|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
4.6.2015 14:13:17   
anitaa
Ziel slatko je odjelce...Sara me moja požuruje da više pripremamo robicu za bebu, a ja kontam još slj. sedmicu na poslu (baš sam grozna, kao malo mi i žao i neobično), pa lakše ću te neke finalne stvari kad budem kod kuće...pošla cura na ples, u školi manekenstva najaviše njihov (tj. njen prvi) nastup (hej, meni komično, kao da sam je jučer rodila), i ja je pitam pa je li pričaš u vrtiću o tim stvarima, kaže ona :"Ma to ću im nekad kasnije pričati, ja im pričam samo o seki", mače moje malo, mogu misliti što ih udavi, haha.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 201
4.6.2015 14:15:07   
rose
joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u user posted image

evo ovu http://www.orsay.com/de-de/collection/t-shirts/tops/langes-top-mit-spitze-schwarz-10401160.html user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 202
4.6.2015 14:28:16   
maksi
I ja se nahodah cjelo jutro,uzeli smo boju na socijalno u captolu,da li potrefih naziv,pa na pijacu pala sam sada rasklanjam pa cemo popodne lagano krenuti u radne pobjede.

Sto se tice jela ja samo tamanim voce i povrce. Naprimjer od jutros pojela zdjelicu jagoda,dvije banane i jedan veliki paradajz i to je to. Za rucak pravim filovane paprike i vec sam pogladna user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 203
4.6.2015 14:49:26   
rose
evo ja zaduzila zdjeletinu jagoda i sve cu pojesti user posted image

za rucak je neki rizoto...grasak, mrkva, riza luk i fasirano user posted image

< Poruku je uredio rose -- 4.6.2015 14:50:07 >

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 204
4.6.2015 14:54:19   
Visnja RR
ostavite komentar ispod teksta "Na poslu s trudnickim stomakom" i čeka vas poklon od Pampersauser posted image

http://www.ringeraja.ba/pampers

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 205
4.6.2015 15:27:25   
lala88
joj sto je sparno haus, ja se jurtos kupala, al izgleda cu se morati istusirati. Kad pravite tortilje da li pravite bas one meksicke sa grahom i kukuruzom ili neku light varijantu?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 206
4.6.2015 15:27:32   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

jel ono ninuska trazila sandalice plasticne...poput onih nasih kad smo bili djeca na kopcanje, s rupama..ima ih u cicibanu u interexu, 15 KM koliko upratih

Jesam.hvala user posted image .
pa gdje si ti? Jesi zavrsila ciscenje? Koliko shvatih da si na godisnjem user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 207
4.6.2015 15:27:52   
bebaca2
da li mi možete reci koliko je vazno kretanje u trudnoci, ocekujem prvu bebu, 13 sedmica mi je i nemam pojma o dosta stvari:)))

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 208
4.6.2015 15:28:55   
ninuska

IZVORNA PORUKA: lala88

joj sto je sparno haus, ja se jurtos kupala, al izgleda cu se morati istusirati. Kad pravite tortilje da li pravite bas one meksicke sa grahom i kukuruzom ili neku light varijantu?

Kupim gotove i.pravim sa fasiranim ili piletinom,,a moze i puretina. Ne volim sa povrcem. Eventualno kiseli krastavac stavim

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 209
4.6.2015 15:41:35   
pandica

Kretanje ti je vrlo bitno i trebas sto vise da se kreces: jedino u slučaju da ti kaze doktor da ne smijes. Ali ako ti je ok trudnoca, obavezno se kreci. Setnja, setnja i samo setnja user posted image
IZVORNA PORUKA: bebaca2

da li mi možete reci koliko je vazno kretanje u trudnoci, ocekujem prvu bebu, 13 sedmica mi je i nemam pojma o dosta stvari:)))

My Ovulation Chart

(odgovor članu bebaca2)
Neposredna veza do poruke: 210
4.6.2015 15:44:36   
ninuska

joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u user posted image

evo ovu http://www.orsay.com/de-de/collection/t-shirts/tops/langes-top-mit-spitze-schwarz-10401160.html user posted image

Supet je rose. Imam i ja ovakvu samo bijelu Vero Moda. A, crnu jucer kupih jucer u azelu..samo bez cipke
ziel preslatko je user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 4.6.2015 15:45:33 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 211
4.6.2015 15:51:19   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: bebaca2

Dobro nam dosla,zelim ti skolsku trudnocu i sto laksi porod akoBogda user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bebaca2)
Neposredna veza do poruke: 212
4.6.2015 15:52:58   
M.A.M.

meni ovo izgleda super na nekom drugom,al meni sa mojim ruckama nikako user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 213
4.6.2015 16:50:01   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

jel ono ninuska trazila sandalice plasticne...poput onih nasih kad smo bili djeca na kopcanje, s rupama..ima ih u cicibanu u interexu, 15 KM koliko upratih

Jesam.hvala user posted image .
pa gdje si ti? Jesi zavrsila ciscenje? Koliko shvatih da si na godisnjem user posted image

jos sutra odmaram...a cistim pomalo user posted image uglavnom cekam mm-a pa zajedno user posted image a ince hodam po vas cio dan user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 214
4.6.2015 16:55:33   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

meni ovo izgleda super na nekom drugom,al meni sa mojim ruckama nikako user posted image

zato i trazim jos nesto s rukavima user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 215
4.6.2015 16:55:57   
alman
ziel bas je preslatko odjelce

rose samo ti skitaj, dobro ti se da po ovoj sparini

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 216
4.6.2015 16:59:24   
rose
bilo bi mi zao da dane potrosim cisteci kucu..al iskreno...od ponedjeljka pa sve do 1 augusta sam opet u radnim pohodima..a kuca se moze srediti i usput user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 217
4.6.2015 18:22:29   
ziel
Kad vec pricate o hrani, ja sam se danas prejela...... Jutros komad pite bundevnjace, kasnije kikiriki , pa za rucak komad pilecih prsa, malo krompira i satarasa i tresanja...... Jedva disem..... user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 218
4.6.2015 18:35:54   
rose
ja ne jedem puno i ne trazi mi se nesto posebno..jutros sendvic i vitamini...pa bila u gradu po dana, pojela palacinke...pa kuci contru jagoda i bananu i sad grasak s mrkvom...taman user posted image jos nesto malo kasnije i to bi bilo to..kupih one krekere tuc...sinoc sam ih pojela hrpu ...al zato nije bilo kiseline u noci user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 219
4.6.2015 18:48:38   
Ljeto15
Hvala svima na dobrodoslici, evo sad tek sjedoh za laptop, kucni poslovi.. Vidim ovdje dosta tema koje me se ticu itekako. Da krenem redom: Termin mi je 5.8. al beba je nesto naprednija tako da je UZ pokazao termin 15. jula, jedna stvar koja me brine jeste ta da je bebina glave naprednija za 3 nedelje...doktori( posto idem kod 2) ne panice al eto cisto su mi saopštili....da li neko od vas ima istu situaciju???, drugo, sto se tice kilaze dobil asam do sada 16 kg, doktorica insistira na set_nji i reduciranoj ishrani a ja uopšte ni ne jedem puno, oticem jos od 6 mjeseca al nije strasno..Jos jedno pitanje za vas; Kakvo je vase misljenje o odlasku na more tokom 34-35 nedelje, neka 3-4 dana?? vidim da LTM uziva??, pa sad stalno o tome razmisljenmuser posted image , da, jos radi spiska ocekujemuser posted image ...razmisljam da od sledece sedmice ( krajnje vrijeme) krenem na psih.fiz.pripreme pa da li neka od vas ide i da mi kaze kako sve funkcionise???

< Poruku je uredio Ljeto15 -- 4.6.2015 18:49:46 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 220
4.6.2015 18:57:02   
rose

IZVORNA PORUKA: Ljeto15

Hvala svima na dobrodoslici, evo sad tek sjedoh za laptop, kucni poslovi.. Vidim ovdje dosta tema koje me se ticu itekako. Da krenem redom: Termin mi je 5.8. al beba je nesto naprednija tako da je UZ pokazao termin 15. jula, jedna stvar koja me brine jeste ta da je bebina glave naprednija za 3 nedelje...doktori( posto idem kod 2) ne panice al eto cisto su mi saopštili....da li neko od vas ima istu situaciju???, drugo, sto se tice kilaze dobil asam do sada 16 kg, doktorica insistira na set_nji i reduciranoj ishrani a ja uopšte ni ne jedem puno, oticem jos od 6 mjeseca al nije strasno..Jos jedno pitanje za vas; Kakvo je vase misljenje o odlasku na more tokom 34-35 nedelje, neka 3-4 dana?? vidim da LTM uziva??, pa sad stalno o tome razmisljenmuser posted image , da, jos radi spiska ocekujemuser posted image ...razmisljam da od sledece sedmice ( krajnje vrijeme) krenem na psih.fiz.pripreme pa da li neka od vas ide i da mi kaze kako sve funkcionise???

ja ne bih isla na more...ne idem ni sada kad sam 7-i mjesec a tebi ce to biti 9-i mjesec...mogla bi se na plazi poroditi user posted image ja sam u prosloj trudnoci dobila 20 kg a isto tako krenula oticati jos u 17-oj sedmici...sada malo oticem zbog hodanja i sjedenje ali spadne otok u noci to se prosli put nije desavao ...pa mi je optok spao tek 7 dana nakon poroda ...ne bih ti znala reci za vecu glavu bebe..ali oni valjda znaju sta treba da gledaju...jha sam isla na vjezbe u prosloj trudnoci sada nemam vremena i termini mi ne odgovaraju jer u ta doba kupim dijete iz vrtica a inace radim...tako da valjda je ostalo sta u glavi od proslog puta...a veoma su korisne

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 221
4.6.2015 18:57:54   
rose

Amira A 06.06.
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
bebi01...29.06.
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Ljeto 15.... 05.08. user posted image
Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09. user posted image
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
Blue moon ... 08. 11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 222
4.6.2015 19:10:28   
Ljeto15
Ma nije da nema na koga bude glavatuser posted image al eto malo me to brine...za more si vjerovatno u pravu, al eto ja kontala do Neuma 3 dana, al ipak je rizik. Prva mi je beba tako da o svemu brinemuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 223
5.6.2015 7:29:54   
ninuska
Jutro, drage dame.
jeste li se naspavale?
Moja cura konacno dosla kuci user posted image . Isli sinoc u goste i igrala se da nije htjela kuci. Dosli tek oko 22.45, pa dok smo je spremili..zato je jutros jedva ustala, a i ja.
Danas odoh na kontrolu user posted image . Trebala sam oko 12, ali rade skraceno, pa cu ranije da odem i to pjeske user posted image .

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 224
5.6.2015 7:32:26   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Ljeto15

Ma nije da nema na koga bude glavatuser posted image al eto malo me to brine...za more si vjerovatno u pravu, al eto ja kontala do Neuma 3 dana, al ipak je rizik. Prva mi je beba tako da o svemu brinemuser posted image

Ne bih ni ja na more..da ides pocetkom jula ne bih te odvracala, ali ovako...bolje ostani gdje jesi user posted image

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *