Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
4 mjeseca + 4 kg, ali sve u stomaku, cak mi se cini da mi od stomaka noge izgledaju mrsavije + 25 cm u struku prije imala 61 kg na 170 cm, sad znaci 65kg
4 mjeseca + 4 kg, ali sve u stomaku, cak mi se cini da mi od stomaka noge izgledaju mrsavije + 25 cm u struku prije imala 61 kg na 170 cm, sad znaci 65kg
tako sam ja sve do 5 mjeseca po kilu ...a onda je krenulo peti mjesec dvije kile, sesti mjesec dvije kile.....i jadna majko kako li cu zavrsiti
Na ovom linku dole možete unijeti težinu i visinu prije trudnoće, pa vam izračuna otpriike kako bi trebalo izgledati debljanje po sedmicama. Ja sam (zasad) u minimumu,13-ta sedmica, ali primjetila sam da mi se apetit pojačao. Otpočima šiz :)
Cao svim mamama..... ja sam bas danas usla u 6ti mesec i do sada sam se ugojila 7 kg kada sam zatrudnela imala sam 49kg a visoka sam 157cm.... toliko i pise da je trebalo da sam se ugojila do sad ali problem je sto sam se ja u prva cetiri meseca gojila u nogama i guzi a tek posle je poceo da mi raste stomak..... i strasno me nervira kad ljudima kazem koji sam mesec a oni me cudno gledaju u fazonu ‚‚a gde ti je stomak?‚‚ a kad sam isla na pregled doktorka mi je rekla da mi beba cak krupnija za nedelju dana sto me je zaista obradovalo.... ja se nadam da se do kraja trudnoce necu jos puno ugojiti....doduse nisam nikada imala probleme sa gojenjem, a i niko iz porodice, pa se nadam da necu ni sada....
Na ovom linku dole možete unijeti težinu i visinu prije trudnoće, pa vam izračuna otpriike kako bi trebalo izgledati debljanje po sedmicama. Ja sam (zasad) u minimumu,13-ta sedmica, ali primjetila sam da mi se apetit pojačao. Otpočima šiz :)
ne brini moja mama kad je zatrudnila imala je 60 kg, a kad je mene rodila imala 69 kg..od toga mojih bilo 3,5 a gdje je ostatak uz bebu Plus mama nikad nije bila mrsavica u svom zivotu, a ja sam bila grancica i kompleksas ko tinejdzer pa sam navalila na hranu i onda u vrijeme kad sam zatrudnila bas nisam NI MA LO zadovoljna svojom kilazom...i jos sam nabila 12 kila za skoro 34 sedmice
Juče sam bila na kontroli 16 nedelja i smršala sam 0,5 kg u odnosu na prošli mjesec tj dodala samo pola kg od početka. E sad ja sam zatrudnela sa dobrim viškom pa se tješim da sam salo skinula, beba je dobro napreduje u skladu sa nedeljama trudnoće al dr nije baš presretna
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pozdrav drage mamice Ja sam u 18 nedelji trudnoce,i udebljala sam se 4 kile,sve bi to bilo dobro da nisam i ovako krupna !!!!!!!!!!!! Al pazim šta jedem,valjda nece biti punooooooooooooo! Jedva cekam da uzmem svoju bebicu u ruke veliki pozdrav za sve...............
Ja sam u prvoj trudnoci na svojih 47 dobila 18 kg, ali na porodu izgubila 12, tako da mi taman ostalo , evo sada sam deveta nedjelja i u tri nedjelje sam izgubila dva kg, ali ja to pripisujem povraćanju.
Po tickeru danas mi je termin,a po doktorima jos 3 dana do termina i na +16 kg sam.
Mislim da to i nije toliko lose. Sad ima dosta i vode...Jer sam pomalo i otekla...Ja nekako mislim da je sve u stomak otislo,bar se meni tako cini,a i oni koji me vide kazu da se nisam promjenila... Bas me zanima poslije porda koliko ce kilica nestati!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Rime i ovdje si hehe Ti si super jer kazu do 17 kg je OK, preko toga nije preporucljivo jer se tesko skida. Ja imam prijateljicu koja se u trudnoci udebljala 30 kg i eno je sad ko stanga. Ja sam 39 sedmica i skoro punih 12 kg u plusu hahaha Ove kg sam nabrala poslije 5 mjeseca, jer skoro do 6 mjeseca se nisam udebljala ni grama :)
< Poruku je uredio Cickolini -- 15.1.2011 17:21:57 >
Rime i ovdje si hehe Ti si super jer kazu do 17 kg je OK, preko toga nije preporucljivo jer se tesko skida. Ja imam prijateljicu koja se u trudnoci udebljala 30 kg i eno je sad ko stanga. Ja sam 39 sedmica i skoro punih 12 kg u plusu hahaha Ove kg sam nabrala poslije 5 mjeseca, jer skoro do 6 mjeseca se nisam udebljala ni grama :)
Moracu izvaditi aparatic iz torbe,jer je vec spakovan,pa slikati pupicu zene u terminu..hehehe... :))) Da vidite gromadu! :P
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat