|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
7.6.2015 12:54:20   
rose
super ste i super je sto nema guzve user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 276
7.6.2015 13:07:53   
ziel
LTM al znas da uzivas user posted image I ja na plazi zaspim u roku jednog minuta, nema nista ugodnije iako je galama , moze se naspavati na plazi user posted image

Ja bila jutros na pijaci, kupila nekih stvari za kucu, nisam dugo hodala, svratila i kod svojih na kahvu i sad dosla kuci a noge mi otekle oko zglobova i stopala otecena... Sta sad treba raditi u ovom slucaju ili to samo dolazi i prolazi? user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 277
7.6.2015 13:48:33   
rose
lezi i malo podigni noge...ne dosoljavaj hranu i uglavnom kuhanon jesti...ako piskis cesce trebalo bi da se povuce ako si ko ja u prosloj trudnoci proci ce tek nakon poroda

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 278
7.6.2015 15:24:59   
ziel
IZVORNA PORUKA: rose

lezi i malo podigni noge...ne dosoljavaj hranu i uglavnom kuhanon jesti...ako piskis cesce trebalo bi da se povuce ako si ko ja u prosloj trudnoci proci ce tek nakon poroda

Hvala na informacijama Rose... Piskim cesto bas od pocetka trudnoce, znaci moglo.bi i to da se desi da prodje tek nakon poroda... Huh... :-/

< Poruku je uredio ziel -- 7.6.2015 15:26:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 279
7.6.2015 15:35:35   
rose
ma ja u prosloj nisam tako cesto piskila...otekla u 17-oj sedmici i spalo tek 7 dana nakon poroda..strahota bilo pogledati noge...imam slike s mora, to su balvani, ni mrve od mojih lijepih elegantnih zglobova user posted image znaci nije sekunde spadao otok...a sada mi se desi povremeno, od dugo sjedenja ili hodanja oteknem...preko noci spadne i ujutro opet vidim svoje elegantne zglobove..a piskim enkad svako 10 minuta ...zavisiako me beba pritisce user posted image ako ti ostane otok, obavezno kontrlisi pritisak a kasnije i urin na proteine

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 280
7.6.2015 17:12:42   
ziel

ma ja u prosloj nisam tako cesto piskila...otekla u 17-oj sedmici i spalo tek 7 dana nakon poroda..strahota bilo pogledati noge...imam slike s mora, to su balvani, ni mrve od mojih lijepih elegantnih zglobova user posted image znaci nije sekunde spadao otok...a sada mi se desi povremeno, od dugo sjedenja ili hodanja oteknem...preko noci spadne i ujutro opet vidim svoje elegantne zglobove..a piskim enkad svako 10 minuta ...zavisiako me beba pritisce user posted image ako ti ostane otok, obavezno kontrlisi pritisak a kasnije i urin na proteine

Ahm.. a valja sutra i na poslu raditi 8 sati a posao mi nije samo sjedenje... ali eto vidjecemo kakvo bude stanje s nogama kad se probudim, a primjetila sam i prsti na rukama da su natekli, ovo mi se prvi put desava... Sutra cu i pritisak da provjerim na poslu.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 281
7.6.2015 17:35:50   
rose
obavezni..ja jos uvijek nosim veru...e sad prosli put sam ja to rano skinula....vjerovatno preventivno...ovaj put jos uvijek nisam nista poskidala.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 282
7.6.2015 18:55:09   
ziel

obavezni..ja jos uvijek nosim veru...e sad prosli put sam ja to rano skinula....vjerovatno preventivno...ovaj put jos uvijek nisam nista poskidala.

Veruuser posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 283
7.6.2015 20:37:40   
ziel
Rose Vjerovatno si mislila na prsten? Ili?
Ja sam danas jedva skinula kad sam vidjela otok na prstima, necu ni stavljati vise dok se ne porodim... Ionako sam nosila samo vjerenicki, ja i mm nismo neki ljubitelji burmi pa ih i nemamo user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 7.6.2015 20:38:00 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 284
7.6.2015 20:40:39   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutro drage moje user posted image jeste li me zabiravile?
Mi smo evo negdje na pola odmora, u srijedu navece smo aBd nazad, u cetvrtak u 8 sam odmah kod Divketa a onda idem kod svoje frizerke na farbanje i pramenove valja se srediti za posla (u petak odmah startam sa poslom).
Mi uzivamo, vrijeme je odlicbo, jest malo vise upeklo nego inace (ninuska obavezno nosi faktor 50 i nesto protiv komaraca ima ih na svakom cosku).
Ne znam sta je sa ljudima kad vide trudnu zenu, odmah joj donose da jede user posted image imam osjecaj kad stanem na vagu da necu biti odusevljena user posted image ali eto na odmoru sam pa mogu malo zabusavati.

Setnica je odlicna, svaku noc picimo do Podaca i Graca, jedina mana je sto nije sezona pa nema usput kupiti sladoleda ali Boze moj, ne moze i jare i pare. Malena postala pravi kafanski covjek user posted image zavrsi sa igrom i kupanjem, odspava u hladu i onda tati ko velika kaze Ammooo kafana user posted image
Oplakali su neki dan svi redom user posted image
Ja juce upoznam neke penzionere iz Sa, kaze meni teta divno izgledam, jel mi termin negdje oko nove godine? user posted image reko u augustu user posted image pa divvvnooo izgledate, jedete li sta user posted image kasnije sam se zalila u kafani, ne vidi zena odlicno, jedva udjem u vodu po ovim kamenicama, isto nasukan kit user posted image
Elem, eto, stvarno uzivamo, vrijeme je divno, plaza jest drugacija nego na Peljescu ali stvarno je lijepo kad se covjek navikne. Meni se prvi dan odmah svidjelo, nema guzve, ima hladovine, dobile smo i lezaljke (juce smo nas dvije i odpajkile na plazi user posted image )

Vidim vi ste sve vrijedne, okrecile, spremile, oprale popeglale user posted image
Zelim vam ugodan ostatak vikenda i pocetak nove sedmice user posted image sve vi koje imate kontrole nek vam je sretnouser posted image terminuse odmarajte i uzivajte a cini mi se da sam upratila i nove forumasice pa im zelim lijepuser posted image i ugodan boravak s nama
Ne znam vise sta da vam pisem sem da vam saljem veliki user posted image
Odoh iskopati neku prigodnu slikicu. Pusa vam velika

http://s5.postimg.org/qr38xhtvb/WP_20150606_11_25_31_Pro.jpg
evo nas tri kako se izlezavamo user posted image
user posted image imate mahanje

lijepe moje sto znate uzivati, user posted image samo odmarajte user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 285
7.6.2015 20:45:11   
alman

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja sam danas jedva skinula kad sam vidjela otok na prstima, necu ni stavljati vise dok se ne porodim... Ionako sam nosila samo vjerenicki, ja i mm nismo neki ljubitelji burmi pa ih i nemamo user posted image

sigurno je mislila na veru ili burmu, i ja svoju jos nosim, ovaj put nista nisam naticala, a prosli put od 4 mjseca nisam mogla ni jedan prsten da nosim, jer sam se bila puno i udebljala a i oticala i ruke i noge,

sinoc sam nesto citala da kod oticanja nogu pomazu obloge natopljene u mlakoj slanoj vodi, pa probaj mozda ti pomogneuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 286
7.6.2015 20:46:43   
ziel

IZVORNA PORUKA: alman

sigurno je mislila na veru ili burmu, i ja svoju jos nosim, ovaj put nista nisam naticala, a prosli put od 4 mjseca nisam mogla ni jedan prsten da nosim, jer sam se bila puno i udebljala a i oticala i ruke i noge,

sinoc sam nesto citala da kod oticanja nogu pomazu obloge natopljene u mlakoj slanoj vodi, pa probaj mozda ti pomogneuser posted image

Bas sam i ja jos uvije u 4. mjesecu, jos mozda 1-2 sedmice pa ulazim u 5. mjesec ako je vjerovati racunanjju na netu... A probacu to sa slanom vodom, evo citav dan mi otok stoji, ne prolazi...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 287
7.6.2015 22:16:04   
lala88
ej zenice, kako ste mi? Meni jako losa noc i dan, valjda ce veceras biti bolje.
LTM prelijepe ste i ti i princeza, samo uzivajte.
Ja sam nosila burmu do prije mjesec i skinula sam je zbog preventivnih razloga, a mm je svoju skinu zbog viska kilograma, pa sam rekla da cu traziti da mi u njegovoj firmi naprave neku ogromnu user posted image
Ja vam sinoc nisam nikako spavala, legla u 00 i samo se vrtila i pomalo spavala budila se svako 20 minuta, a od 3h beba je napravila disco party u stomaku i to je bio kraj spavanja. Izgubila sam dah i rebra me bolila, srce bas ubrzano hlupalo, disala plitko, ma haus bilo. Nadam se da cu veceras spavati, danas je po danu bila jako i mm stavi ruku i beba odma prestaje udarati, rekla sam mm da veceras drzi ruke na stomaku dok ne zaspim user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 288
7.6.2015 22:24:18   
rose

Veruuser posted image

da vera, burma,vjencani prsten su sinonimi user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 289
8.6.2015 6:11:39   
mala curica
Dobro jutro trudnice.
Ja se spremam da idem vaditi krv,jos taj nalaz da pripremim i ja sam spremna za bolnicu.
Jucer sam.s mm bila na bazenu,vijeli dan sam izdrzala.
Kaze mm jucer me gleda i tek skontao da mi je stomak bas veeliki,nije imao predstavu dok se nisam skinula u kostim pred masom ljudi user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 290
8.6.2015 7:35:55   
ziel

Veruuser posted image

da vera, burma,vjencani prsten su sinonimi user posted image

Skontala sam user posted image
Evo jutros mi nema otoka, povuklo se dok sam spavala... Dobro se osjecam, samo me sinoc tresnje napuhale pa me stomak mucio...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 291
8.6.2015 7:50:47   
M.A.M.
Jutro drage moje,i ja skroz slabo spavam zadnjih dana,ako i zaspim to je 3-4 sata i ustajem ko navijena,jos me sinoc neka panika uhvatila od prekuce slabo osjetim bebu,mislim osjetim ja nju al me ne udara jako kao dosad,pa mi 100 misli kroz glavu,onda nadjem na netu kao da ne valja u trudnoci piti sok od zohve,a ja ga zadnjih dana pila litrima,bas me samo crne misli pucaju user posted image
curice nek si se ti plaknula,sad mozes na porod user posted image ,ima li treme?Jel nam alman jos 2 u 1

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 292
8.6.2015 7:58:00   
mala curica
Bozeee,koja guzva,bas cu da se nacekam.user posted image

Ja se plaknu malo,mada sam bila skepticna po pitanju ja,kupaci i bazen ali mm zmaj od covjeka pa me uvijek nagovori user posted image
Nisam se pokajala sto sam ga poslusala.
Treme ......?
Mislim da je ovo pozitivna,straha nema,sto je i najvaznije.Jedva cekam da upoznam bebicu,a znam da ce mi moj pupo faliti punoooo.
Kod nas je i danas pretoplo vani.Zavrsim s vadzenjem krvi i pravo kuci,necu cijeli dan izlaziti.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 293
8.6.2015 8:06:50   
M.A.M.
Hajde sad ce to brzo kod tebe,pa eto tebi tvoje pahuljice user posted image ,bjezi kuci i ovdje je je vec pretoplo,al neka prosle godine nismo ni znali za ljeto

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 294
8.6.2015 8:46:57   
alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro drage moje,i ja skroz slabo spavam zadnjih dana,ako i zaspim to je 3-4 sata i ustajem ko navijena,jos me sinoc neka panika uhvatila od prekuce slabo osjetim bebu,mislim osjetim ja nju al me ne udara jako kao dosad,pa mi 100 misli kroz glavu,onda nadjem na netu kao da ne valja u trudnoci piti sok od zohve,a ja ga zadnjih dana pila litrima,bas me samo crne misli pucaju user posted image
curice nek si se ti plaknula,sad mozes na porod user posted image ,ima li treme?Jel nam alman jos 2 u 1

jutro drage moje, MAM jos sam 2 u 1, danas ako Bog da u 4 idem na kontrolu pa cu se dogovoriti sa doktorom, sta cemo i kako cemo user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 295
8.6.2015 8:47:20   
memsi
Jutro drage dame,vidim nisam jedina koja ima problem sa spavanjem pa mi odmah lakse.Ima par dana me toliko rame i ruka desna boli da je to haos,pogotovo navece i ujutro rano kad se probudim.Valjda me napuhalo sto bi nas narod rekao.
Terminuse se odlicno drze koliko sam upratila svaka cast,L.T.M.uziva na moru,a mi ostale guramo polako ka cilju.Meni tek u cetvrtak nalaz urinokulture gotov pa petak kontrola akobogda.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 296
8.6.2015 8:48:34   
alman

Hajde sad ce to brzo kod tebe,pa eto tebi tvoje pahuljice user posted image ,bjezi kuci i ovdje je je vec pretoplo,al neka prosle godine nismo ni znali za ljeto

i ja volim nek je toplo nek se zna da je ljeto, ko ne mora vani nek se zavali u hladovinu i ljepotauser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 297
8.6.2015 9:00:04   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: alman

jutro drage moje, MAM jos sam 2 u 1, danas ako Bog da u 4 idem na kontrolu pa cu se dogovoriti sa doktorom, sta cemo i kako cemo user posted image

Super draga javi odmah sta je rekao dr,nekako kad cujem da kontrole budu ok lakse mi,iako se neznamo user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 298
8.6.2015 9:42:46   
Carobno jutro

jutro,

i pomislih da trebam spasiti post prije objave, jok, ode sve user posted image
Odnesoh prvi urin jutros za urinokulturu. Naljevam se cajem i tako. Nista novo kod mene. Juce smo malo hodali po planini. Bili na Bjelasnici. Bas nam je krasno bilo. Doduse obavezan dodatak ej bio da imas dijete pored sebe. Mi nismo imali ali eto imali smo pupuuser posted image Govorim mm, vratit ce nas zivota mi sto sm o sami bez djeteta. Valjda svi bjeze iz guzve i vrucine. Gore je stvarno krasno bilo. Ako nemas dijete, imas cuku pa ga pustis i takouser posted image . Mi i bez cuke i bez djeteta.

mala curice, hajde da ti i ti nalazi budu super pa da smirom odes na porod aBduser posted image Hoces li bris raditi?

Alman, javi nam kad, sta, kakouser posted image

MAM, ne sekiraj se, i meni je bebi jendo dva dana bas bila mirna, inace se vrti, udara, gura. I ja se zabrinula ali sam je povremeno osjetila. Kad ponovo krenu, sta li joj je bilo ne znam, ALi meni rekose kako raste manje mjesta ima za manevaruser posted image To je tebe neka muka onako uhvatila.user posted image A sto se ne smije piti sok od zove?

memsi, i ja slabo spavam skroz, sinoc me tako grc safato da sam sve vristalauser posted image te srecom mm nesta uradi i popusti. Nista meni onaj mg ne pomaze, majku li muuser posted image

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 299
8.6.2015 10:20:54   
M.A.M.
Ma bas sam sebi nekakvu suhu svezala zbog tih pokreta,al javlja se ona meni hB user posted image ,a evo gdje god citam ne pise konkretan razlog zbog cega se ne smije piti,al citala sam da su i ovdje zenice pile sok,pa hajde nece valjda nista biti

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *