|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
13.4.2011 14:38:19   
Sensia
Ja sam u 11 nedelji i nisam dobila nista na tezini (ujutro 56 kg, navece 57 kg)...
tako mi je bilo i prije trudnoce, ali meni se cini kao da su mi se noge i guza nekako udabljale..... znam da zvuci glupo mozda umisljam ali cini mi se da su mi butine ogromne... pa sve mislim mozda je od izležavanja user posted image

kakva su vasa iskustva, malo duzih trudnjaca po stazu, kada razmisljati o novoj odjeci? :-) i kada se njavise kila dobija

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1601
13.4.2011 14:42:31   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: emma.L

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

19+3

+ 2 kg.

skvo, ovo je sramota user posted image

Sporty, odlučila sam ne stajati na vagu ali me odjeća podsjeća na dešavanja u mom tijelu. Sjećam se da sam u 8 mjesecu trudnoće s Emom nosila moje normalne hlače i onaj tummy sleeve, a ovaj put mi je stražnjica takva da već sad ne mogu nositi moje hlače koje sam kupila krajem januara. I planiram kod šnajderice ovih dana jer sam gola user posted image . Šta bi bilo od mene da još ne šetam svako jutro 2 km do posla, pojma nemam.   

user posted image user posted image user posted image ..Cuj sramota....user posted image user posted image user posted image

Ma ja sam sa umcetom dobila 30 kg..sto bi se reklo svaka trudnoca drugacija...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1602
13.4.2011 15:01:27   
ena23
25. sedmica... 9 kg u plusu user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1603
13.4.2011 15:09:38   
emma.L
 Čini mi se da ću ovaj put ja dobiti oko 40 kg, ali upravo sam se fino naručala i pojela voćni jogurt (ne daj Bože nemasni, nego onaj s biskvitom i jabukama user posted image ) i evo kljucam, samo što ne zaspim na poslu.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1604
13.4.2011 15:20:46   
Đenifer
Ja sa sve više tješim da neću u drugoj trudnoći dobiti kao i sa prvom18-19 kg, i još mi je viška ostalo cca 5. Trenutno sam 9 sed i nisam se udebljala ni kg.( za divno čudo), a već mi se malo stomačić nadzire, sobzirom da mi je poslije prve skroz bio ravan,kako su već mišići rstegnuti, sad se stomak već brže primjećuje.
A danas sam posebna kriza, spava mi se , a na poslu sam....vrijeme je nikad gore user posted image user posted image user posted image , malo je falilo da ostanem ujutro u krevetu.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1605
13.4.2011 15:22:41   
ziki
Ma emma sve će o doć na svoje. Ja kolika sam bila u prvoj trudnoći sad sam ponosna na samu sebe, od sad 7,5 a dr mi je za svaki slučaj "priprijetila" da do kraja ne pređem 15. Žena ne može da vjeruje već mi sa ovih 70tak danakoliko još ima lufta dala duplo user posted image
Jedino što treba posle toga raddit vježbe da se mišići ztegnu da ne ostanu razvučeni, činimi se da se rekla da želiš 3 kom. Ja sad najveće probleme imam zbog ne rada trbušnjakauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1606
13.4.2011 16:09:32   
emma.L
Ma ja se tješim, ako bude kao Ema, do prvog rođendana sam na idealnoj težini user posted image . A s druge strane se zaista nadam malo mirnijem djetetu, nek je ova živa i zdrava ali pune ruke posla s njom - još jedno takvo i ja u super liniji ali luda totalno user posted image . Ma žene moje, sve ja kukam, ali u biti mi je važnije da smo sretni i da nismo nervozni od gladi (jer tada svi oko mene pate, a to ne želim user posted image ).
A mišići, pa još trbušni user posted image  šta je to? user posted image  svoje sam vidjela i napipala prije nekih 4-5 godina. Obećala sam sebi -poslije poroda, kad se malo sredimo i smirimo, posvetiti par sati tjedno sebi i svome tijelu - neću raditi i neće mi toliko faliti vrijeme sa djecom kao sada pa da svaki minut od sebe otkidam za Emćilo user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1607
13.4.2011 19:44:26   
Lejla87
Samo da se pohvalim: 26. sedmica +13 kg user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1608
13.4.2011 20:22:55   
Selma.A.M
Evo mene 24 nedelja + 5,5 kg
Šta mislite jeli puno user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 1609
13.4.2011 21:59:04   
lekii
ma ja sve necu da se opterecujem sa kg a ne mogu da ne mislim na njih,jedem kad god sam gladna i pokusavam da biram sta jedem,zdravo,ali zato ne ustajem dok se bas dobro ne najedem i jutros kad sam se izvagala 8kg sam dobila od pocetka a sad sam u 28 sedmici..pojma nemam je li to normalno ali se osjecam ko trut user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1610
13.4.2011 23:15:58   
animagical
tri i pouser posted image 19 punih sedmica kuc-kucuser posted image   ko loptica cu biti

(odgovor članu lekii)
Neposredna veza do poruke: 1611
14.4.2011 7:58:37   
zagy
Dobila sam podbradak, ličim sebi na ono goveče sa konzerve podravkinog gulaša user posted image

Ovo mi je tako sladak komentaruser posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1612
14.4.2011 9:18:28   
palachinken
Meni nije sladak user posted image Pogotovo kad se pogledam iz profila user posted image a prošla sezona rolki. 

