|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
13.5.2011 1:07:39   
idacha
eh, ja pravo fina ovog puta... 33 sedmica i +10..
u prosloj trudnoci +30 ravnih, pa skoro sve sislo kroz 6 mjeseci...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1676
13.5.2011 1:10:20   
idacha
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: crna vila

20 sedmica i 6 dana..udebljala sam se 9kg..ne znam kako..user posted image ..strah me da beba ne bude puno teska jer me strah poroda user posted image ..

to ti nema veze sa težinom bebe
imam kolegice dvije koje su u trudnoći dobile blizu 20-25 kg a bebice imale oko 2300
ne brini
ja sam u trudnoći dobila oko 11 kg a beba imala 4350 kg, samo polako

ziva istina... beba uzima koliko joj je potrebno, a sve ostalo ostaje mamama na guzama, bedrima i td..
ja u prosloj trudnoci +30, beba 3900, a sada samo +10, a beba krupnija od prve..
nikakve veze nema jedno sa drugim i skroz je netacno misljenje da sto mama vise jede, beba ce biti krupnija.. bas je najcesce orbut slucaj..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1677
13.5.2011 8:01:48   
dzankec
Bas me je zanimalo kakva je situacija kod ostalih... Kod mene je bas cudno. Prvih 5 mj sam samo gubila na kilazi pa su me svi (od doktora i sestara do moje mame) kritikovali da drzim dijetu user posted image Ne bih ni u ludilu! Nego, jednostavno nisam jela nista vise nego inace (nije mi se ni trazilo), stalno mi je bilo muka ali nisam ni povracala nesto extra. Sad sam 27+2 i udebljala sam se 2 kg. Kako skontam, i nije too much user posted image Vidjecemo do kraja aBd. Nadam se da necu biti na mamu, kaze da se sa mnom u trudnoci udebljala 25 kg! user posted image  

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1678
13.5.2011 9:01:51   
palachinken
30+0

+8kg

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu dzankec)
Neposredna veza do poruke: 1679
13.5.2011 9:19:18   
ziki
Palačinko dobro si, pazi da sad ne dodaš previše, mene je prošli mjesec dokusurio.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1680
13.5.2011 11:10:16   
palachinken
A taman počela sezona sladoleda....

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1681
13.5.2011 11:26:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

30+0

+8kg

Pa to je ok,bar meni. Za ovih 10 sedmica koliko ti je ostalo ne mozes dobiti nesto puno,max jos 8.user posted image Nije to strasno. Ja se plasim samo da ne predjem +20kg.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1682
13.5.2011 11:30:04   
sheri

A taman počela sezona sladoleda....

sta ti kaze Fifty?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 1683
13.5.2011 14:16:37   
Sensia

30+0

+8kg

Ovo je super, školski pohvalno user posted image

Ja sam cini mi se dobila kilu od pocetka trudnoće, sad sam 15+4 -što je super,  ali bez obira na manju kilazu stomo mi je cini mi se ko bure user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1684
13.5.2011 14:16:58   
palachinken
Fifty bio prvo na godisnjem, pa je sad na bolovanju! Možeš mislit bezobrazluka user posted image user posted image user posted image
Nije me stavio na vagu ima tri mjeseca, on bez +30 ne reaguje izgleda user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1685
13.5.2011 14:17:44   
marinela
Ja sam za sad dobila 300 gr(22.05 ulazim u 5 mj.)Jel to uredu??
Dok sam sa s prvim dobivala od pocetka po 3-4 kg na 6 tjedana...previse.Tako da mi je ostalo zaliha jos od prve trudnoce,napomena,mali ima svega 13 mj..:-)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1686
17.5.2011 12:37:03   
any_sa
Ja sam prije trudnoce vagala 58 kg... sad sam u 31 sedmici i imam nekih 70-71 kg....ali meni samo stomo raste i popunjavaju se praznine koje su bile prije.... jer mi ni tih 58 kg nije bilo rasporedjeno simetricno hihihihih
Ja sam zadovoljna, a i doktori....
Cak kad me neko gleda s ledja i ne vidi da sam trudna ;-)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1687
17.5.2011 12:45:15   
palachinken
Meni je to najdraže, kad mi neko kaze, nista se nisi promijenila samo ti stomak raste user posted image user posted image user posted image Moram upamtiti da mogu kasnije govorit trudnicama user posted image

