Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 7:34:15
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
IZVORNA PORUKA: rose
joj sto se j nahodah danas...none me bole...otisla sam prvo do robot na socijalno, pa do jyska pa u interex i u ovs outletu kupih maloj neke sorcice...onda do SCC-a gledala sebi neski ko bolero ili dugu kosulju jer ja to osim preko onih majica na tregere...pa ne nadjoh al nadjoh jos jednu majicu na tregere u orsay-u
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 8:15:10
Carobno jutro
Jutro zene,
Ja juce cijeli dan u hodnji isto. PO nalazima udarila. NIsam bas najzadovoljnija. Malo mi je krva slika opala kako su mi povecali ovaj clexan, pa cu vidjeti u utorak sa dr sta i kako. A urin je sa dosta bakterija. Majku mu, ne kontam kako. Naljevam se sa tecnoscu. Cajevima i svim i svacim i eto opet dosta bakterija. Nema leukocita, nema bjelancevina, SVe ok ali bakterija puno. Tako da moram raditi urinokulturu sljedece sedmiec iako sumnjam da ce naci kakvu baju ali eto za svaki slucaj. I da, mene ne boli uopste nista.
Mrva mi je juce bas bila mirna pa me i ona jos zabrinula, elem dobro me juce skljokalo.
Rose, odlicna majica , mogla bih otici i ja sebi uzeti, bas je dobra
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 8:34:36
ninuska
carobno jutro. Ne sekiraj se za urin. I meni je bilo bakterija a urinokultura ok. Malo brusnice i bice dobro. Ni mene nista nije boljelo. ja se evo polako spremam. Da se istusiram, obucem pa cu krenuti lagano. A, kao da ce kisa
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 8:51:38
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ninuska
carobno jutro. Ne sekiraj se za urin. I meni je bilo bakterija a urinokultura ok. Malo brusnice i bice dobro. Ni mene nista nije boljelo. ja se evo polako spremam. Da se istusiram, obucem pa cu krenuti lagano. A, kao da ce kisa
Sretno Nadam se da neces dugo cekati, da ces brzo zavrsiti a nadam se i ja da ce tako biti. Vidjet cemo u svakom slucaju.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 9:14:13
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ninuska
Sretno Nadam se da neces dugo cekati, da ces brzo zavrsiti a nadam se i ja da ce tako biti. Vidjet cemo u svakom slucaju.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 10:09:24
pandica
Joj ljudi moji i ja bih tako na more, ali ko i rose ne smijem... A tako rado bih se okupala bar jednom, da me zelja mine. Svaki dan MM kazem vodi me zeliiim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 10:20:34
ziel
IZVORNA PORUKA: pandica
Joj ljudi moji i ja bih tako na more, ali ko i rose ne smijem... A tako rado bih se okupala bar jednom, da me zelja mine. Svaki dan MM kazem vodi me zeliiim
I mi zelimoooo I ja i mm smo mislili otici za vikend ali nam nabacise nekog neplaniranog posla, tako da ipak cekamo iduci mjesec kad bude godisnji odmor da bar budemo 5 dana Jedva cekam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 10:38:55
pandica
Iz Sarajeva sam. Ima i drugih varijanti, ali iskreno po preporuci ljekara izbjegavam bazene, jezera, radi baja. A i more je more, dzaba Mada smo bili u maju na moru, ali nisam se uspjela bucnuti ni jednom, a to mi je ko da nisam ni bila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 11:11:47
ziel
Iz Sarajeva sam. Ima i drugih varijanti, ali iskreno po preporuci ljekara izbjegavam bazene, jezera, radi baja. A i more je more, dzaba Mada smo bili u maju na moru, ali nisam se uspjela bucnuti ni jednom, a to mi je ko da nisam ni bila
Pa bas tako, i meni more nije more ako se nisam bucnula
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 11:58:38
Ljeto15
