Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih samo da vas sve povaljam sa svojih +18 i 33sedmicom...divno..najbolje mi je kad mi kazu, "ma nista ti se ne vidi"..jok nimalo, samo imam dupli vrat i cetiri obraza...eh, da i cetiri guza da oprostite na nepristojnom izrazavanju...
33 sedmica, + 10 kg. Jedva i to skupih, a htjela sam bar 15, budući da sam cijeli život premršava, pa se nadala rekoh bar u trudnoći da nabacam kila da mi ostane poslije poroda, da ličim na nešto, ali koliko vidim slabi su izgledi da će mi išta ostati... ne želim opet na 47,5 kg, koliko sam imala kad sam ostala trudna... Ovako sa 57,5 trenutno baš mi je fino, stalno se vagam, haha, to je najviše što sam ikada imala, i nažalost što ću vjerovatno imati, pa da uživam još malo... Eto svakog nešto muči, nekog manjak, nekog višak, haha, ma sve je to dobro, u stvari...
ja bih samo da vas sve povaljam sa svojih +18 i 33sedmicom...divno..najbolje mi je kad mi kazu, "ma nista ti se ne vidi"..jok nimalo, samo imam dupli vrat i cetiri obraza...eh, da i cetiri guza da oprostite na nepristojnom izrazavanju...
I duple sise. Šta te briga, ti si 33eća!
citam vase postove i divim vam se,,, ja se za cijelu trudnocu udebljala 30kg ,,vjerovali ili ne i evo godinu dana nakon poroda jos 6 kg i vratiti cu se na svoju kilazu prije trudnoce ,,,,,,,,znaci imala sam 60 kg a na porod kada sam otisla ravnih 90kg,,,,
eh ovako ja sam sada 9-a sedmica i imam +4 kg. s prvim djetetom sam se porodila sa +20 i mjesec dana nakon poroda se vratila na svoju kilazu, ostalo mi je mozda 2 kg ali meni je to nista s obzirom da sam i sa te + 2 imala 48 :) u ovoj trudnoci jedem bar 3-4 puta vise nego u prvoj pa mislim da cu ovaj put dobiti dosta vise, ali meni nesmeta na ovih mojih pocetnih 48 da mi ostane i 10 kg bilo bi mi super :)
Ja se javljam po drugi put vezano za kilazu u trudnoci Sada sam u 31 sedmici i imam oko 73 kg. trudnocu sam pocela sa 62 kg.Mislim da i nije tako strasno,iako sam sebi zamislila nekih 15 kg. za vrijeme cijele trudnoce,a dali ce tako biti .Pozdrav
gemelli, utjesi ti mene . ja sam sada 33+1 i na +13. osjecam se vec sada ko bure, a nesmijem ni pomisliti kakva cu biti do kraja. a sta me briga, proci ce to sve za mjesec i po.
gemelli ceka blizance, dzabe se tjesis ja sam danas pune 22 i punih 6kg u plusu...ma kad me nije progutao divanovic evo jedem onaj integralni hljeb iz aspeka puno zrno i dukatelu light...sta dalje da pricam
Ja ne smijem stati na vagu,od dana kad mi se apetit zvanicno "otvorio" ja sam vagu sakrila. Potrazit cu je kad udjem u cetvrti mjesec da vidim kako napredujem po tromjesecjima. mislim da cu biti najnaprednija trudnica na forumu.
Mi smo danas 15+2 i u odnosu na prvi nalaz dobili smo 4 kg koja se itekako vide. Ali budući da sam pod stresovima, Divanović mi danas kaže 'pa eto, nije tako strašno' , kad nisam pala u nesvijest. Prošli put puno sporije debljala i stalno me opominjao da pazim .
Lijepi pozdrav svima.. od samog početka trudnoće pratim ovu stranicu i forum, ali ovo je moje prvo javljanje. Čitam koliko je tko dobio na težini, i naišla sam na jedan slučaj kao moj. Ja sam dobila samo pet kg dosada, imam još šest tjedana do kraja trudnoće.Možda nabacim još koju kilu. Ma da, nema razloga za brigu. Ubio me želudac, kroz cijelu trudnoću gastritis pa valjda zato. Još malo.. Eto šta još da kažem.. za prvi put dosta.
Pozdrav svima, redovno vas citam ali se prvi put ovdje javljam...ja sam 36 sedmica i u plusu sam 10 kg, mene idprepadali sa pricama kako se nma kraju najvise dobiva, a ja najvise dobila od 23- 28 sedmica, sada manje dobivam, pa ne znam sta ce biit do kraja, uglavnom nema nam jos puno, valjda necu otici predaleko, jer sam inace krupna, ali na srecu samo stomak narastao, i malo grudi na pocetku...uzivajte u trudnocama svojim, a kasnije ui bebacama, kile cemo rjesavati poslije:)
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.