Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
23+4 2,5 kg u plusu ,ja još ne mogu da vjerujem mada iskreno samo mi stomak raste a kad se sjetim prve trudnoće sve sam pazila šta jedem i opet sam puuuuuuuuno više dobila ali eto kaže dr.valjda mi sve djeca izvukoše.
Moja normalna tezina je oko 73 kg i to mi je idealna tezina s obzirom na sisteme jer ako smrsam izgledam bolesno a i ne drzim do dijeta a mm voli moje kilice s tim da sam se prije trudnoce malo previse opustila i nabrala 80kg. Toliko sam imala kad mi je testic bio a sutra ulazim u 10 sedmicu i smrsala sam 4kg, tako da imam 76, valjda mucnine...vidjecemo sta ce biti do kraja...nadam se da necu preci 90kg
Ovog mjeseca sam sve nadokonadila +3,5 kg, ukupno 11 kg 34 sedmica
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja sam za 2,5 mjeseca dobila 5 kg A šta da se radi.....Znam da će dr. na slijedećoj kontroli trubiti za kile, ali baš me briga. Pa ne mogu gladovati, kad sam gladna jedem i gotovo. Inače "ne čudam", samo sam često gladna
Evo i ja da se javim, inace citam ringeraja od samog pocetka trudnoce. Prva trudnoca bila na +28 kg i naravno jako tesko skinula kg, mislim tek posle 2 godine dosla u neku normalu..... Sada 7 godina posle, druga trudnoca i +18 u 32 sedmici, najvise sam dobila od 23 do 28 - oko 10 kg, sada to sporije ide, ali opet ide prema gore, strah me je i pomisliti na koliko ce izaci... Inace super podnosim trudnocu, nikada nisam povracala, nikada nisam imala zgaravice ili tako nesto, ali opet ne jedem vise nego obicno ali se kile lijepe.... Da napomenem da nisam od onih koje kada dodju iz bolnice sve viska kg nestale... meni je "nestalo" samo 5-6 kg...
Joj ja se plasim tog da ce samo malo kila "nestat" nakon porodjaja...Imam prijateljicu koja je 52kg imala kad je ostala u drugom stanju.20kg dobila u trudnoci i bas je bila bebela,a nakon porodjaja joj od tih 20 ostalo samo 5kg...danas je tacno 6mjeseci od kako se porodila,i uspjela je za ovo vrijeme da skine i tih 5 kg.sada uopce ne izgleda kao da je radjala-kao manekenkica je ...ehh da mi je takooo
Majke mi najgora sam od svih zena. Napokon stanem na vagu i imam sta vidjeti. +4 Ne mogu da vjerujem,a tek sam 13+ 1. Mislim da sam 4 kg nakupila za mjesec dana, Nisam normalna. Od danas jedem samo po potrebi.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Hvala vam na lijepim rijecima,ali mislim da je to ipak previse.I kod Enci su dvije bebe a dobila samo 2 kg a 10 sedmica je ispred mene. Ne bojim se ja kilica,u prvoj trudnoci sam dobila 17 i nisam izgledala predebelo,ali za 13+ 1 4 kg je stvarno tu mač. Pa sta ce poslije biti. Krivo mi sto sam jela i kad nisam bila gladna.Samo sam ubacivala hranu k'o u bure.Ali od danas,ne,ne. Ziki ja se nisam vagala kod doktora nikako,a bas me briga sta kaze njegova vaga,ako mi je moja vaga valjala prije trudnoce,valja i sada,sve dok ne predjem 120 kg,moja vaga ne mjeri dalje.
20 sedmica i 6 dana..udebljala sam se 9kg..ne znam kako.. ..strah me da beba ne bude puno teska jer me strah poroda ..
to ti nema veze sa težinom bebe imam kolegice dvije koje su u trudnoći dobile blizu 20-25 kg a bebice imale oko 2300 ne brini ja sam u trudnoći dobila oko 11 kg a beba imala 4350 kg, samo polako
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.