Emica_sa -> RE: Carski rez (4.6.2012 9:18:21)
|
IZVORNA PORUKA: novi kolacic IZVORNA PORUKA: AminaZana ....ja sam imala perfektan porod i svakome bi ga preporucila. CR sa spinalnom anestezijom. sve je do organizma zene, koliko dobro ce podnijeti i oporaiti se od poroda. samo bi preporucila zenama koje ocekuju porod da se ne prepadaju pojedinacnih prica, jer sve je individualno. Mene su zivu istraumirale zene...ja se porodila sa spinalnom i sto se tice anestezije ja prezadovoljna...nema kasljanja, kihanja, mucnine isl.sranja poslije, nije me bodenje bolilo, osjetila nista nisam, sa dr.pricala tokom sekcije, ma super. Nadam se takvom i drugom porodu,a onda pocese price sa svih strana tipa: "kako te nije strah da te bodu u kicmu, ja nikad ne bih to dozvolila, vidjela si onu zenu sto je dr. ubila, nasi su nestrucni, zene ostaju paralizirane, ti si slucajno imala srece...." De me zene utjesite, prvenstveno one koje su se porodile spinalnom, da li sam samo ja imala srece ili je sve OK? Doduse, cula sam i ja neku zenu koja je rekla da je valjda nisu dovoljno visoko uboli pa je vrh materice osjecala kad siju, brrrr,.... Joj, javite mi kako ste prosle spinalnu...Ja sam bila PREZADOVOLJNA, al me sad istraumirase, a to mi bas ne treba sad pred novi porod. Ja sam se isto porodila sa spinalnom na Jezeru i sve proslo super,nemas razloga za brigu,ne slusaj nikoga i sretno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|