Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam u 21.sedmici,i nisam ni kg dobila.dr.kaze da je normalno,jer sam puno povracala i krvarila ali mene nekako strah... prva mi je trudnoca pa i nemam bas iskustva,ali mi se ne cini bas normalnim,mislim da je bolje dobiti koji kg.zbog napredovanja bebice. da li ko ima sa slicnim iskustvom ?
Eh ja sam na zadnjoj kontroli-čini mi se 19 punih sedmica bila u +6kg Da li se šta promijenilo u ove 3 sedmice nisam provjeravala. Ja se samo bojim da ne pretjeram ali sada se osjećam super, imam lijepe grudi, guzu a to prije nisam imala pa sam baš happy Ma samo da sve bude ok, da bebi bude zdrav a kile će nestati poslije Bar se nadam
samo da su bebice dobro,to je najvaznije...a i treba dobiti na tezini,treba se bebica razvijati....ja se nadam da cu se malo udebljati,mm jedva ceka da dpbijem obline
ma sitnica...kad 25 nabereš kukaj ja se jedva na stol za porod popela sve se to vrati na svoje
Pozdrav za sve buduce mame Sto se tice debljanja ja bas imam problem. Prije trudnoce sam se udebljala za 6 mjeseci 15 kg (strasno) E kad sam ostala trudna tezila sam 81,50 kg i svaki mjesec na kontrolu kod ginica ja dobijem bar do 2 kg i vec je pocela da vristi na mene . Ja stvarno ne znam sta mi je al sam poslednje vrijeme sklona debljanju i casu vode popijem imam osjecaj da mi se primi . Interesantno je sto sam ja u 24 sedmici trudnoce a imam 90 kg i strasno se plasim kad moram na kontrolu jer mi je gin. strasna, hehheheh. Po njenoj nekoj racunici ja bih u mjesec dana samo 1 kg dobiti ali to je nemoguce kad mi je rekla da moram mirovatati. Imam osjecaj da se do kraja necu moci pomjeriti iz kreveta, vec sam si sad ko bure
ja sam natukla 6 kila. sada sam 22 sedmica. To mozda ne zvuci puno ali s obzirom da mi je startna 89 navodno sam trebala dobiti manje ili nikako. Jucer na pregledu na pitanje "kako si?" odgovorila sam da sam super ali da sam imala uzasan dan na poslu i da sam se nasikirala pravo..... Ona me je potpuno izignorisala i odrzala predavanje o kilazi, testu za glukozu itd itd. Jos uvijek sam u soku. U svakom slucaju ova me doktorica vise nece vidjeti.... izasla sam iz ordinacije a da nisam znala gdje da idem... uzas.
Ovo mi je 1. trudnoca, od 4. mjeseca, tačnije od 18 sedmice stomak je počeo rast i kilogrami. Sad sam u 28 sedmici i udebljala sam se 8 kg (vaganje kog ginek. kasni termin poslije 18 sati- odjevena).
citam vase postove i divim vam se....ja sam ipak kriticna sa kilazom a pri tome me ovih dana bubreg boli, vristim nocu od bolova a kaze mi gin. da je to zbog debljine i da me upozorila al sta da radim kad se kile lijepe
Pozdarvčić ženice ma nismo mi debele samo elegantno popunjene . Ja sam u 36-toj sedmici i dobila sam 11 kg a koliko ću i hoću li još koji zaradito do kraja vidjećemo u svakom slučaju pola će ih kila nama nestati kad se porodimi aBd tako drage moje no sikiriki vidjećete kad ispušemo kao balončići
Ja 40 sedmica i dobila sam 16 kg. u trudnocu sam usla sa malo vecom kilazom i cijelu trudnocu slusam svoju dr. kako se ne smijem udebljati puno..ali hajd ti pa ne jedi ja ko fol stalno pazim da jedem povrce te sto manje hljeba, pa smanji tjesteninu koja mi se btw sad jede vise nego ikad, ali kile idu goreMa hajd da rodim svoju ljepoticu zivu i zdravu ako Bog da a kasnije cemo se brinuti o tezini.