Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ti ne znam odgovor,mene niko ne vaga-zaovinu vagu maltretiram od prvog dana...Vodim trudnoću na GAK-u pa me i ne vagaju i ne mjere pritisak..Ovih dana idem u apoteku da isprobam i njihovu vagu,ako se do tad ne porodim
ja ti ne znam odgovor,mene niko ne vaga-zaovinu vagu maltretiram od prvog dana...Vodim trudnoću na GAK-u pa me i ne vagaju i ne mjere pritisak..Ovih dana idem u apoteku da isprobam i njihovu vagu,ako se do tad ne porodim
a ovo im je krajnje neozbiljno...trazi da ti izmjere...meni je bas pred kraj trudnoce skocio pa sam morala piti i lijekove...nemoj se zezati sa tim
Da znaš da si u pravu...inače mi je bio skroooz nizak a sad mi se dešava da mi zuji u ušima a popijem samo šoljicu kafe ujutro-to me prije nije moglo ni pokrenuti-možda mi varira?Na slijedećoj kontroli ću tražiti,da znaš
Jedno pitanje vezano za kg, za one trudnice koje se vagaju kod doktora... Mene izvagaju sestre u DZ i kod njih uvijek imam manje kg a ja osjecam kako sam svake sedmice veca... Izvagam se kod svekrve na digitalnoj vagi, kod sebe, kod nene, svugdje imala 53-54 a u DZ 50,5 zadnji put a predzanji 49 Ima li jos neko takva odstupanja jer opet kazem osjecam i po odjeci i po svemu da dobivam ipak vise na tezini
Kod mene je obrnuto, ja na doktorovoj vagi uvijek imam 1,5kg vise nego na svim ostalim vagama! Ma ne opterecuj se kilama!
Ne opterecujem se uopste, ali ja sam zatrudnila sa 43 kg pa su me kritikovali od ceg zivim, ja sam bila pomrsava sto jest jest ali sam zilava ko konj I sad sma prilicno ono izdrzljiva, naravno, dosta manje nego prije trudnoce... I sve mi i te kile cini mi se, to malo sto dobih, ode u stomak i grudi, pa se plasim samo da mi ne pocnu opet kakiti kako sam sad mrsava za jednu trudnicu u sedmom mjesecu A ista stvar i s pritiskom... Kod kuce mi pritisak nizak, bude cak i 80 sa 60 a njima kad god odem navodno 120 sa 80,sto ispade idealno, a ja zavrcem ocima, u komu upadam od zijevanja i vrtoglavice cak i pred njima tamo... Doduse imaju i one posla uvijek 5 trudnica unutra,pa je moguce da pozure zene tj. sestre su fakat fine, nisu drske kakve znaju biti po nasim ovim javnim ustanovama, ali to mi odstupanje stvarno cudno... Eto miau vidis na nesto nije ok, mozda zato su kod njih one prave vage i aparat za pritisak onaj klasicni pa da nije do toga, sta mislis lilly Slazem se sa dadada misljenjem, to su ti trebali pratiti tokom cijele trudnoce bas da bi mogli vidjeti eventualna variranja... Mozda ljudi vidjeli nizak ti pritisak pa kontaju nece biti komplikacija oko toga...Akobogda i nece biti i ja ti ne zelim slustiti ali opet kazem to je jako bitno... Mene su tako drzali 3 mjeseca kad je nalaz urina u pitanju pa na kraju zamalo da bakterijsku upalu ne fasova, ali ja digla hampu i da vidis kako uputnice sijevaju Hehe, nisam ni znala da dijete ovakvu borbenost probudi u covjeku... Eh, jos samo da ti kazem da su simptomi niskog i visokog pritiska slicni, jer i ja imam nizak, i kad puno opadne, zuji mi u usima ko skolska ona zvona na odmoru kad zazvone
Zdravo drage trudnice i mile! Nemojte mi samo reći da sam najgora među vama! Inače sam bila mnogo sitna, a sada sam u 36 sedmici trudnoće i teža za 26kg! Zatrudnila sam sa 60 kg, a sada imam 86.. Neka mi je Bog na pomoći sa skidanjem kg poslije !!!
ja sam 25 tjedana i dobila 4 kile.no moram priznat da pazim na prehranu jer i inače imam jako sporu probavu koja se još pogoršala od kad sam trudna.ugl izgledam pa skoro ko pred porod jer su sve kile otišle u stomak (imala ga i malo prije trudnoće) a imam i puno plodne vode pa zato veliki trbuh.
Puno pozdrava svima na forumu. Ja sam u 34 nedelji i do sad sam se udebljala 8kg (171cm,60kg) sve mi je u stomaku, a apsolutno ne pazim sta jedem..naravno ne pretrpavam se ..jedem kad hocu i sta hocu..a pravi gušt mi je bilo kakvo voce rashladjeno iz frizidera ..mmmmmmmmmmmmm..breskvice stižem
Zdravo drage trudnice i mile! Nemojte mi samo reći da sam najgora među vama! Inače sam bila mnogo sitna, a sada sam u 36 sedmici trudnoće i teža za 26kg! Zatrudnila sam sa 60 kg, a sada imam 86.. Neka mi je Bog na pomoći sa skidanjem kg poslije !!!
Mnogo toplih pozdrava za sve! :)
J zatrudnila sa oko 60, na porodu me nisu vagali ali imala sam sigurno blizu stotke, jer vagala sam se par dana pslije poroda i imala 83 kg, , pa ti kontaj, beba plodna voda, voda u meni...evo sad ce 5 mjeseci od poroda imam 65kg
Hehehh,evo mene još na 63... zvuči malo al udebljah se ja 17 kila Imala sam 45 prije trudnoće,sad u 10 mj. -40+3 sam još na 17...nek me porode više-inače ode sve u helać....
Pritisak 100/60-imal veze sa carskim zbog narkoze ili?Raspitujem se kakve su mi opcije jer sam još ko konzerva
Ej da vam se pohvalim ja sam rodila 2. 7. imam super slatkog sinčića!!! Do sad tj za 25 dana sam izgubila 14 kg imala 84 a sad 70 još 3 i bit ću kao pred trudnoću još 10 bit ću mačka..... ha ha ha
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Ej da vam se pohvalim ja sam rodila 2. 7. imam super slatkog sinčića!!! Do sad tj za 25 dana sam izgubila 14 kg imala 84 a sad 70 još 3 i bit ću kao pred trudnoću još 10 bit ću mačka..... ha ha ha
sanjam o ovom danu kad slican post napisati cestitam Sta jos malo i bit ces macka i pol
Potpisujem
ŠTA, svaka čast! Ja sam od danas u 35 sedmici a udebljala sam se 10 kg(ne znam je li to puno, malo, taman????)....najvažnije je da ih stvarno i ne osjetim, laganini sve, samo trba malo smeta! Neki dan mi je muž od prijateljce koja je samo rodila rekao: kako si ti tako mršava?(u poređenju s njegovom ženom), pa sam sva sretna lepršala cijeli dan! Mada nisu kile ni važne, nek su bebači zdravi!!!!
Taman,dok se porodis nece nista ostati.
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
ja sam uvjek bila buca, al bez kompleksa. Ovo sad je slučajnost, valjda takva priroda, imam stomaka oh ho, al briga me.... puse
ludice ostat ce nama svima stomak,nevjerujem da je kojoj otisao stomak skupa sa kilama
Od stalnog nosanja Kene i nocnih podoja spalo mi je i ono sto sam imala prije trodnoce osim grudi ; one su narasle , samo ne znam sta ce biti i snjima kad Keno prestane dojiti. Zato ne brinite se, kile odlaze same od sebe. Uzivajte u trudnoci i milkite nam pupe.