znam i da nemaju reagensa i da rade sa malo materijala. Sve razumijem ali brate dragi meni se od plate fino oodbija za zdravstvo. Mene vratise neki dan za hematologije jere nemaju reagennsa ali je bila jako ljubazna. Izvinjavala se i uputila me gdje cu daljee. Razumijem nije do nje. ALi nekultura menee izbaci iz takta. Nisam ja tu zato sto mi je ceif nego sto moram. Najradije te ne bih ni gledalauser posted image ali sta cu kad moram. Ja bih se odmah svadjalauser posted image . Tako sam ja jednom na hematologiji mislila da ima skrivena kamera, toliko su bili lljubazni da ja nisam vjerovala da nas neko ne snima. Danima sam mislilla da cu sijevnut na tv-uuser posted image user posted image Zalosno je to ako tako reagujemo na ljubaznost bas.

ziel. Samo ti prati taj tlak i bit ce sve okuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 358
9.6.2015 15:13:37   
Carobno jutro

ideja za jagode

ovo ja ugledah prije nekih sat dva na fb pa sam muzu poslala...kae kupi jagoda da ti napravim user posted image

eh da ti sad posaljem koju kilu taman bi nam bilouser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 359
9.6.2015 15:17:28   
pandica
To i jeste ono sto najvise ljuti covjeka. Ali s druge strane, kad pogledas svoju platnu listu, ne odbije se tebi malo para za to zdravstvo, gdje te silne pare idu? Izvini, ali mi onda ostavi opciju kao sto je vani da mogu sama sebi uplaćivati gdje i šta ja želim. Da sam do sad slagala na kamaru pare koje su mi otisle za silne doprinose mogla sam sebi uplatiti sta sam htjela. I što kažeš niko iz rahatluka ne ide po doktorima, pogotovo ginekolozima user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 360
9.6.2015 15:17:55   
*pcelica*

pandice, ma jest i najgora nekultura i bezobrazluk. To mene izbaci iz takta. Znam i da nemaju reagensa i da rade sa malo materijala. Sve razumijem ali brate dragi meni se od plate fino oodbija za zdravstvo. Mene vratise neki dan za hematologije jere nemaju reagennsa ali je bila jako ljubazna. Izvinjavala se i uputila me gdje cu daljee. Razumijem nije do nje. ALi nekultura menee izbaci iz takta. Nisam ja tu zato sto mi je ceif nego sto moram. Najradije te ne bih ni gledalauser posted image ali sta cu kad moram. Ja bih se odmah svadjalauser posted image . Tako sam ja jednom na hematologiji mislila da ima skrivena kamera, toliko su bili lljubazni da ja nisam vjerovala da nas neko ne snima. Danima sam mislilla da cu sijevnut na tv-uuser posted image user posted image Zalosno je to ako tako reagujemo na ljubaznost bas.

ziel. Samo ti prati taj tlak i bit ce sve okuser posted image

Na hematologiji su stavrno ljubazni za razliku od nekih drugih savjetovalista, a obisla sam ih vecinu gore na DIP-u. Sta god ti treba fino te upute nema srkleta ni tersanja a padaju od posla. Ove u DZ sudaraju se gu..... u kartoteci i sve nadrndano user posted image ko da im je to vlasnistvo

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 361
9.6.2015 15:21:17   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: pandica

To i jeste ono sto najvise ljuti covjeka. Ali s druge strane, kad pogledas svoju platnu listu, ne odbije se tebi malo para za to zdravstvo, gdje te silne pare idu? Izvini, ali mi onda ostavi opciju kao sto je vani da mogu sama sebi uplaćivati gdje i šta ja želim. Da sam do sad slagala na kamaru pare koje su mi otisle za silne doprinose mogla sam sebi uplatiti sta sam htjela. I što kažeš niko iz rahatluka ne ide po doktorima, pogotovo ginekolozima user posted image

Ovo i ja uvijekgovorim. Kad nas vec tjeraju privatnicima nek nam onda ne odbijaju za zdravstvenonego da mi sami sebi uplacujemo. Bar cemo za te pare imati i ono sto nam treba. Najgore mi je kad udjem u ordinaciju i kad mi kazu sto si dosla. Pozelila vas pa da vas obidjem i kafu popijemo. Cuj sto sam dosla.
Ne obracajte vi paznju na mene ovih dana sam nervozna tacnobih se s nekim najradije pobila user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 362
9.6.2015 15:23:31   
Carobno jutro

pandice, kad bih samo krenula racunati sta para ode na to zdravstvo a nista, mislim da bi mi pozlilo. Kad sam bila u bolnici u drugoj trudnoci i sad treba porod izazvat jer je beba umrla, ja sam morala kupiti inekcije za izazivvanje kontrakcija i gel i sve ostalo, sto me kostalo oko 600 km. I hvala Bogu pa sam mogla kupiti a uredno sam osiigurana. Zena do mene, lezi a ne moze sebi to priustiti i sreca meni dvije inekcije ostale pa ja njoj proslijedila. Ova treca iz sobe jos jednu i nekako smo joj skupile. Nazalost to je nasa stvarnost. ELem, ja bih se dobro posvadjala sa tom sestrom kad skontamuser posted image

pcelice, one su bas ljubaszne stvarno. Danas za divno cudo nije bila guzva. Par ljudi samo. Inace znam satima sjediti i cekati. Ma znas i sama kako je gorre.

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 363
9.6.2015 15:42:39   
pandica
Pčelice, oplakah majke mi. I mene bas iznervira svaka njihova reakcija. Iskreno mislim da je sve ovo zato sto taj posao ne rade oni koji stvarno ga vole nego oni koji plate za njega. Ne moze svaki posao svaka osoba raditi. Za nesto se trebas roditi.

Carobno, to sto pricas je da se najezis. Ne daj Boze da nemas para, sta onda, a valja to sve finansirati... Ma fuj

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 364
9.6.2015 15:49:52   
rose
upravo citam i ne mogu da vjerujem to je opasna situacija koja ugrozava zivot..i nije lako skupit 600 KM za nesto sto bi svaka bolnica trebala da ima u ovim slucajevima i za osigurane pacijente!!

Neposredna veza do poruke: 365
9.6.2015 15:53:19   
pandica
Kod mene kolegici tako je trebao gel, nije imala pare, a muz bio na putu. Da nas kolega s posla nije bilo ostavili bi je tako da se pati Bog zna koliko. To je tuzno, a i pravo je igranje sa ljudskim zivotima. Ja samo ne znam kako neko od njih moze mirno zaspati

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 366
9.6.2015 16:07:37   
Carobno jutro

Vjerujte mi, ja i danas cuvam te racune. U Dinu te posalju sa spiskom i kupis. Jos sam ja pride kupovala i rogham pa je mene ispalo preko 700 km. Uredno osigurana. Jos kad su me otpustali s Jezera, posalju te na kasu da provjere je li sve placeno i to i kaze meni teta jos 40 KM. reko cega?!? Ona ponovi, i doda, to vam je za kontrolni uzv. Prije nego te otpuste posalju te na uzv da provjere da nije sta ostalo od posteljice i tako. A ja hvala Bogu rasplozena. Izgubila dijete u 16. sedmici. Poradjala se dva dana i platila jos 700 km za to sve i ona mi jos trazi 40 za uzv jer nisam trudnica, Znaci sav bijes i frustraciju i tugu sam na nju istresla. Zena mi se na kraju izvinjavala jer nije skontala da sam bila trudnica. Sreca pa nas je staklo dijelilo. MAjke mi sam bila neuracunljivauser posted image user posted image . Znaci ako nemas para, crkni. A ta zena je bila iz Zavidovica, iz okoline. Divna jedna zenica. Sedam dana sa mrtvom bebom je lezala u stomaku jer nije imala te pare. Da nisam vidjela svojim ocima, ne bih vjerovala. Ali eto i ona je dobro zavrsila na kraju. user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 367
9.6.2015 16:09:08   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: pandica

Kod mene kolegici tako je trebao gel, nije imala pare, a muz bio na putu. Da nas kolega s posla nije bilo ostavili bi je tako da se pati Bog zna koliko. To je tuzno, a i pravo je igranje sa ljudskim zivotima. Ja samo ne znam kako neko od njih moze mirno zaspati

Njima je to sve normalno. Oni na ceduljicu napisu sta treba i to je to. Kad dodnesses, napises ime svoje na lijek i u frizider stave i to je tvoje. Ako nema lijeka sa tvojim imnom, nces ga ni dobiti, nazalost

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 368
9.6.2015 16:10:19   
pandica
Boze sacuvaj, da se najezis, ali bas... Na sta smo mi spali majko moja mila...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 369
9.6.2015 16:11:56   
rose

Vjerujte mi, ja i danas cuvam te racune. U Dinu te posalju sa spiskom i kupis. Jos sam ja pride kupovala i rogham pa je mene ispalo preko 700 km. Uredno osigurana. Jos kad su me otpustali s Jezera, posalju te na kasu da provjere je li sve placeno i to i kaze meni teta jos 40 KM. reko cega?!? Ona ponovi, i doda, to vam je za kontrolni uzv. Prije nego te otpuste posalju te na uzv da provjere da nije sta ostalo od posteljice i tako. A ja hvala Bogu rasplozena. Izgubila dijete u 16. sedmici. Poradjala se dva dana i platila jos 700 km za to sve i ona mi jos trazi 40 za uzv jer nisam trudnica, Znaci sav bijes i frustraciju i tugu sam na nju istresla. Zena mi se na kraju izvinjavala jer nije skontala da sam bila trudnica. Sreca pa nas je staklo dijelilo. MAjke mi sam bila neuracunljivauser posted image user posted image . Znaci ako nemas para, crkni. A ta zena je bila iz Zavidovica, iz okoline. Divna jedna zenica. Sedam dana sa mrtvom bebom je lezala u stomaku jer nije imala te pare. Da nisam vidjela svojim ocima, ne bih vjerovala. Ali eto i ona je dobro zavrsila na kraju. user posted image

prestrasno...tanovic napravi film o romkinji kojoj se to desilo..a desava se zapravo svakome ko nema 700 KM..imao ili ne osiguranje...prestrasno

Neposredna veza do poruke: 370
9.6.2015 16:23:41   
*pcelica*
Na stranu i placanje i sve ali im je humanost ispod nule. Meni je nelogicno da puste zenu u kojoj je mrtvo dijete da se prirodno poradja. Em je zena u stresu em su to bolovi i na kraju gledas kako iz tebe vade mrtvo dijete. Pa gdje je tu humanost i covjecnost.
KOd mene u komsiluku bila trudnica i u devetom mjesecu nekakav tromb umaternici se pokrene i dobije infarkt maternice (prvi put cujem da i tomoze) Kao posljedica beba umre dok su dosli do drzavne bolnice. Ona krvari nenormalno ostavljaju je da porod krene prirodno. Njoj zivot u opasnosti. Srecom, preko rodbinskih veza dodju do gospodina jednog od tri i njegove zene. Kad je ona nazvala onda su komsinicu carskim rezom operisali i spasili i njen zivot

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 371
9.6.2015 16:34:46   
Carobno jutro

Na stranu i placanje i sve ali im je humanost ispod nule. Meni je nelogicno da puste zenu u kojoj je mrtvo dijete da se prirodno poradja. Em je zena u stresu em su to bolovi i na kraju gledas kako iz tebe vade mrtvo dijete. Pa gdje je tu humanost i covjecnost.
KOd mene u komsiluku bila trudnica i u devetom mjesecu nekakav tromb umaternici se pokrene i dobije infarkt maternice (prvi put cujem da i tomoze) Kao posljedica beba umre dok su dosli do drzavne bolnice. Ona krvari nenormalno ostavljaju je da porod krene prirodno. Njoj zivot u opasnosti. Srecom, preko rodbinskih veza dodju do gospodina jednog od tri i njegove zene. Kad je ona nazvala onda su komsinicu carskim rezom operisali i spasili i njen zivot

Mah to se i meni desilo. Tromb i to sto govoris. Zato i visim na hematologiji i primam svaki dan clexan. A kad bih to pricala sve detaljno sta sam gore prezivjela, ne bi mi vjerovala. Tih sedam dana ke bio horor ali da ne sekiram trudnice user posted image . Ja nisam nikom nista platila odnosno kovertu dala jer sam se drzala svojih principa ali vjerujte da sam pogrijesila. Ali ruzne su to stvari, dajte sta veselouser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 372
9.6.2015 16:39:01   
*pcelica*

Mah to se i meni desilo. Tromb i to sto govoris. Zato i visim na hematologiji i primam svaki dan clexan. A kad bih to pricala sve detaljno sta sam gore prezivjela, ne bi mi vjerovala. Tih sedam dana ke bio horor ali da ne sekiram trudnice user posted image . Ja nisam nikom nista platila odnosno kovertu dala jer sam se drzala svojih principa ali vjerujte da sam pogrijesila. Ali ruzne su to stvari, dajte sta veselouser posted image

Mozemo o hrani ili keksu user posted image user posted image

< Poruku je uredio *pcelica* -- 9.6.2015 16:41:09 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 373
9.6.2015 17:01:14   
Carobno jutro

Mozemo o hrani ili keksu user posted image user posted image

Hajmo o hraniuser posted image . Keks ne smijem, zabranjena zonauser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 374
9.6.2015 17:05:46   
*pcelica*
I jabih radije o hrani. Keks volim i rado ga se sjecam user posted image Pa da sebi ne pristajemo na muke user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *