Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao, ja sam nova ovdje Čitam vaše komentare na ovu temu i većina vas su prave sretnice. Ja sam u 13. nedelji i već sam dobila 6-7kg . Opravdavam sebe time što mi nije bilo muka proteklih sedmica, al mi je zato apetit bio na zavidnom nivou
cao bety boo, mislim daje normalno da se u trudnoci dobije oko 12-15 kg, pa mozda da pokusas jesti vise voca i salata koje te zasite a nedelja se od njih, jer sada tvoja bebica tezi mozda do 100 grama
Eh evo i mene sa svojim kilama, na zadnjoj kontroli sam bila +8 kg i tad sam bila u 28. sedmici, trenutno sam u 32. i u ponedjeljak idem ponovo na kontrolu pa ćemo vidjeti.Inače se već osjećam kao patka, gegam se s jedne na drugu nogu...
Evo ja listam po forumu i polako se ukljucujem na svaku temu:)
Ja sam u 23 sedmici i udebljala sam se 7 kg i to se kao kontrolisem, jer nakon 3 mjeseca povracanja sad imam nenormalan apetit i mogla bih sve da jedem.
Vec se osjecam kao trunta i mislim da je malo previse, tj. meni se tesko nositi sa viskom, jer sam uvijek bila mrsavica, medjutim bez obzira na sve najvaznije je da je sa bebom sve u redu, jer poslije rizicnih mjeseci sve ovo oko debljine i kila postane manje vazno:)
Cao cure, sto se tice kilaze prije na mjesec trudnoce vagala sam se i imala 74 kg. Sada sam 17 sedmica i kad su me izvagali sada imam 71 kg. Ne mogu da vjerujem samo kod mene izgleda ide obrnuto... Haha, al mislim da vjerovatno jedna vaga nije dobro pokazivala. Jel to je nemoguce da sam smrsala a guzica mi da prostite svakim danom sve veca ....
ja kad sam ostala trudna imala sam po njihovoj 71 kg...inace mi ova njihova pokaze 2 kg vise od recimo one digitalne u apoteci...s tim da sam ja bila ubjedjena da imam 73-74 kg...a ono pokazalo 71...sad sam vec preko 80
Nije me bilo par dana. Svaki dan pojedem porciju dvije voća npr. isjeckam jednu jabuku, bananu nektarinu i sve zalijem sokom od jedne narandže. Al džaba to me ništa ne zasiti, nakon pola sata glava mi je u frižideru tražim nešto konkretno da pojedem .
Ja sam rodila prije 2.5 godi u 36 ned i do tad sam se udebljala 16kg prava ,malo previše za taj period.Ali većinom je bila voda tako da sam se na staru kilažu vratila vrlo brzo već nakon 2 nedelje.