Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 14:13:17
anitaa
Ziel slatko je odjelce...Sara me moja požuruje da više pripremamo robicu za bebu, a ja kontam još slj. sedmicu na poslu (baš sam grozna, kao malo mi i žao i neobično), pa lakše ću te neke finalne stvari kad budem kod kuće...pošla cura na ples, u školi manekenstva najaviše njihov (tj. njen prvi) nastup (hej, meni komično, kao da sam je jučer rodila), i ja je pitam pa je li pričaš u vrtiću o tim stvarima, kaže ona :"Ma to ću im nekad kasnije pričati, ja im pričam samo o seki", mače moje malo, mogu misliti što ih udavi, haha.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 14:15:07
rose
joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 14:28:16
maksi
I ja se nahodah cjelo jutro,uzeli smo boju na socijalno u captolu,da li potrefih naziv,pa na pijacu pala sam sada rasklanjam pa cemo popodne lagano krenuti u radne pobjede.
Sto se tice jela ja samo tamanim voce i povrce. Naprimjer od jutros pojela zdjelicu jagoda,dvije banane i jedan veliki paradajz i to je to. Za rucak pravim filovane paprike i vec sam pogladna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:27:25
lala88
joj sto je sparno haus, ja se jurtos kupala, al izgleda cu se morati istusirati. Kad pravite tortilje da li pravite bas one meksicke sa grahom i kukuruzom ili neku light varijantu?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:27:32
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
jel ono ninuska trazila sandalice plasticne...poput onih nasih kad smo bili djeca na kopcanje, s rupama..ima ih u cicibanu u interexu, 15 KM koliko upratih
Jesam.hvala . pa gdje si ti? Jesi zavrsila ciscenje? Koliko shvatih da si na godisnjem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:28:55
ninuska
IZVORNA PORUKA: lala88
joj sto je sparno haus, ja se jurtos kupala, al izgleda cu se morati istusirati. Kad pravite tortilje da li pravite bas one meksicke sa grahom i kukuruzom ili neku light varijantu?
Kupim gotove i.pravim sa fasiranim ili piletinom,,a moze i puretina. Ne volim sa povrcem. Eventualno kiseli krastavac stavim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:41:35
pandica
Kretanje ti je vrlo bitno i trebas sto vise da se kreces: jedino u slučaju da ti kaze doktor da ne smijes. Ali ako ti je ok trudnoca, obavezno se kreci. Setnja, setnja i samo setnja
IZVORNA PORUKA: bebaca2
da li mi možete reci koliko je vazno kretanje u trudnoci, ocekujem prvu bebu, 13 sedmica mi je i nemam pojma o dosta stvari:)))
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:44:36
ninuska
joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 15:52:58
M.A.M.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 16:50:01
rose
IZVORNA PORUKA: ninuska
jel ono ninuska trazila sandalice plasticne...poput onih nasih kad smo bili djeca na kopcanje, s rupama..ima ih u cicibanu u interexu, 15 KM koliko upratih
Jesam.hvala . pa gdje si ti? Jesi zavrsila ciscenje? Koliko shvatih da si na godisnjem
jos sutra odmaram...a cistim pomalo uglavnom cekam mm-a pa zajedno a ince hodam po vas cio dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 16:55:33
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 16:59:24
rose
bilo bi mi zao da dane potrosim cisteci kucu..al iskreno...od ponedjeljka pa sve do 1 augusta sam opet u radnim pohodima..a kuca se moze srediti i usput
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 18:22:29
ziel
Kad vec pricate o hrani, ja sam se danas prejela...... Jutros komad pite bundevnjace, kasnije kikiriki , pa za rucak komad pilecih prsa, malo krompira i satarasa i tresanja...... Jedva disem.....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 18:35:54
rose
ja ne jedem puno i ne trazi mi se nesto posebno..jutros sendvic i vitamini...pa bila u gradu po dana, pojela palacinke...pa kuci contru jagoda i bananu i sad grasak s mrkvom...taman jos nesto malo kasnije i to bi bilo to..kupih one krekere tuc...sinoc sam ih pojela hrpu ...al zato nije bilo kiseline u noci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 18:48:38
Ljeto15
Hvala svima na dobrodoslici, evo sad tek sjedoh za laptop, kucni poslovi.. Vidim ovdje dosta tema koje me se ticu itekako. Da krenem redom: Termin mi je 5.8. al beba je nesto naprednija tako da je UZ pokazao termin 15. jula, jedna stvar koja me brine jeste ta da je bebina glave naprednija za 3 nedelje...doktori( posto idem kod 2) ne panice al eto cisto su mi saopštili....da li neko od vas ima istu situaciju???, drugo, sto se tice kilaze dobil asam do sada 16 kg, doktorica insistira na set_nji i reduciranoj ishrani a ja uopšte ni ne jedem puno, oticem jos od 6 mjeseca al nije strasno..Jos jedno pitanje za vas; Kakvo je vase misljenje o odlasku na more tokom 34-35 nedelje, neka 3-4 dana?? vidim da LTM uziva??, pa sad stalno o tome razmisljenm , da, jos radi spiska ocekujem ...razmisljam da od sledece sedmice ( krajnje vrijeme) krenem na psih.fiz.pripreme pa da li neka od vas ide i da mi kaze kako sve funkcionise???
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 18:57:02
rose
IZVORNA PORUKA: Ljeto15
Hvala svima na dobrodoslici, evo sad tek sjedoh za laptop, kucni poslovi.. Vidim ovdje dosta tema koje me se ticu itekako. Da krenem redom: Termin mi je 5.8. al beba je nesto naprednija tako da je UZ pokazao termin 15. jula, jedna stvar koja me brine jeste ta da je bebina glave naprednija za 3 nedelje...doktori( posto idem kod 2) ne panice al eto cisto su mi saopštili....da li neko od vas ima istu situaciju???, drugo, sto se tice kilaze dobil asam do sada 16 kg, doktorica insistira na set_nji i reduciranoj ishrani a ja uopšte ni ne jedem puno, oticem jos od 6 mjeseca al nije strasno..Jos jedno pitanje za vas; Kakvo je vase misljenje o odlasku na more tokom 34-35 nedelje, neka 3-4 dana?? vidim da LTM uziva??, pa sad stalno o tome razmisljenm , da, jos radi spiska ocekujem ...razmisljam da od sledece sedmice ( krajnje vrijeme) krenem na psih.fiz.pripreme pa da li neka od vas ide i da mi kaze kako sve funkcionise???
ja ne bih isla na more...ne idem ni sada kad sam 7-i mjesec a tebi ce to biti 9-i mjesec...mogla bi se na plazi poroditi ja sam u prosloj trudnoci dobila 20 kg a isto tako krenula oticati jos u 17-oj sedmici...sada malo oticem zbog hodanja i sjedenje ali spadne otok u noci to se prosli put nije desavao ...pa mi je optok spao tek 7 dana nakon poroda ...ne bih ti znala reci za vecu glavu bebe..ali oni valjda znaju sta treba da gledaju...jha sam isla na vjezbe u prosloj trudnoci sada nemam vremena i termini mi ne odgovaraju jer u ta doba kupim dijete iz vrtica a inace radim...tako da valjda je ostalo sta u glavi od proslog puta...a veoma su korisne
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 4.6.2015 19:10:28
Ljeto15
Ma nije da nema na koga bude glavat al eto malo me to brine...za more si vjerovatno u pravu, al eto ja kontala do Neuma 3 dana, al ipak je rizik. Prva mi je beba tako da o svemu brinem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 7:29:54
ninuska
Jutro, drage dame. jeste li se naspavale? Moja cura konacno dosla kuci . Isli sinoc u goste i igrala se da nije htjela kuci. Dosli tek oko 22.45, pa dok smo je spremili..zato je jutros jedva ustala, a i ja. Danas odoh na kontrolu . Trebala sam oko 12, ali rade skraceno, pa cu ranije da odem i to pjeske .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 7:32:26
ninuska
IZVORNA PORUKA: Ljeto15
Ma nije da nema na koga bude glavat al eto malo me to brine...za more si vjerovatno u pravu, al eto ja kontala do Neuma 3 dana, al ipak je rizik. Prva mi je beba tako da o svemu brinem
Ne bih ni ja na more..da ides pocetkom jula ne bih te odvracala, ali ovako...bolje ostani gdje jesi