Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ženice, ima li koga na ovoj temi? Ja sam 21 sedmica, dobila 10 kg Ovo mi jetreća beba, aBd, a i sa prvih dvoje sam dobijala po 25 kg u trudnoći. Porodom sam slabo gubila, samo po 6 kg. A bebe obe cca 3,5 kg. Kako sam krenula, u ovoj trudnoći ću najviše dobiti. Ni sama ne znam od čega. Sve nešto pazim, izbjegavam, ali kg se samo lijepe.
Evo mene Zasad sedmi mjesec - 7 kg... U prvoj dobila 13,5kg, izasla iz bolnice sa 10,5 kg manje (imala dosta otoka po nogama, plus beba 4kg i nakupilo se tu jos do citavih 11)
Sad sam puno gora, nista od odjece iz prosle trudnoce mi ne moze... Sva se rasirila Boze sacuvaj, obim grudnjaka 95 (a grudi nigdje, samo plecata )
AMELAA, ti ko curica ! Meni je to nepojmljivo...nije mi se desilo ni u jednoj trudnoći (a treće dijete nosim). Još sam čitav život bila mršava, nisam bila ljubitelj hrane uopšte. Sportom se bavila profesionalno. Ali, eto, u trudnoćama kao sve nešto pazim, ali kg se lijepe sami. Doduše, ti možda ne jedeš slatko. Vidim da ima žena koje ga izbjegavaju u potpunosti.
Prva trudnoca dobila 20kg skinula sve čak i više u roku od 1,5g Druga trudnoca dobila oko 16-17kg skinula opet sve Treća trudnoća startala deblja 5kg u odnosu na moju težinu i dobila 15kg
Eto
Ne sekirajte se za kg...Nemojte bas 30 nabobat al sve ostalo do 20kg je ok
ja jos od prve trudnoce nisam skinula visak....7 kg otislo po porodu pa ja skinula jos 6-7 s tim da sam pocela dobijat na kg....pa sad jos uvijek 10 viska... poslije druge trudnoce sve otislo dobila 11-12 kg... a nesto razmisljam ako ih u skorije vrijeme ne skinem necu nikad 😥😞
a svaka cast svakoj koja uspije odrzat kg u toku trudnoce,a dosta ima i do genetike i organizma kako prihvati trudnocu aa i do nas samih naravno...