|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
7.5.2011 12:36:26   
enči80
23+4
2,5 kg u plusuuser posted image ,ja još ne mogu da vjerujem mada iskreno samo mi stomak raste a kad se sjetim prve trudnoće sve sam pazila šta jedem
i opet sam puuuuuuuuno više dobila ali eto kaže dr.valjda mi sve djeca izvukoše.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1651
7.5.2011 12:40:18   
sweet insanity
Hihihi, 35+4, 11,7 kila u plusu.....i ja i dr. zadovoljniuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1652
7.5.2011 12:54:18   
Bebica11
Moja normalna tezina je oko 73 kg i to mi je idealna tezina s obzirom na sistemeuser posted image jer ako smrsam izgledam bolesno a i ne drzim do dijeta a mm voli moje kiliceuser posted image s tim da sam se prije trudnoce malo previse opustila i nabrala 80kg. Toliko sam imala kad mi je testic biouser posted image a sutra ulazim u 10 sedmicu i smrsala sam 4kg, tako da imam 76, valjda mucnine...vidjecemo sta ce biti do kraja...nadam se da necu preci 90kguser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1653
7.5.2011 13:06:46   
Semica
22+1 a dobila sam 7kg do sad...desilo mi se da sam u 15 dana dobila 3kguser posted image
ali sta je tu je...idemo dalje nadajuci se da se to nece ponoviti user posted image
pozz :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1654
7.5.2011 16:52:50   
Sonja
evo da se i ja upisemuser posted image

9sed. i 4 dana - 4kg...
nema veze nadoknadit cu ja to za koju sedmicuuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1655
9.5.2011 10:35:01   
Sensia
14 + 5 i dobila jedva kilu (zavisi kad se vagam ujutro ili navece user posted image ). doktorica me malo napala jer sam na zadnjem vaganju bila -1 kila.user posted image

Ali koliko vidim sve je stvarno individualno, i sve je ok dok zdravlje nije ugorzeno......

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1656
9.5.2011 12:31:07   
ziki
Ovog mjeseca sam sve nadokonadila +3,5 kg, ukupno 11 kg 34 sedmica

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1657
9.5.2011 12:43:30   
DIJAMANT
Ja sam za 2,5 mjeseca dobila 5 kguser posted image
A šta da se radi.....Znam da će dr. na slijedećoj kontroli trubiti za kile, ali baš me briga. Pa ne mogu gladovati, kad sam gladna jedem i gotovo. Inače "ne čudam", samo sam često gladnauser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1658
9.5.2011 13:30:45   
Anica1
Ja sam 10+7, dobila sam 1 kg . Cudi me da nisam i vise jer stalno nesto jedem, sa slatkisima se ubijam :( Moram malo povuci rucnu definitivno user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1659
9.5.2011 22:25:02   
bebidoll
Evo i ja da se javim, inace citam ringeraja od samog pocetka trudnoce.
Prva trudnoca bila na +28 kg i naravno jako tesko skinula kg, mislim tek posle 2 godine dosla u neku normalu.....
Sada 7 godina posle, druga trudnoca i +18 u 32 sedmici, najvise sam dobila od 23 do 28 - oko 10 kg, sada to sporije ide, ali opet ide prema gore, strah me je i pomisliti na koliko ce izaci...
Inace super podnosim trudnocu, nikada nisam povracala, nikada nisam imala zgaravice ili tako nesto, ali opet ne jedem vise nego obicno ali se kile lijepe....
Da napomenem da nisam od onih koje kada dodju iz bolnice sve viska kg nestale... meni je "nestalo" samo 5-6 kg...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1660
10.5.2011 11:28:07   
Semica
Joj ja se plasim tog da ce samo malo kila "nestat" nakon porodjaja...Imam prijateljicu koja je 52kg imala kad je ostala u drugom stanju.20kg dobila u trudnoci i bas je bila bebela,a nakon porodjaja joj od tih 20 ostalo samo 5kg...danas je tacno 6mjeseci od kako se porodila,i uspjela je za ovo vrijeme da skine i tih 5 kg.sada uopce ne izgleda kao da je radjala-kao manekenkica jeuser posted image ...ehh da mi je takooo user posted image

(odgovor članu bebidoll)
Neposredna veza do poruke: 1661
   RE: Koliko ste se udebljale?
10.5.2011 11:32:21   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

21+3

4 kg..

user posted image

23+2

+4

....ovo gore sto sam citirala,  sam se navece vagala..a evo jutros sam se vagala

user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 10.5.2011 11:33:20 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1662
10.5.2011 11:40:53   
Hannica
Majke mi najgora sam od svih zena.user posted image user posted image user posted image user posted image
Napokon stanem na vagu i imam sta vidjeti. +4 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu da vjerujem,a tek sam 13+ 1.user posted image
Mislim da sam 4 kg nakupila za mjesec dana,
Nisam normalna.user posted image   Od danas jedem samo po potrebi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1663
10.5.2011 11:44:28   
palachinken
Pa ti imaš dva bebarića! Šta hoćeš!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1664
10.5.2011 11:45:54   
Skvo RR
jeste vala...dvije bebice...ti si odlicna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1665
10.5.2011 11:50:57   
ziki
Hanice nisi mnogo obzirom da su blizanci.
A pitanjce slžu li kod vas kućna vaga i ona kod dr? Moja uredno meri 4 kg manje nego kod dr, moja je obična a tamo digitalna

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1666
10.5.2011 14:50:21   
Hannica
Hvala vam na lijepim rijecima,ali mislim da je to ipak previse.I kod Enci su dvije bebe a dobila samo 2 kg a 10 sedmica je ispred mene.
Ne bojim se ja kilica,u prvoj trudnoci sam dobila 17 i nisam izgledala predebelo,ali za 13+ 1 4 kg je stvarno tu mač.user posted image Pa sta ce poslije biti.user posted image
Krivo mi sto sam jela i kad nisam bila gladna.Samo sam ubacivala hranu k'o u bure.Ali od danas,ne,ne.
Ziki ja se nisam vagala kod doktora nikako,a bas me briga sta kaze njegova vaga,ako mi je moja vaga valjala prije trudnoce,valja i sada,sve dok ne predjem 120 kg,moja vaga ne mjeri dalje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1667
12.5.2011 15:15:40   
crna vila
20 sedmica i 6 dana..udebljala sam se 9kg..ne znam kako..user posted image ..strah me da beba ne bude puno teska jer me strah poroda user posted image ..

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1668
12.5.2011 16:08:13   
minie
Evo i mene, 16 +2, 3 kg i imam osjecaj da mi je sve u noge otislo, butine su mi odvratno debele (inace to je mjesto gdje mi se uvijek sakupljaju kg), a trba raste polako, kao mala loptica je sada user posted image

Pozdrav

(odgovor članu crna vila)
Neposredna veza do poruke: 1669
12.5.2011 16:53:58   
Selma.A.M
Ja sutra idem da se vagam user posted image ...Na digitalnoj vagi iz apoteke danas friško vagam 70kg .....Znači 7 mjesec +10kg..A vidjet ću sutra šta kaže ona "tovarna" vaga kod doktorice user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1670
12.5.2011 20:29:37   
sweet insanity
Tu smo negdje znaci, ja prije 8 dana vagala kod dr 70.7 pa kontam sad sigurno imam 71user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1671
12.5.2011 20:31:55   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Tu smo negdje znaci, ja prije 8 dana vagala kod dr 70.7 pa kontam sad sigurno imam 71user posted image

Jeste,ali si ti u 9 mjescecu a ja tek u 7 user posted image user posted image user posted image ,jesmo-jesmo tu smo negdje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1672
12.5.2011 21:51:36   
alef
37+4 ja sam 21 u plusu... Uhhh. Utjesno je to sto ocigledno ima barem -4 l vode u nogama, dakle nije salo :)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1673
13.5.2011 0:54:56   
animagical
ja hvala Bogu drzim jos na istom-23  sedmice i 6 kila...samo da malo zakoci,makar  koju sedmicuuser posted image  

(odgovor članu alef)
Neposredna veza do poruke: 1674
13.5.2011 1:06:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: crna vila

20 sedmica i 6 dana..udebljala sam se 9kg..ne znam kako..user posted image ..strah me da beba ne bude puno teska jer me strah poroda user posted image ..

to ti nema veze sa težinom bebe
imam kolegice dvije koje su u trudnoći dobile blizu 20-25 kg a bebice imale oko 2300
ne brini
ja sam u trudnoći dobila oko 11 kg a beba imala 4350 kg, samo polako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu crna vila)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *