Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj ja mislim da sam se ja najvise udebljala, u 26 tjednu sam i dobila sam do sad 18 kg, mada ne jedem toliko ali neznam kako sam se udebljala, a i beba je velika, sto me to dodatno zabrinjava jel uredu, jer beba tezi nekih 1290kg, a kazu da u ovoj sedmici bi trebala biti teska nekih 800g. bas sam zabrinuta
Uh ja sam u 30 i do sada 11-12 kg, nisam sigurna. Rabi sto se tice natal active, ja sam ga uzela sada, potrosila prenatal pa da probam. Ukusan je, istina skuplji je od prenatala, ali ja od kako njega uzimam stalno sam gladna,samo jedem. Tako da cu u ovoj sedmici ga ispiti i vracam se ja prenatalu.
ja 31.sedmica +14kg ogromna sam. ne jedem ništa više nego prije trudnoće. doduše od početka mi je mirovanje propisano ne smijem biti fizički aktivna pa je vjerovatno to to. ne znam što bi drugo moglo biti sad kako mi se želudac popeo imam žgaravicu i slatko nikako ne jedem a slano po malo. dr. reče beba ima oko 2kg. gledam žene po ulici i sve mislim samo da mi je roditi da se vratim na svoje, čim mognem otići ću na bazen da se bacim jednom onako momački na glavu u vodu
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Mogu vam reći da je i mene strah da sepuno ne udebljam, jeste što vi kažete bitno je da je bebica OK i se to stoji, ali da se baš ne struntam, a inače da večeram tri noći dobiću tri kile
u prvoj trudnoci dobila sam 16kg a dijete je imalo 4kg, u drugoj trudnoci dobila sam 8kg a dijete je bilo tesko 5kg, nisam dojila, a vise sam se udebljala nakon poroda, poslije godinu dana pocela sam mrsaviti, sada beba ima dvije godine a mozda mi treba dva -tri kilograma da vratim se na kilazu koju sam imala kao djevojka. Samo sam smanjila kolicinu hrane i sokove izbacila u potpunosti iz ishrane, ne pratim vrijeme kada i u koliko jedem.
sa obje trudnoce sam dobila po 12 kila i sve brzo izgubila. sad mi mnogi kazu da mi cak koje kilo i fali . dobro je to, jer mogu jesti koliko hocu a nista s ne lijepi
Samo 8kg, ali nekad bih voljela da je bilo više. Treba mnogo snage i 'zaliha' za dane poslije poroda, zato se ne opterećujte kilažom, sve to dođe na svoje.
Ja sam vam ko bumbar:) Mala,a buci.Meni je 34+1 dana,a dobila sam 15kg,mozda i vise.Ikreno,nisam ih ni brojala(izbjegavam:) Jucer sam bila na kontroli i pokazalo mi da sam za mj. dobila 5kg,a beba je teska 3kg(MASALA). A prosli mj. je imala 1.500 g .Uglavnom,napredujemo,a o skidanju kila cemo akoBog da razmisljati poslije. Ikreno,ne tusim se teskom hranum u kasne sate,ali sam primjetila da mi se vise jede sad,nego prije mj. Jos malo akoBog da i eto meni bebice:)
semi nisi sam ai ja sam dobila obje trudnoce po 21kg. Puno jest ali eto vratila sam se na svoju kilazu a malom je sad 3 god. Nije bilo preko noci a trebalo je i truda. Stariji je bio 4 kg a mali 3650.
Ja sam se udebljala 11.5 kg i sve je nestalo sa porodom Sada sam izgubila jos 5 kg i bila bih prava maca da nema ovih odvratnih strija Ne bih voljela vise mrsati...
nekako mi je to puno... koliko je beba bila teska kad je rodjena?
bebana je imala 3360g, al je u mene stomak bio kao medicinska lopta, imam slike na kojima se vidi stoma u 34 sedmici.... poslje trudnoce sm se malte ne ispuhala onda mi dr. govorila, da mrsam previse, da nie dobro, neznam zasto.... nisam pravila dijetu ili slicno, mogla sam fB i poslje poroda da pojedem :))).... al kad ovo citam onda mislim da jeste bilo mnogo, al sta cu...tako je
Joj žene drage, ja ovih dana, dok sam bila na godišnjem dobila kao za prethodnih 20 sedmica, nismo išli na more pošto nam je doca rekao da ne idemo pa smo bili kod muževih a moja svekrva je samo pravila ono što volim da jedem tako da za ove dvije sedmice još 5 kg - što znači 22 sedmica a već 10kg. Da ste mi vidjele facu kad sam stala na vagu...šlognula sam se