|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
26.4.2011 21:59:59   
Mersy
hmm 17 sedmica i 2.5 kg valjda nije puno sta kazete??

mada doktor ruzi kaze PUNOOOO user posted image

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 1626
26.4.2011 22:49:09   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Mersy

hmm 17 sedmica i 2.5 kg valjda nije puno sta kazete??

mada doktor ruzi kaze PUNOOOO user posted image

Mersy,šta bi onda rekao za mene user posted image user posted image  ...Ja sam sada 26 nedelja i oko 10kg sam u plusu......user posted image
Opet sve zavisi sa koliko si krenula user posted image

(odgovor članu Mersy)
Neposredna veza do poruke: 1627
26.4.2011 23:05:45   
animagical
ja sam 21. a imam 6 trudnickih kilauser posted image sto se tice izgleda, koga briga realno, ali ako je to rekao iz nekog zdravstenog razloga, onda pripaziuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1628
27.4.2011 8:10:36   
palachinken
Meni je sve otišlo u stomak i u obraze user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1629
27.4.2011 9:47:52   
stefania
ja bih samo da vas sve povaljam sa svojih +18 i 33sedmicom...divno..najbolje mi je kad mi kazu, "ma nista ti se ne vidi"..jok nimalo, samo imam dupli vrat i cetiri obraza...eh, da i cetiri guza da oprostite na nepristojnom izrazavanju...

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1630
27.4.2011 9:56:25   
leonora
33 sedmica, + 10 kg. Jedva i to skupih, a htjela sam bar 15, budući da sam cijeli život premršava, pa se nadala rekoh bar u trudnoći da nabacam kila da mi ostane poslije poroda, da ličim na nešto, ali koliko vidim slabi su izgledi da će mi išta ostati... ne želim opet na 47,5 kg, koliko sam imala kad sam ostala trudna... Ovako sa 57,5 trenutno baš mi je fino, stalno se vagam, haha, to je najviše što sam ikada imala, i nažalost što ću vjerovatno imati, pa da uživam još malo... Eto svakog nešto muči, nekog manjak, nekog višak, haha, ma sve je to dobro, u stvari...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1631
27.4.2011 11:41:50   
Mersy
pa dobro sve zavisi od pocetne kilaze.. ja sam u zadnjih godinu dana tj tacno prije trudnoce dobila oko 8 kg user posted image mislim da je tu problem ... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1632
27.4.2011 11:43:49   
palachinken
IZVORNA PORUKA: stefania

ja bih samo da vas sve povaljam sa svojih +18 i 33sedmicom...divno..najbolje mi je kad mi kazu, "ma nista ti se ne vidi"..jok nimalo, samo imam dupli vrat i cetiri obraza...eh, da i cetiri guza da oprostite na nepristojnom izrazavanju...

I duple sise. user posted image Šta te briga, ti si 33eća!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1633
27.4.2011 17:13:35   
animagical
palachinken mislim da imam makar kilu dodatno u sisamauser posted image bas su mi divneuser posted image a stomak necu ni da komentarisem hehe rece ti meni da se javim kad dodjem do pilates lopteuser posted image sva sam ogromnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1634
27.4.2011 17:53:41   
Private
34 sedmica,oko 86 kg.neznam jos tacno,vidjet cemo iduce sedmice cu na kontrolu.Sa 9 sedmica imala 67 kg.znaci dosad +19,pravi BUMBALU,a sve kao neviditi se bonauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1635
27.4.2011 18:01:01   
Anoniman
24. nedjelja i 3+ user posted image

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 1636
27.4.2011 18:17:49   
isabella
citam vase postove i divim vam se,,,user posted image ja se za cijelu trudnocu udebljala 30kguser posted image ,,vjerovali ili ne i evo godinu dana nakon poroda jos 6 kg i vratiti cu se na svoju kilazu prije trudnoce ,,,,,,,,znaci imala sam 60 kg a na porod kada sam otisla ravnih 90kg,,,,user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 1637
27.4.2011 20:12:32   
nermina_
eh ovako ja sam sada 9-a sedmica i imam +4 kg. s prvim djetetom sam se porodila sa +20 i mjesec dana nakon poroda se vratila na svoju kilazu, ostalo mi je mozda 2 kg ali meni je to nista s obzirom da sam i sa te + 2 imala 48 :) u ovoj trudnoci jedem bar 3-4 puta vise nego u prvoj pa mislim da cu ovaj put dobiti dosta vise, ali meni nesmeta na ovih mojih pocetnih 48 da mi ostane i 10 kg bilo bi mi super :)

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 1638
27.4.2011 20:32:19   
Skvo RR
21+3

4 kg..

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 1639
29.4.2011 0:36:06   
animagical
ja smrsala povracajuci 2kguser posted image tako da evo ga sad 21+0 sedmica i 4 trudnicka kilograma...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1640
29.4.2011 8:12:41   
palachinken
28+0 (jao al se gomilaju ove sedmice!!!!)
+7kg.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1641
30.4.2011 9:57:27   
Gemelli

34 nedelja + 20 kg user posted image user posted image i baloni od stopala
a ja vam drage nisma ni kg dobila, mashala cini mi se sve u bebarama ....

Neposredna veza do poruke: 1642
4.5.2011 16:03:03   
ellmmaa
Ja se javljam po drugi put vezano za kilazu u trudnociuser posted image Sada sam u 31 sedmici i imam oko 73 kg. trudnocu sam pocela sa 62 kg.Mislim da i nije tako strasno,iako sam sebi zamislila nekih 15 kg. za vrijeme cijele trudnoce,a dali ce tako biti user posted image .Pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1643
5.5.2011 18:38:30   
bambi7
u 38oj nedelji i na +18, sto i nije toliko strasno s obzirom koliko ustipaka pojedemuser posted image

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 1644
5.5.2011 19:28:48   
nina25
gemelli, utjesi ti meneuser posted image user posted image . ja sam sada 33+1 i na +13. osjecam se vec sada ko bure, a nesmijem ni pomisliti kakva cu biti do kraja. a sta me briga, proci ce to sve za mjesec i po. 

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 1645
5.5.2011 19:40:27   
animagical
gemelli ceka blizance, dzabe se tjesisuser posted image ja sam danas pune 22 i punih 6kg u plusu...ma kad me nije progutao divanovicuser posted image evo jedem onaj integralni hljeb iz aspeka puno zrno i dukatelu light...sta dalje da pricamuser posted image

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 1646
5.5.2011 20:09:04   
Hannica
Ja ne smijem stati na vagu,od dana kad mi se apetit zvanicno "otvorio" ja sam vagu sakrila.user posted image
Potrazit cu je kad udjem u cetvrti mjesec da vidim kako napredujem po tromjesecjima.user posted image
mislim da cu biti najnaprednija trudnica na forumu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1647
5.5.2011 21:51:14   
emma.L
Mi smo danas 15+2 i u odnosu na prvi nalaz dobili smo 4 kg koja se itekako vide. Ali budući da sam pod stresovima, Divanović mi danas kaže 'pa eto, nije tako strašno' user posted image , kad nisam pala u nesvijest. Prošli put puno sporije debljala i stalno me opominjao da pazim user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1648
   RE: koliko ste se udebljale?
6.5.2011 13:50:32   
roza lu
Lijepi pozdrav svima.. od samog početka trudnoće pratim ovu stranicu i forum, ali ovo je moje prvo javljanje. Čitam koliko je tko dobio na težini, i naišla sam na jedan slučaj kao moj. Ja sam dobila samo pet kg dosada, imam još šest tjedana do kraja trudnoće.Možda nabacim još koju kilu. Ma da, nema razloga za brigu. Ubio me želudac, kroz cijelu trudnoću gastritis pa valjda zato. Još malo.. Eto šta još da kažem.. za prvi put dosta.user posted image

.. neki od najvećih trenutaka u životu su sićušni..

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1649
   RE: koliko ste se udebljale?
7.5.2011 10:43:56   
mishkica
Pozdrav svima, redovno vas citam ali se prvi put ovdje javljam...ja sam 36 sedmica i u plusu sam 10 kg, mene idprepadali sa pricama kako se nma kraju najvise dobiva, a ja najvise dobila od 23- 28 sedmica, sada manje dobivam, pa ne znam sta ce biit do kraja, uglavnom nema nam jos puno, valjda necu otici predaleko, jer sam inace krupna, ali na srecu samo stomak narastao, i malo grudi na pocetku...uzivajte u trudnocama svojim, a kasnije ui bebacama, kile cemo rjesavati poslije:)

(odgovor članu roza lu)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *