Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jao ma ne znam od kud toliko ,mislim da je od uštipaka i špageta jer mislim da sam pretjerala sa njima ovaj mjesec,a samo mi se to jelo ....Ma da me nije dr napala nebi ja ni brinula,ali samo kad prokontam da sam u prvoj trudnoći sa nekih 57kg se udebljala na oko 70 i neki kilo,ovo mi se čini jako malo
Jao ma ne znam od kud toliko ,mislim da je od uštipaka i špageta jer mislim da sam pretjerala sa njima ovaj mjesec,a samo mi se to jelo ....Ma da me nije dr napala nebi ja ni brinula,ali samo kad prokontam da sam u prvoj trudnoći sa nekih 57kg se udebljala na oko 70 i neki kilo,ovo mi se čini jako malo
Jao i meni su spagete, makaroni i lepinice postale porok :D
Druga mi je trudnoca i hvala Bogu zadovoljna sam sa svojom kilazom 23 nedelja sam i dosada sam dobila svega 5,5 kg plus. Nekom je mozda to mnogo, ali meni obzirom na prethodnu trudnocu, super RjVoljela bih da do kraja trudnoce dobijem maksimalno 13 kg, ali Boz zna ....
eh evo i mene 37 sedmica i kile su se prestale ljepiti za mene...a mogu vam reci da sam i ja nesto izgubila apetit... cak sam i smrsala kilicu tako da sam na +14 + 15 variram...i misim da je to sasvim ok... ne oticem jos uvijek...i bas me zanima koliko cu kila izgubiti pri porodu
eh evo i mene 37 sedmica i kile su se prestale ljepiti za mene...a mogu vam reci da sam i ja nesto izgubila apetit... cak sam i smrsala kilicu tako da sam na +14 + 15 variram...i misim da je to sasvim ok... ne oticem jos uvijek...i bas me zanima koliko cu kila izgubiti pri porodu
ja sam dobila 12 kg, a na porodjaju izgubila oko 9:))) 3 mjeseca poslije pocela nositi staru odjecu:)) Pa tebi je ostalo jos malo, uzivaj:))
Evo da se i ja prijavim. U prvoj trudnoći dobila 25 kg, a evo i u drugoj ću izgleda toliko. Samo što ovaj put nisam baš krenula kao mršavica u prvoj. U ovoj trudnoći - prije začeća 63,5 a za mjesec dana 66kg. U prvoj trudnoći sam stalno bila gladna, svaka dva sata se pođem tresti od gladi, a sada imam mučninu pa jedem da ona prođe, pa mi je onda opet muka, i tako u krug. Ko zna na koliko ću stati?!
37 sedmica i 4 dana a udebljala se 15-16kg, danas na kontroli nisu vagali, haman kad udjes u 9. mjesec ne vagaju vise...neka...da se rahat najedem jos da hoce se dragi Bog smilovati i da mi ode jedno 10kg na porodu , ma bila bih presretna
Hahaha Lejla ja sam tako u pvoj trudnoći 10 ,500 i8mala u 23/24 nedelji i do kraja sam dobila pa nekih 19 kh ako ne i preko slagat ću ti...Ajde to sve spadne ja sam za godinu izgubila sve i vratila se na svojih 59...Opet sve zavisi kakav ti je metabolizam,da li se debljaš brzo ili sporo..... Ma samo neka smo zdrave a to će sve otići
Zabrinule ste me, ja sam u 24. sedmici a dobila sam vec 11kg :D Izgleda da cu biti ili vec jesam najnaprednija trudnica na RR :))))
Kontaj Lejla da su ti 2 bebe,ja sam na jednoj stranici gledala mjere za trudnice koje nose i sasvim kao normalno oko 20kg dobiti.Eh, ali meni ona moja dr.pr. odmah na prvom pregledu rkla da gledam da 12kg dobijem. pa ćemo da vidimo kako će biti do kraja.
Nedo sveka čast, a Selma i ja sam ti pošla udarati po makaronima pa me baš sad strah stati na vagu ali boli me briga samo da sve bude ok.
hihihihih tako je meni došao period, kad god stanem na vagu, ide kila gore. Na svu sreću ne vagam se često Kad pročitam da je ovo period debljanja bebe i našeg najintenzivnijeg dobijanja na težini. A vidim i kod tebe počelo Mislim dvije kile su šega, šala, pošalica, vic, ti si super!
Bas tako Teddy, ne sekirajte se oko tezine, nego uzivajte, sve se to da srediti. Prije trudnoce je moja tezina bila 56 kg, koji kg gore, dole, a na dan poroda sam vagala 84 kg. Devet mjeseci poslije poroda sam toliko smrsala da je garderoba od prije trudnoce visila na meni, a jela sam vise nego ikad. Razlog tome je sto sam po cijeli dan radila po kuci, isla u prodavnicu bar jednom dnevno, dva puta dnevno u set_nju s bebom i sve to uz i niz stepenice na cetvrti sprat, sa kolicima, kesama i prateci rekvizitima. Uz to sam i dojila. Cudo i ne smrsala, vala.
u prvoj trudnoci sam dobila 17 kg,ali s obzirom da sam krenula od 55 nije bilo tako strasno,lijepo sam izgledala. Sad opetimam 55 pa vidjet cemo,ali mescini mi se da mi se apetit otvori previse rano. Tek pocetak trudnoce a ja stalno mislim na hranu i izmisljam,jede mi se pizza,sladoled,jagode....prvi put nisam imala tih problema.
hihihihih tako je meni došao period, kad god stanem na vagu, ide kila gore. Na svu sreću ne vagam se često Kad pročitam da je ovo period debljanja bebe i našeg najintenzivnijeg dobijanja na težini. A vidim i kod tebe počelo Mislim dvije kile su šega, šala, pošalica, vic, ti si super!
ohoho nije meni briga tolika za mene, nego mi briga kad me divanovic na vagu natjera, vec me strah zna skvo kakav je on oko vaganja hajd tjesim se, visoka sam 174 ne kuzi se puno al vala tonazu vazem a ne kilazu...pa ja sam lani imala 52 kile na svoju visinu,a sad ko slonica u tenkicu zato sam danas setala od ciglana do shopinga na grbavici, noge nam otpale i meni i muzeku
ohoho nije meni briga tolika za mene, nego mi briga kad me divanovic na vagu natjera, vec me strah zna skvo kakav je on oko vaganja hajd tjesim se, visoka sam 174 ne kuzi se puno al vala tonazu vazem a ne kilazu...pa ja sam lani imala 52 kile na svoju visinu,a sad ko slonica u tenkicu zato sam danas setala od ciglana do shopinga na grbavici, noge nam otpale i meni i muzeku
znaci sad imas 54 kg i tebi to puno??? Na tvoju visinu 52 kg je bas malo,pa to su samo kosti zeno. Ajd bjezi tamo,nemoj sekirat ove zene koju su dobile 15-20 kg a nize su od tebe.
Ja kontam imas 54 kg,to mi nekako anoreksicno. Pa visoka si,nije to strasno,ja sam visoka 172 a 72 kg imala kad sam otisla da se porodim. Nisam uopste bila previse debela.I da,7,8 i 9 mjesec nisam nista dobila na kilazi,sve sam to skupila u drugom tromjesjecju. Jest me bilo krenula,masAllah.