(odgovor članu any_sa)
Neposredna veza do poruke: 1688
17.5.2011 13:08:38   
any_sa
Ma niti imam neki pretjerani apetit....jedem kao sto sam jela iprije trudnoce.....slatko sam uvijek voljela pa.... A i ne brinem previse oko linije....beba je najvaznija mada ne treba sebi dozvoliti nista extremno!! Nekad se ne moze protiv sebe hihihihi :-D

Neposredna veza do poruke: 1689
17.5.2011 13:15:09   
Hannica
Ja samo molim Boga da u trecem tromjesecju ne dobijem ni grama kao u prvoj trudnoci.user posted image
Sad za sad necu da se vagam,ne zelim da se opterecujem tezinom,sto je tu je.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu any_sa)
Neposredna veza do poruke: 1690
20.5.2011 12:56:07   
Mima27
ja sam u 38. sedmici. prije trundoce 65kg, kile pocele rasti u petom mjesecu, sada imam 83!!!! Ali nije mi stomak tako "ogroman"... ne jedem vise nego prije poroda, jedem zdravije... ali ne primjetim da vise jedem... vec prije nego sto sam se pocela debljati, kukovi mi se poceli siriti a da nisam dobivala na kilazi.... prva mi je trudnoca, te ne znam koliko ce kila spasti pri porodu a kako cu ostale skinut...
iskreno, trenutno me to i ne brine. sada razmisljam kad god imam bolove, jesu li pravi ili samo varalice... jedva cekam user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1691
21.5.2011 9:57:40   
Sonja
meni je u prvoj user posted image na porodu spalo tacno 10kg
tako da mi je viska ostalo 5 ali ja umjesto da smrsam 5 ja se udebljala user posted image
sad sam usla u trudnocu sa 75kguser posted image
al eto 11 sed. kasnije 71kg,znaci smrsala sam 4kg
vec sam pocela nenormalno jesti tako da cu ja ovaj put sigurno doci do 90kg hahahahah
pu pu nedo boguser posted image user posted image
al tjesim se da ce opet puno otici na poroduuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Mima27)
Neposredna veza do poruke: 1692
21.5.2011 10:01:24   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

21+3

4 kg..

user posted image

23+2

+4

....ovo gore sto sam citirala,  sam se navece vagala..a evo jutros sam se vagala

user posted image

24+6

+5 kg.

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1693
21.5.2011 21:42:35   
Majollan
jao citam ovo i dodje mi da placem... 17 sedmica i 9 kg....uffff...a gladna non stopuser posted image . Ovo ili ce biti gigantska beba ili ce ga mama udusit salomuser posted image

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1694
21.5.2011 22:53:31   
tukica
evo da vas utjesim, ja sam se bila udebljala 20 kg, i to u zadnja 2 mjeseca i 40 dana poslije poroda, ja sam mrsavija 13 kg, a da nista nisam ni vjezbala ni dijete kakve ganjala... imam bebu i to mi je vjezba user posted image

(odgovor članu Majollan)
Neposredna veza do poruke: 1695
22.5.2011 10:47:24   
Semica
24+2

+8 user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 1696
22.5.2011 14:58:13   
animagical
24+3 iiii opet 6 kila....nadoknadim ja brzo,nema stauser posted image puro here I comeuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1697
22.5.2011 22:16:00   
myrkić
Eto da vas utjesim malo. Ja sam se prije dva mjeseca porodila... usla u trudnocu sa 81 kg i zadnje vaganje na dan poroda 94 kg, stocna vaga mi trebala da se izvagam user posted image user posted image user posted image
Ali zasto kazem da vas utjesim, ja vec imam 74 kile bez ikakve dijete, znaci porodjenja prije dva mjeseca et vidite kile same odleprsale hBuser posted image to cine obaveze koje nastupe posle poroda... kazem do ljeta taman cu imati kilazu idealnu kao prije godinu i po (ziva utjeha)user posted image user posted image ljubim vas i uzivajte i jedite dok mozete

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1698
22.5.2011 22:20:07   
klemzi
Ja sam na početku trudnoće imala 56 kg, sad imam 78 user posted image user posted image user posted image
Porodila se prije godinu i još ništa nisam smršalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko lopta sam, a imala sam idealnu težinu. I sumnjam da ću je ikada vratiti. Bojim se koliko ću dobiti u sljedećoj trudnoći, aBd.

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu myrkić)
Neposredna veza do poruke: 1699
22.5.2011 22:57:57   
dijana79
ja sam 16 nedelja i već sam dobila 11 kila user posted image user posted image user posted image sam bog zna koliko ću dobiti do kraja 

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *