Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam u 11 nedelji i nisam dobila nista na tezini (ujutro 56 kg, navece 57 kg)... tako mi je bilo i prije trudnoce, ali meni se cini kao da su mi se noge i guza nekako udabljale..... znam da zvuci glupo mozda umisljam ali cini mi se da su mi butine ogromne... pa sve mislim mozda je od izležavanja
kakva su vasa iskustva, malo duzih trudnjaca po stazu, kada razmisljati o novoj odjeci? :-) i kada se njavise kila dobija
Sporty, odlučila sam ne stajati na vagu ali me odjeća podsjeća na dešavanja u mom tijelu. Sjećam se da sam u 8 mjesecu trudnoće s Emom nosila moje normalne hlače i onaj tummy sleeve, a ovaj put mi je stražnjica takva da već sad ne mogu nositi moje hlače koje sam kupila krajem januara. I planiram kod šnajderice ovih dana jer sam gola . Šta bi bilo od mene da još ne šetam svako jutro 2 km do posla, pojma nemam.
..Cuj sramota....
Ma ja sam sa umcetom dobila 30 kg..sto bi se reklo svaka trudnoca drugacija...
Čini mi se da ću ovaj put ja dobiti oko 40 kg, ali upravo sam se fino naručala i pojela voćni jogurt (ne daj Bože nemasni, nego onaj s biskvitom i jabukama ) i evo kljucam, samo što ne zaspim na poslu.
Ja sa sve više tješim da neću u drugoj trudnoći dobiti kao i sa prvom18-19 kg, i još mi je viška ostalo cca 5. Trenutno sam 9 sed i nisam se udebljala ni kg.( za divno čudo), a već mi se malo stomačić nadzire, sobzirom da mi je poslije prve skroz bio ravan,kako su već mišići rstegnuti, sad se stomak već brže primjećuje. A danas sam posebna kriza, spava mi se , a na poslu sam....vrijeme je nikad gore , malo je falilo da ostanem ujutro u krevetu.
Ma emma sve će o doć na svoje. Ja kolika sam bila u prvoj trudnoći sad sam ponosna na samu sebe, od sad 7,5 a dr mi je za svaki slučaj "priprijetila" da do kraja ne pređem 15. Žena ne može da vjeruje već mi sa ovih 70tak danakoliko još ima lufta dala duplo Jedino što treba posle toga raddit vježbe da se mišići ztegnu da ne ostanu razvučeni, činimi se da se rekla da želiš 3 kom. Ja sad najveće probleme imam zbog ne rada trbušnjaka
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ma ja se tješim, ako bude kao Ema, do prvog rođendana sam na idealnoj težini . A s druge strane se zaista nadam malo mirnijem djetetu, nek je ova živa i zdrava ali pune ruke posla s njom - još jedno takvo i ja u super liniji ali luda totalno . Ma žene moje, sve ja kukam, ali u biti mi je važnije da smo sretni i da nismo nervozni od gladi (jer tada svi oko mene pate, a to ne želim ). A mišići, pa još trbušni šta je to? svoje sam vidjela i napipala prije nekih 4-5 godina. Obećala sam sebi -poslije poroda, kad se malo sredimo i smirimo, posvetiti par sati tjedno sebi i svome tijelu - neću raditi i neće mi toliko faliti vrijeme sa djecom kao sada pa da svaki minut od sebe otkidam za Emćilo .
ma ja sve necu da se opterecujem sa kg a ne mogu da ne mislim na njih,jedem kad god sam gladna i pokusavam da biram sta jedem,zdravo,ali zato ne ustajem dok se bas dobro ne najedem i jutros kad sam se izvagala 8kg sam dobila od pocetka a sad sam u 28 sedmici..pojma nemam je li to normalno ali se osjecam ko trut
palachinken i animagical ne komentarišite ništa pa žene vi ste zgodnice prave, samo tibo odskočio, a da i Skvo definitivno... Bar sam te slike uspjela otvoriti ovdje na poslu, a ostale ne mogu nažalost blokira .
Elem, ja aBd kada zabebim neću smjeti dobiti ni kilice bar do 5-6 mjeseca. A ako bude kao i sa prvom trudnoćom jadna ja....Jer sam tada najbrže udebljala se u prva 3 mjeseca (5kg) a sada imam viška 5kg tako da ne smijem dobiti ni 10kg u trudnoći...kako to uspjeti?
palachinken i animagical ne komentarišite ništa pa žene vi ste zgodnice prave, samo tibo odskočio, a da i Skvo definitivno... Bar sam te slike uspjela otvoriti ovdje na poslu, a ostale ne mogu nažalost blokira .
Elem, ja aBd kada zabebim neću smjeti dobiti ni kilice bar do 5-6 mjeseca. A ako bude kao i sa prvom trudnoćom jadna ja....Jer sam tada najbrže udebljala se u prva 3 mjeseca (5kg) a sada imam viška 5kg tako da ne smijem dobiti ni 10kg u trudnoći...kako to uspjeti?
Ma de ti zabebi, lako ćemo za kile
Ja sam u sedmom mjesecu i udebljala sam se 10 kg ,mislim da cu do kraja trudnoce biti puno deblja jer tek sada imam jaku potrebu da jedem,ali ne muci mene to tako da ni vas ne bih trebalo,vazno je da mi rodimo zdrave bebice a kilogrami ce uz malo muke da nestanu. Ugodna trudnoca svim trudnicama.
Evo mene sa jutarnim izvještajem 24nedelja +8 kg,na onoj tovarnoj doktorskoj vagam 68kg A na vagi u apoteci +6kg vagala se odmah jučer 66kg Sada ko je pametan,a ko nije Ma nisu mi važne kile,već me ubi nepravda
Ja na pocetku 42 sedmice bila na +13kg, odlicno rekoh sebi. Poslije poroda ja na +3, savrseno rekoh sebi. I jos kontam... spast ce ta 3kg sama od sebe posto dojis, nije frka. Jucer, 3,5 mjeseca nakon poroda, ja na one 3 koje sam trebala izgubiti dojenjem nabacila jos 4 Sretno vam drage moje
Ja na pocetku 42 sedmice bila na +13kg, odlicno rekoh sebi. Poslije poroda ja na +3, savrseno rekoh sebi. I jos kontam... spast ce ta 3kg sama od sebe posto dojis, nije frka. Jucer, 3,5 mjeseca nakon poroda, ja na one 3 koje sam trebala izgubiti dojenjem nabacila jos 4 Sretno vam drage moje
Woooow znaci nisam jedina?! Hehe...
Slicno negdje ranije napisah, poslje poroda imala +1kg. 4 mjeseca kasnije puno vise u plusu hehehehe...
Woooow znaci nisam jedina?! Hehe...
Slicno negdje ranije napisah, poslje poroda imala +1kg. 4 mjeseca kasnije puno vise u plusu hehehehe...
Ma kada bih prestala, zbog dojenja, jesti RAZNOVRSNO, tj. jesti sve sto mi dodje pod ruku ma koliko to bilo zdravo, ne bi bilo problema. I zene moje drage, lazu da od slatkisa ima vise mlijeka