Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma nije meni toliko mrska ova kilaža..i iskrena da budem ne moraju sve kile ni otići...al brate neobično zglobovima...nisu navikli na ovu težinu,hoće da iskoče
ja sam u trudnoci dobila samo 5 kg a na porodu izgubila 12kg. Mala sada ima 52 dana a ja jos nista nisam uspjela vratiti iako pokusavam. Ne svidjam se sama sebi ovakva...neko muku muci sa viskom, neko sa manjkom
iskreno ne znam. nisam imala ni mucnine niti sam povracala, a jedem vise nego sto sam jela prije. i sve jedem i stvarno mi nije jasno. i sad se vec brinem jer citam i vidim u ovom vremenu vecina dobila vec 5-6 najmanje. doktor mi nije nis reko. a s bebom je sve u redu..
16 kg dobila u trudnoci, 10 izgubila pri porodu sad na 51 kg-idealna, samo da tako ostane ( a k'o da gledam sleticu jos koju kilu, kako rece ladyblue, neko muku muci sa viskom, a ja sa manjkom, cccc)
16 kg dobila u trudnoci, 10 izgubila pri porodu sad na 51 kg-idealna, samo da tako ostane ( a k'o da gledam sleticu jos koju kilu, kako rece ladyblue, neko muku muci sa viskom, a ja sa manjkom, cccc)
Kako se žena osjeća kad tako naglo izgubi tolike kile...kad skontaš za tako kratko vrijeme 10kg???
34+3 = 13 kg , mogla sam proci i sa manje, al stacu kad volim jesti, ustvari ne mogu trpiti glad
TAKOĐER slatkiši su krivi za sve...a jučer sam na putu do zenice pojela cijelu cokoladu i tamo bila u dvije kuce i maznula dva kolaca ...i danas zmireci stala na vagu kad ono samo kila za 21 dan..mašallah ne ureklo se
Kako se žena osjeća kad tako naglo izgubi tolike kile...kad skontaš za tako kratko vrijeme 10kg???
Meni nekako te kile nisu bile teske, nisam ih osjetila..zadnjih dana trudnoce sam se sudarala sa stvarima po kuci..stomak se naglo povecao , a ja nikako da skontam da ne mogu vise proci tamo gdje sam ranije Sad sam opet skoro kao i ranije, cak mi ponekad i zafali taj moj stomacic
20 sedmica, + 10 kg, niko ne moze da vjeruje da imam toliko, mada i ja se pitam gdje su nekako mi je sve u stomak otislo, ili se samo tjesim ...visoka sam 169, a prije trudnoce sam imala 60 kg. ima li neko slicnih proporcija? pozdrav
Teddy ni meni nije jasno gdje kile idu. Pa nije toliko stomak prevelik da bi tezio 10kg ili vise,hahaha... A isto se desava,vaga ne pokazuje bas malo,a samo se stomak povecao.. I onda kad me neko vidi,i kaze ista si,samo stomak imas-uh,kako blistam od srece!
Ja se vise i nevagam... Mada ulazim u ove "proporcije" sto savjetuju na internetu o povecanju tezine za vrijeme trudnoce
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Teddy Bear, bila sam ja tih proporcija prosle godine u ovo doba i ona smo kupili auto, pa sam nabacila 4 viška. Kad smo skontali da želimo bebu, ja sam planirala izgubiti taj višak. Međutim, bebač se primi "iz prve" a kile ostadoše :) Ma neka su, nek smo mi bez problema zatrudnili :) Sad sam skoro 11 sedmica, nisam se jos nista udebljala. Doduse, nemam mucnine, ne povracam pa nisam ni smršala, ko neke u prvom tromjesecju. A sta ce biti, vidjecemo!
20 sedmica, + 10 kg, niko ne moze da vjeruje da imam toliko, mada i ja se pitam gdje su nekako mi je sve u stomak otislo, ili se samo tjesim ...visoka sam 169, a prije trudnoce sam imala 60 kg. ima li neko slicnih proporcija? pozdrav
Ti si nešto ko i ja...prije trudnoće 59.. a sada na kraju devetog 79 sam nabacila I mene svi čudno gledaju kad spomenem kile i iskreno ništa se i nije posebno vidjelo sve dok nisam odnedavno počela oticati
Ja sam 17+5 i do sad nisam ni jedne kile dobila. Malo sam se zabrinula jer mi je doktorica rekla da to bas i nije ok, al dzaba koliko god jedem, nestaje negdje?
Prva tema koju sam nasla na forumu je ova i naravno moja bolna
ja sam trudna 25+4 i vec sam na +12kg, po dr vagi +10 (nije zabiljezio prva 2kg) Stvarno ne znam koliko cu se jos udebljati, ali mislim da cu biti prava slonica na kraju
Ja sam 17+5 i do sad nisam ni jedne kile dobila. Malo sam se zabrinula jer mi je doktorica rekla da to bas i nije ok, al dzaba koliko god jedem, nestaje negdje?
ništa ne brini, ja sam prvi kilogram dobila u 7. mjesecu. sve je to ok dok god se ti dobro osjećaš i dok beba uredno napreduje.