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 1613
15.4.2011 8:53:39   
palachinken
26+0

+6,5kg.

Ništa neću komentirat user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1614
15.4.2011 9:24:42   
Lulu_08
palachinken i animagical ne komentarišite ništa pa žene vi ste zgodnice prave, samo tibo odskočio, a da i Skvo definitivno... Bar sam te slike uspjela otvoriti ovdje na poslu, a ostale ne mogu nažalost blokira user posted image .

Elem, ja aBd kada zabebim neću smjeti dobiti ni kilice bar do 5-6 mjeseca. A ako bude kao i sa prvom trudnoćom jadna ja....Jer sam tada najbrže udebljala se u prva 3 mjeseca (5kg) a sada imam viška 5kg tako da ne smijem dobiti ni 10kg u trudnoći...kako to uspjeti?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 1615
15.4.2011 12:06:24   
Sensia
Djana,

Ako nađeš rješenje podjeli ga s nama obavezno user posted image

Ja nesto mislim da cu biti ko ormar do 9. mjeseca user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1616
15.4.2011 12:11:25   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Djana

palachinken i animagical ne komentarišite ništa pa žene vi ste zgodnice prave, samo tibo odskočio, a da i Skvo definitivno... Bar sam te slike uspjela otvoriti ovdje na poslu, a ostale ne mogu nažalost blokira user posted image .

Elem, ja aBd kada zabebim neću smjeti dobiti ni kilice bar do 5-6 mjeseca. A ako bude kao i sa prvom trudnoćom jadna ja....Jer sam tada najbrže udebljala se u prva 3 mjeseca (5kg) a sada imam viška 5kg tako da ne smijem dobiti ni 10kg u trudnoći...kako to uspjeti?

Ma de ti zabebi, lako ćemo za kile user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1617
15.4.2011 12:30:20   
ellmmaa
Ja sam u sedmom mjesecu i udebljala sam se 10 kguser posted image ,mislim da cu do kraja trudnoce biti puno deblja jer tek sada imam jaku potrebu da jedem,ali ne muci mene to tako da ni vas ne bih trebalo,vazno je da mi rodimo zdrave bebice a kilogrami ce uz malo muke da nestanu.user posted image Ugodna trudnoca svim trudnicama.

Neposredna veza do poruke: 1618
15.4.2011 13:09:06   
Sensia
Ma samo nek su bebice žive i zdrave, kad počnemo trčati za njima kilice će da spadnu...
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Al ipak divim se ovim mankenskim kilažama kod trudnica user posted image  hehehe

(odgovor članu ellmmaa)
Neposredna veza do poruke: 1619
15.4.2011 13:26:56   
djoisa
25 sedmica + 6 kg

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1620
16.4.2011 9:07:09   
Ina86
21 sedmica, a kila +4user posted image dr. kaze da nisam trudnica ako se ne udebljam bar 10 kguser posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1621
16.4.2011 10:27:04   
Selma.A.M
Evo mene sa jutarnim izvještajem 24nedelja +8 kg,na onoj tovarnoj user posted image  doktorskoj vagam 68kg
A na vagi u apoteci +6kg vagala se odmah jučer 66kg
Sada ko je pametan,a ko nije user posted image
Ma nisu mi važne kile,već me ubi nepravda user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 1622
16.4.2011 13:04:12   
jenny_z
Ja na pocetku 42 sedmice bila na +13kg, odlicno rekoh sebi. Poslije poroda ja na +3, savrseno rekoh sebi. I jos kontam... spast ce ta 3kg sama od sebe posto dojis, nije frka. Jucer, 3,5 mjeseca nakon poroda, ja na one 3 koje sam trebala izgubiti dojenjem nabacila jos 4 user posted image
Sretno vam drage moje user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1623
16.4.2011 13:08:44   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: jenny_z

Ja na pocetku 42 sedmice bila na +13kg, odlicno rekoh sebi. Poslije poroda ja na +3, savrseno rekoh sebi. I jos kontam... spast ce ta 3kg sama od sebe posto dojis, nije frka. Jucer, 3,5 mjeseca nakon poroda, ja na one 3 koje sam trebala izgubiti dojenjem nabacila jos 4 user posted image

Woooow znaci nisam jedina?! Hehe...

Slicno negdje ranije napisah, poslje poroda imala +1kg. 4 mjeseca kasnije puno vise u plusu hehehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 1624
16.4.2011 13:13:31   
jenny_z
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: jenny_z

Woooow znaci nisam jedina?! Hehe...

Slicno negdje ranije napisah, poslje poroda imala +1kg. 4 mjeseca kasnije puno vise u plusu hehehehe...

Ma kada bih prestala, zbog dojenja, jesti RAZNOVRSNO, tj. jesti sve sto mi dodje pod ruku ma koliko to bilo zdravo, ne bi bilo problema.
I zene moje drage, lazu da od slatkisa ima vise mlijeka user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *