|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
29.3.2011 23:46:03   
sweet insanity
Ja dobila 10 kila, a svi mi skoro govore kak se uopste nisam puno udebljala...30.sedmica = +10kg tak da sad imam oko 68 (visoka 176), a zatrudnjacila sa 58...govore kao pa sam stomak (da,da i guzauser posted image a ima me i u obrazima)....Bilo kako bilo ja sebi super izgledam kao trudnica tj. tako se osjecam, a na skidanje celulita cemo nakon porodauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1576
31.3.2011 0:39:26   
Lejla87
To i radim...samo jedem user posted image Ljudi me uvijek vide sa punim ustima, pa me zezaju, a sta cu...uvijek sam gladna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1577
31.3.2011 9:54:37   
nina25
ja sutra punim 29. sedmicu a vec sam na +10kg, nekako mi pravo puno izgleda, mada kada se pogledam i nisam bas nesto debela, ali mi je zato stomak ogroman, svi misle da sam usla u 9. mjesec. nadam se da kile odose bebaci i da necu biti tenk kao u prvoj trudnoci. ja sam niska, 161 pa se svki kg viska odma primjeti.

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 1578
31.3.2011 10:00:34   
Kivac
ja sam usla sa viiiiiiskom kila u drugu trudnocu. sad sam 37+ i dobila sam 11 kg. to zvuci idealno, al s obzirom na pocetne kile daleko sam idealnog :)

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 1579
31.3.2011 11:51:35   
Ela35
Evo me u 38 sedmici i plus 17 kg, ma ja sam zadovoljna skroz jer sam mislila da ću dobiti preko 20, user posted image .

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 1580
31.3.2011 15:02:13   
sarah
Ja sam na + 10 kg ( 39 sedmica + 1 dan ). user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Ela35)
Neposredna veza do poruke: 1581
31.3.2011 15:06:05   
Skvo RR
17/18 sedmicu..

+1,5kg.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1582
31.3.2011 15:15:20   
Hannica
Dobro vi to gonite.user posted image
Nadam se da necu dobiti vise od 10 kg,bas mi se ne da poslije mrsat.user posted image
Ali kako sam krenula po sladoledima daj Boze i na  15 da stanem.Svaki dan pukne jedan grandisimo.user posted image Pa stizu jagode,tresnje,maline,borovnice....user posted image OMG...user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1583
31.3.2011 15:16:40   
palachinken
Sqvo i Sarah su banovane sa ove teme user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1584
31.3.2011 15:20:13   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

sta se ti javljas,nisi ni ti daleko dogurala.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 31.3.2011 15:22:41 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1585
31.3.2011 15:24:55   
Skvo RR

user posted image user posted image user posted image Imamo mi jos fore...tj..ja..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1586
31.3.2011 15:44:39   
stefania
jao sto se folirate...ja vec negdje stavih da sam +14 na pola 7 mjeseca tj 29 sedmica, divno nema sta

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1587
31.3.2011 16:02:10   
emma.L
user posted image  user posted image  Ovo je strašno. Pet tjedana nakon prvog pregleda ja deblja 3 kg. Nego me nije htio sekirati i ružiti, a rekao bi on meni već (kao prvi put što me je nalijepio kad sam dobila 5 kg za mjesec dana zbog putovanja u Ameriku user posted image ).
Ja se zaista brinem šta će biti od mene na kraju ali jednostavno sam gladna i pometoh sve na što naiđem. Nema prohtjeva ni posebnih želja, samo me pustite da jedem... zidove gulim user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1588
1.4.2011 11:59:23   
palachinken
24+0
+5kg
Dobila sam podbradak, ličim sebi na ono goveče sa konzerve podravkinog gulaša user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1589
1.4.2011 12:03:00   
stefania

24+0
+5kg
Dobila sam podbradak, ličim sebi na ono goveče sa konzerve podravkinog gulaša user posted image

hahaha, imas ti jos fore....kod mene nema podbratka nego brate dupe preko cijele sobe nazad a stomo ispred...muz me zove "debela crnkinja iz tom i jerryja"..da, da, ona s metlom i papucama user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 1590
1.4.2011 18:27:04   
animagical
ja od brige izgubih kilu, pa sam sad opet evo 17+1 i kila u plusu

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1591
1.4.2011 18:34:13   
enči80
Pa vjerujem ti,ja sam evo u 19 i samo 1,5kg u plusu ali znam i zbog čega te bolovi,te bolnica pa šta će biti ali bitno je da su naše bebice okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1592
1.4.2011 18:42:03   
Hannica

24+0
+5kg

Ajd bjezi tamo...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1593
7.4.2011 23:01:20   
ziki
Moram samu sebe da pohvalim 30 nedelja + 7.5 kg. user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1594
7.4.2011 23:12:30   
Anoniman
Ja sam sa punih 20 nedjelja bila +1,5 user posted image , a mislila sma da ce biti minimalno +5 jer mi je stomak samo odjednom buknuo.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 1595
   RE: Koliko ste se udebljale?
13.4.2011 9:26:49   
lekii
Ćao cure,čitam ove vase kg i ne mogu a da vam se ne divim user posted image ja sam u 27 sedmici i udebljala sam se tacno 8kg mada u prva tri mjeseca nisam nista smrsala jer nisam imala mučninu...ali kazu da sad dolazi period kada se najviše deblja user posted image ma najbitnije mi je da mi je bebica dobro a kg cu skidati poslije poroda user posted image nadam se uspješno!

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1596
13.4.2011 9:51:23   
palachinken
Mojom težinom gospodare stolica i mjehur, odnosno kad mi malena najaše na mjehur pa idem piškiti svakih 15 minuta odmah smršam (ljubi je majka) a da ne spominjem kako je krasno imati redovnu stolicu...

(odgovor članu lekii)
Neposredna veza do poruke: 1597
13.4.2011 10:18:55   
Skvo RR
19+3

+ 2 kg.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 13.4.2011 10:19:05 >

Neposredna veza do poruke: 1598
13.4.2011 11:13:30   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: emma.L

user posted image  user posted image  Ovo je strašno. Pet tjedana nakon prvog pregleda ja deblja 3 kg. Nego me nije htio sekirati i ružiti, a rekao bi on meni već (kao prvi put što me je nalijepio kad sam dobila 5 kg za mjesec dana zbog putovanja u Ameriku user posted image ).
Ja se zaista brinem šta će biti od mene na kraju ali jednostavno sam gladna i pometoh sve na što naiđem. Nema prohtjeva ni posebnih želja, samo me pustite da jedem... zidove gulim user posted image .

Joj ema iste smo ti, ja ne znam kako sam se uspjela ovako udebljat. Ja mrsavica, u prvoj trudnoci dobila 14 kg, a sad nakon tri mjeseca skoro 5....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1599
13.4.2011 13:22:01   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

19+3

+ 2 kg.

skvo, ovo je sramota user posted image

Sporty, odlučila sam ne stajati na vagu ali me odjeća podsjeća na dešavanja u mom tijelu. Sjećam se da sam u 8 mjesecu trudnoće s Emom nosila moje normalne hlače i onaj tummy sleeve, a ovaj put mi je stražnjica takva da već sad ne mogu nositi moje hlače koje sam kupila krajem januara. I planiram kod šnajderice ovih dana jer sam gola user posted image . Šta bi bilo od mene da još ne šetam svako jutro 2 km do posla, pojma nemam.   

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *