Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja dobila 10 kila, a svi mi skoro govore kak se uopste nisam puno udebljala...30.sedmica = +10kg tak da sad imam oko 68 (visoka 176), a zatrudnjacila sa 58...govore kao pa sam stomak (da,da i guza a ima me i u obrazima)....Bilo kako bilo ja sebi super izgledam kao trudnica tj. tako se osjecam, a na skidanje celulita cemo nakon poroda
ja sutra punim 29. sedmicu a vec sam na +10kg, nekako mi pravo puno izgleda, mada kada se pogledam i nisam bas nesto debela, ali mi je zato stomak ogroman, svi misle da sam usla u 9. mjesec. nadam se da kile odose bebaci i da necu biti tenk kao u prvoj trudnoci. ja sam niska, 161 pa se svki kg viska odma primjeti.
ja sam usla sa viiiiiiskom kila u drugu trudnocu. sad sam 37+ i dobila sam 11 kg. to zvuci idealno, al s obzirom na pocetne kile daleko sam idealnog :)
Dobro vi to gonite. Nadam se da necu dobiti vise od 10 kg,bas mi se ne da poslije mrsat. Ali kako sam krenula po sladoledima daj Boze i na 15 da stanem.Svaki dan pukne jedan grandisimo. Pa stizu jagode,tresnje,maline,borovnice.... OMG...
Ovo je strašno. Pet tjedana nakon prvog pregleda ja deblja 3 kg. Nego me nije htio sekirati i ružiti, a rekao bi on meni već (kao prvi put što me je nalijepio kad sam dobila 5 kg za mjesec dana zbog putovanja u Ameriku ). Ja se zaista brinem šta će biti od mene na kraju ali jednostavno sam gladna i pometoh sve na što naiđem. Nema prohtjeva ni posebnih želja, samo me pustite da jedem... zidove gulim .
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ćao cure,čitam ove vase kg i ne mogu a da vam se ne divim ja sam u 27 sedmici i udebljala sam se tacno 8kg mada u prva tri mjeseca nisam nista smrsala jer nisam imala mučninu...ali kazu da sad dolazi period kada se najviše deblja ma najbitnije mi je da mi je bebica dobro a kg cu skidati poslije poroda nadam se uspješno!
Mojom težinom gospodare stolica i mjehur, odnosno kad mi malena najaše na mjehur pa idem piškiti svakih 15 minuta odmah smršam (ljubi je majka) a da ne spominjem kako je krasno imati redovnu stolicu...
Ovo je strašno. Pet tjedana nakon prvog pregleda ja deblja 3 kg. Nego me nije htio sekirati i ružiti, a rekao bi on meni već (kao prvi put što me je nalijepio kad sam dobila 5 kg za mjesec dana zbog putovanja u Ameriku ). Ja se zaista brinem šta će biti od mene na kraju ali jednostavno sam gladna i pometoh sve na što naiđem. Nema prohtjeva ni posebnih želja, samo me pustite da jedem... zidove gulim .
Joj ema iste smo ti, ja ne znam kako sam se uspjela ovako udebljat. Ja mrsavica, u prvoj trudnoci dobila 14 kg, a sad nakon tri mjeseca skoro 5....
Sporty, odlučila sam ne stajati na vagu ali me odjeća podsjeća na dešavanja u mom tijelu. Sjećam se da sam u 8 mjesecu trudnoće s Emom nosila moje normalne hlače i onaj tummy sleeve, a ovaj put mi je stražnjica takva da već sad ne mogu nositi moje hlače koje sam kupila krajem januara. I planiram kod šnajderice ovih dana jer sam gola . Šta bi bilo od mene da još ne šetam svako jutro 2 km do posla, pojma nemam.