Draga samo urinokultura je vjerodostojan nalaz, nju obavezno uradi, a bvrusnicom se naljevaj u količini od 2-3 litra dnevne, ne trebaju ti antibiotici, i moju ti jos preporučiti caj broj 85 od "Josef Pandžić-čaj za trudnice i djecu, govorim ti iz licnog istustva, na samom početku trudnoce imala sam ešerihiju coli. pozz. Pomenuti čaj sam kupila u Tomu u Lukavici u Crvenoj apoteci, moguce da ima ga samo u Republici Srpskoj.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 12:05:29
memsi
Dancek buhtlice, Evo i ja da se tuspasim na forum.Kako ste mi sve,terminusama zelim da im sto prije prode ovo vrijeme do poroda a nama ostalima laganu trudnocu do kraja.Novim clanicama dobrodoslica,za sve uredne kontrole . LTM vidim uziva na moru...jao kako joj zavidim,ali nazalost ove godine i ja preskacem tu avanturu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 12:09:12
memsi
Pozdrav, Ja sam takode na posljednjem nalazu imala dosta bakterija u urinu i evo danas odnijela posljednji uzorak na urinokulturu.Nalaz ce biti gotov sledece sedmice pa cemo vidjeti.Nadam se da nema kakve baje.Ja takode pijem mnogo tecnosti,doduse najvise vodu,cajeve sad nesto slabije.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 13:22:27
mala curica
Dancek zenice.....da vam samo mahnem iz pakleno tiplog Beca. Ja ne smijem ni izaci vani. Zavrsavam peglanje bebibih stvarcica i da zavrsim torbu i fertig. Tako sam teska,kao pingvin,noge su mi toliko naglo otekle da je dva tatam po kuci. Uhhhh ......
Koje idu na kontrolu sretno .......
Eto ukratko se samo javi i sada hvatam maglu da zavrsim peglanje A jos nisam doruckovala ne mogu od ove vrucine.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 14:36:41
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88
joj zene, meni se bolovi samo pogorsali, sad iz pete se prosirili na nogu, i boli me i kad hodam. Gdje ste sve, izgleda se zavukle u hlad.
Ja cekam da se pizza ispece i bas kontam da ukljucim klimu , ovo je nevjerovatno koliko je toplooo A sto se tice tih bolova, i ja dok operem sudje meni pete otrne, lakse mi nekako na prstima, a i trticna kost me boli kad sjedam...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 15:01:40
aidana
Pozdrav zene Ja se javljam da me rose ne bi izbrisala sa spiska, vidim da je preuzela od alman duznost Kod mene je pa ubaci kad stines
Dobrodoslica novim clanicama, terminusama zelim lagane porode i zive i zdrave bebice, a ostalim uredne kontrole i da sto bolje podnose vrucine.
Ja nesto nisam bila dobra zadnjih dana, sama sam sebi nekakva mrska. Mislim da mi je zeljezo jos vise palo, stalno sam umorna i mogla bih spavati.
Danas smo isli u potragu za ljetnom obucom malcu, trebaju nam platnene patikice i sandale ali na kraju zavrsismo u ovs outletu i kupim mu duks i sorc A treba nam i za mora, tj za vode nesto...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 15:07:42
aidana
IZVORNA PORUKA: ziel
I mi zelimoooo I ja i mm smo mislili otici za vikend ali nam nabacise nekog neplaniranog posla, tako da ipak cekamo iduci mjesec kad bude godisnji odmor da bar budemo 5 dana Jedva cekam
Pandice na tvom mjestu ne bih ni ja, a ziel ti imas jos fore da se bucnes tebi nije kasno ni sljedeci mjesec
Mi cemo aBd sljedeci vikend na more. Sto se mene tice mogla bih da ne odem, najvise idem zbog malca....njemu bas godi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 5.6.2015 17:33:25
alman
a sta je ovo nidje nijedne, sto ste se to usutile, il vas je vrucina osamutila, bas je vrce vani, ja isla do frizerke, osisala se, bas mi je lijepo skratilam ja sam htjela i vise, al mm mi ne da , tako da sam se osisala na malo duzi paz, tek toliko da mogu zaveti u repic kupila sam i kanu za kosu pa cu veceras i to da stavim, da malo osvjezim boju pred porod.