|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
5.6.2015 7:34:15   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u user posted image

evo ovu http://www.orsay.com/de-de/collection/t-shirts/tops/langes-top-mit-spitze-schwarz-10401160.html user posted image

meni ovo izgleda super na nekom drugom,al meni sa mojim ruckama nikako user posted image

zato i trazim jos nesto s rukavima user posted image

Ne zezajte me user posted image . Imam i ja rucke, ali ne nosim nista preko majice. Mozda mi se i smijete ako me gdje vidite user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 226
5.6.2015 7:35:41   
ziel

Amira A 06.06.
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
bebi01...29.06.
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Ljeto 15.... 05.08. user posted image
Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09. user posted image
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
Blue moon ... 08. 11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12.

Momci vode za 5 vise user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 5.6.2015 7:37:04 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 227
5.6.2015 8:15:10   
Carobno jutro

Jutro zene,

Ja juce cijeli dan u hodnji isto. PO nalazima udarila. NIsam bas najzadovoljnija. Malo mi je krva slika opala kako su mi povecali ovaj clexan, pa cu vidjeti u utorak sa dr sta i kako. A urin je sa dosta bakterija. Majku mu, ne kontam kako. Naljevam se sa tecnoscu. Cajevima i svim i svacim i eto opet dosta bakterija. Nema leukocita, nema bjelancevina, SVe ok ali bakterija puno. Tako da moram raditi urinokulturu sljedece sedmiec iako sumnjam da ce naci kakvu baju ali eto za svaki slucaj. I da, mene ne boli uopste nista.

Mrva mi je juce bas bila mirna pa me i ona jos zabrinula, elem dobro me juce skljokalo.

Rose, odlicna majicauser posted image , mogla bih otici i ja sebi uzeti, bas je dobra

Kako radovi kod ovih krecenja?

KAd je LTM nazad?

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 228
5.6.2015 8:34:36   
ninuska
carobno jutro. Ne sekiraj se za urin. I meni je bilo bakterija a urinokultura ok. Malo brusnice i bice dobro. Ni mene nista nije boljelo.
ja se evo polako spremam. Da se istusiram, obucem pa cu krenuti lagano. A, kao da ce kisa user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 229
5.6.2015 8:51:38   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

carobno jutro. Ne sekiraj se za urin. I meni je bilo bakterija a urinokultura ok. Malo brusnice i bice dobro. Ni mene nista nije boljelo.
ja se evo polako spremam. Da se istusiram, obucem pa cu krenuti lagano. A, kao da ce kisa user posted image

Sretnouser posted image user posted image user posted image Nadam se da neces dugo cekati, da ces brzo zavrsitiuser posted image
a nadam se i ja da ce tako biti. Vidjet cemo u svakom slucaju.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 230
5.6.2015 9:14:13   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

Sretnouser posted image user posted image user posted image Nadam se da neces dugo cekati, da ces brzo zavrsitiuser posted image
a nadam se i ja da ce tako biti. Vidjet cemo u svakom slucaju.

Hvala..javicu se iz cekaone ako bude guzva user posted image

Neposredna veza do poruke: 231
5.6.2015 10:09:24   
pandica
Joj ljudi moji i ja bih tako na more, ali ko i rose ne smijem... A tako rado bih se okupala bar jednom, da me zelja mine. Svaki dan MM kazem vodi me zeliiim user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 232
5.6.2015 10:20:34   
ziel

IZVORNA PORUKA: pandica

Joj ljudi moji i ja bih tako na more, ali ko i rose ne smijem... A tako rado bih se okupala bar jednom, da me zelja mine. Svaki dan MM kazem vodi me zeliiim user posted image

I mi zelimoooo user posted image
I ja i mm smo mislili otici za vikend ali nam nabacise nekog neplaniranog posla, tako da ipak cekamo iduci mjesec kad bude godisnji odmor da bar budemo 5 dana user posted image Jedva cekam user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 233
5.6.2015 10:23:58   
pandica
Ziel tebi je super, imas jos vremena. Ja nema sanse, pogotovo ne naredni mjesec... Tako da od mora do naredne godine nema nista user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 234
5.6.2015 10:30:45   
ziel

Ziel tebi je super, imas jos vremena. Ja nema sanse, pogotovo ne naredni mjesec... Tako da od mora do naredne godine nema nista user posted image

Zao mi je zbog tebe, ne znam odakle si, mozes na neko jezerce otici ili doci u Tuzlu na PANONICU , slano jezero user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 235
5.6.2015 10:38:55   
pandica
Iz Sarajeva sam. Ima i drugih varijanti, ali iskreno po preporuci ljekara izbjegavam bazene, jezera, radi baja. user posted image  A i more je more, dzaba user posted image  Mada smo bili u maju na moru, ali nisam se uspjela bucnuti ni jednom, a to mi je ko da nisam ni bilauser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 236
5.6.2015 11:11:47   
ziel

Iz Sarajeva sam. Ima i drugih varijanti, ali iskreno po preporuci ljekara izbjegavam bazene, jezera, radi baja. user posted image  A i more je more, dzaba user posted image  Mada smo bili u maju na moru, ali nisam se uspjela bucnuti ni jednom, a to mi je ko da nisam ni bilauser posted image

Pa bas tako, i meni more nije more ako se nisam bucnula user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 237
5.6.2015 11:20:32   
pandica

Bice mora ako Bog da, nek samo ovo ostalo bude ok. user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 238
5.6.2015 11:58:38   
Ljeto15
Draga samo urinokultura je vjerodostojan nalaz, nju obavezno uradi, a bvrusnicom se naljevaj u količini od 2-3 litra dnevne, ne trebaju ti antibiotici, i moju ti jos preporučiti caj broj 85 od "Josef Pandžić-čaj za trudnice i djecu, govorim ti iz licnog istustva, na samom početku trudnoce imala sam ešerihiju coli. pozz. Pomenuti čaj sam kupila u Tomu u Lukavici u Crvenoj apoteci, moguce da ima ga samo u Republici Srpskoj.

< Poruku je uredio Ljeto15 -- 5.6.2015 12:00:01 >

Neposredna veza do poruke: 239
5.6.2015 12:05:29   
memsi
Dancek buhtlice,
Evo i ja da se tuspasim na forum.Kako ste mi sve,terminusama zelim da im sto prije prode ovo vrijeme do poroda a nama ostalima laganu trudnocu do kraja.Novim clanicama dobrodoslica,za sve uredne kontrole user posted image .
LTM vidim uziva na moru...jao kako joj zavidim,ali nazalost ove godine i ja preskacem tu avanturu.

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 240
5.6.2015 12:09:12   
memsi
Pozdrav,
Ja sam takode na posljednjem nalazu imala dosta bakterija u urinu i evo danas odnijela posljednji uzorak na urinokulturu.Nalaz ce biti gotov sledece sedmice pa cemo vidjeti.Nadam se da nema kakve baje.Ja takode pijem mnogo tecnosti,doduse najvise vodu,cajeve sad nesto slabije.

(odgovor članu Ljeto15)
Neposredna veza do poruke: 241
5.6.2015 12:42:37   
lala88
zdravo user posted image samo da vam user posted image
Posto nema LTM moracu ja da hvalim Prolom vodu, pokusajte meni pomaze. Gdje nam je mala curica, nema je danima

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 242
5.6.2015 13:22:27   
mala curica
Dancek zenice.....da vam samo mahnem iz pakleno tiplog Beca.
Ja ne smijem ni izaci vani.
Zavrsavam peglanje bebibih stvarcica i da zavrsim torbu i fertig.
Tako sam teska,kao pingvin,noge su mi toliko naglo otekle da je dva tatam po kuci.
Uhhhh ......

Koje idu na kontrolu sretno .......

Eto ukratko se samo javi i sada hvatam maglu da zavrsim peglanje
A jos nisam doruckovala ne mogu od ove vrucine.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 243
5.6.2015 13:51:13   
lala88
joj zene, meni se bolovi samo pogorsali, sad iz pete se prosirili na nogu, i boli me i kad hodam. user posted image
Gdje ste sve, izgleda se zavukle u hlad.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 244
5.6.2015 14:36:41   
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88

joj zene, meni se bolovi samo pogorsali, sad iz pete se prosirili na nogu, i boli me i kad hodam. user posted image

Ja cekam da se pizza ispece i bas kontam da ukljucim klimu , ovo je nevjerovatno koliko je toplooo
A sto se tice tih bolova, i ja dok operem sudje meni pete otrne, lakse mi nekako na prstima, a i trticna kost me boli kad sjedam...

< Poruku je uredio ziel -- 5.6.2015 14:38:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 245
5.6.2015 15:01:40   
aidana
Pozdrav zeneuser posted image
Ja se javljam da me rose ne bi izbrisala sa spiska, vidim da je preuzela od alman duznostuser posted image Kod mene je user posted image pa ubaci kad stines

Dobrodoslica novim clanicama, terminusama zelim lagane porode i zive i zdrave bebice, a ostalim uredne kontrole i da sto bolje podnose vrucine. user posted image

Ja nesto nisam bila dobra zadnjih dana, sama sam sebi nekakva mrska. Mislim da mi je zeljezo jos vise palo, stalno sam umorna i mogla bih spavati.

Danas smo isli u potragu za ljetnom obucom malcu, trebaju nam platnene patikice i sandale ali na kraju zavrsismo u ovs outletu i kupim mu duks i sorc user posted image A treba nam i za mora, tj za vode nesto...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 246
5.6.2015 15:03:10   
aidana

IZVORNA PORUKA: lala88

user posted image user posted image lala nadam se da ces biti bolje uskoro.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 247
5.6.2015 15:07:42   
aidana

IZVORNA PORUKA: ziel

I mi zelimoooo user posted image
I ja i mm smo mislili otici za vikend ali nam nabacise nekog neplaniranog posla, tako da ipak cekamo iduci mjesec kad bude godisnji odmor da bar budemo 5 dana user posted image Jedva cekam user posted image

Pandice na tvom mjestu ne bih ni ja, a ziel ti imas jos fore da se bucnes user posted image tebi nije kasno ni sljedeci mjesec

Mi cemo aBd sljedeci vikend na more. Sto se mene tice mogla bih da ne odem, najvise idem zbog malca....njemu bas godi

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 248
5.6.2015 16:21:00   
pandica
Ne usudjujem se ni ja user posted image A vi koji uspijete bucnite se i za nas user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 249
5.6.2015 17:33:25   
alman
a sta je ovo nidje nijedne, sto ste se to usutile, il vas je vrucina osamutila,
bas je vrce vani, ja isla do frizerke, osisala se, bas mi je lijepo skratilam ja sam htjela i vise, al mm mi ne da user posted image , tako da sam se osisala na malo duzi paz, tek toliko da mogu zaveti u repic
kupila sam i kanu za kosu pa cu veceras i to da stavim, da malo osvjezim boju pred porod.user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *