|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
24.6.2010 22:32:56   
lillyy85
ja ti ne znam odgovor,mene niko ne vaga-zaovinu vagu maltretiram od prvog dana...Vodim trudnoću na GAK-u pa me i ne vagaju i ne mjere pritisak..Ovih dana idem u apoteku da isprobam i njihovu vagu,ako se do tad ne porodimuser posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 1201
24.6.2010 22:40:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lillyy85

ja ti ne znam odgovor,mene niko ne vaga-zaovinu vagu maltretiram od prvog dana...Vodim trudnoću na GAK-u pa me i ne vagaju i ne mjere pritisak..Ovih dana idem u apoteku da isprobam i njihovu vagu,ako se do tad ne porodimuser posted image
a ovo im je krajnje neozbiljno...trazi da ti izmjere...meni je bas pred kraj trudnoce skocio pa sam morala piti i lijekove...nemoj se zezati sa tim

(odgovor članu lillyy85)
  Neposredna veza do poruke: 1202
24.6.2010 22:50:08   
lillyy85
Da znaš da si u pravu...inače mi je bio skroooz nizak a sad mi se dešava da mi zuji u ušima a popijem samo šoljicu kafe ujutro-to me prije nije moglo ni pokrenuti-možda mi varira?Na slijedećoj kontroli ću tražiti,da znaš

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1203
24.6.2010 23:08:59   
Miau
IZVORNA PORUKA: Anidae

Jedno pitanje vezano za kg, za one trudnice koje se vagaju kod doktora... Mene izvagaju sestre u DZ i kod njih uvijek imam manje kg a ja osjecam kako sam svake sedmice veca... Izvagam se kod svekrve na digitalnoj vagi, kod sebe, kod nene, svugdje imala 53-54 a u DZ 50,5 zadnji put a predzanji 49 user posted image Ima li jos neko takva odstupanja jer opet kazem osjecam i po odjeci i po svemu da dobivam ipak vise na tezini user posted image

Kod mene je obrnuto, ja na doktorovoj vagi uvijek imam 1,5kg vise nego na svim ostalim vagama! user posted image Ma ne opterecuj se kilama!

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 1204
25.6.2010 7:12:28   
Anidae
Ne opterecujem se uopste, ali ja sam zatrudnila sa 43 kg pa su me kritikovali od ceg zivim, ja sam bila pomrsava sto jest jest ali sam zilava ko konj user posted image I sad sma prilicno ono izdrzljiva, naravno, dosta manje nego prije trudnoce... I sve mi i te kile cini mi se, to malo sto dobih, ode u stomak i grudi, pa se plasim samo da mi ne pocnu opet kakiti kako sam sad mrsava za jednu trudnicu u sedmom mjesecu user posted image
A ista stvar i s pritiskom... Kod kuce mi pritisak nizak, bude cak i 80 sa 60 a njima kad god odem navodno 120 sa 80,sto ispade idealno, a ja zavrcem ocima, u komu upadam od zijevanja i vrtoglavice cak i pred njima tamo... Doduse imaju i one posla uvijek 5 trudnica unutra,pa je moguce da pozure user posted image zene tj. sestre su fakat fine, nisu drske kakve znaju biti po nasim ovim javnim ustanovama, ali to mi odstupanje stvarno cudno...
Eto miau vidis na nesto nije ok, mozda zato su kod njih one prave vage i aparat za pritisak onaj klasicni pa da nije do toga, sta mislis user posted image user posted image user posted image
lilly Slazem se sa dadada misljenjem, to su ti trebali pratiti tokom cijele trudnoce bas da bi mogli vidjeti eventualna variranja... Mozda ljudi vidjeli nizak ti pritisak pa kontaju nece biti komplikacija oko toga...Akobogda i nece biti i ja ti ne zelim slustiti ali opet kazem to je jako bitno... Mene su tako drzali 3 mjeseca kad je nalaz urina u pitanju pa na kraju zamalo da bakterijsku upalu ne fasova, ali ja digla hampu i da vidis kako uputnice sijevaju user posted image Hehe, nisam ni znala da dijete ovakvu borbenost probudi u covjeku... Eh, jos samo da ti kazem da su simptomi niskog i visokog pritiska slicni, jer i ja imam nizak, i kad puno opadne, zuji mi u usima ko skolska ona zvona na odmoru kad zazvone user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1205
2.7.2010 17:30:05   
MaminaBeba
Zdravo drage trudnice i mile! user posted image
Nemojte mi samo reći da sam najgora među vama! Inače sam bila mnogo sitna, a sada sam u 36 sedmici trudnoće i teža za 26kg!
Zatrudnila sam sa 60 kg, a sada imam 86.. Neka mi je Bog na pomoći sa skidanjem kg poslije !!!

Mnogo toplih pozdrava za sve! :)

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 1206
2.7.2010 20:42:17   
mimh
dobro je da nisam sama, ja sam u 37 sedmici trudnoće i dosad sam dobila 23 kg, stalno galame na mene da sam predebela.....

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1207
5.7.2010 21:58:09   
Paoly
ja sam 25 tjedana i dobila 4 kile.no moram priznat da pazim na prehranu jer i inače imam jako sporu probavu koja se još pogoršala od kad sam trudna.ugl izgledam pa skoro ko pred porod jer su sve kile otišle u stomak (imala ga i malo prije trudnoće) a imam i puno plodne vode pa zato veliki trbuh.

(odgovor članu mimh)
Neposredna veza do poruke: 1208
11.7.2010 20:10:31   
H...
ja sam u 33.sedmici i trenutno smo na +11kg nadam se samo da necu jos puno da se udembelim 

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 1209
11.7.2010 20:30:54   
majdica
U prvoj trudnoći 12kg a u drugoj 21kg.

Moja porodica je moje utočište.

(odgovor članu H...)
Neposredna veza do poruke: 1210
18.7.2010 22:22:19   
lili1905
Puno pozdrava svima na forumu. Ja sam u 34 nedelji i do sad sam se udebljala 8kg (171cm,60kg) sve mi je u stomaku, a apsolutno ne pazim sta jedem..naravno ne pretrpavam se ..jedem kad hocu i sta hocu..a pravi gušt mi je bilo kakvo voce rashladjeno iz friziderauser posted image ..mmmmmmmmmmmmm..breskvice stižem user posted image

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 1211
18.7.2010 23:56:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Zdravo drage trudnice i mile! user posted image
Nemojte mi samo reći da sam najgora među vama! Inače sam bila mnogo sitna, a sada sam u 36 sedmici trudnoće i teža za 26kg!
Zatrudnila sam sa 60 kg, a sada imam 86.. Neka mi je Bog na pomoći sa skidanjem kg poslije !!!

Mnogo toplih pozdrava za sve! :)

J zatrudnila sa oko 60, na porodu me nisu vagali ali imala sam sigurno blizu stotke, jer vagala sam se par dana pslije poroda i imala 83 kg, , pa ti kontaj, beba plodna voda, voda u meni...evo sad ce 5 mjeseci od poroda imam 65kg

(odgovor članu MaminaBeba)
  Neposredna veza do poruke: 1212
23.7.2010 9:36:21   
smendrovica
ja sam trudna 15 tj. i udebljala sam se 2kg, i moram priznat da me strah da se jako u udebljm.user posted image

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1213
27.7.2010 7:48:53   
lillyy85
Hehehh,evo mene još na 63...user posted image  zvuči malo al udebljah se ja 17 kilauser posted image   Imala sam 45 prije trudnoće,sad u 10 mj.user posted image -40+3user posted image  sam još na 17...nek me porode više-inače ode sve u helać....

Pritisak 100/60-imal veze sa carskim zbog narkoze ili?Raspitujem se kakve su mi opcije jer sam još ko konzervauser posted image

(odgovor članu smendrovica)
Neposredna veza do poruke: 1214
27.7.2010 12:44:35   
jenny_z
Ja sam u 19-toj sedmici a tezina jos uvijek ista kao prije trudnoce, ni + a ni -
Izgleda da sam ja prava sretnica po pitanju kilograma, lucky me user posted image

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 1215
27.7.2010 15:01:29   
š t a
Ej da vam se pohvalim ja sam rodila 2. 7. imam super slatkog sinčića!!!
Do sad tj za 25 dana sam izgubila 14 kg imala 84 a sad 70 još 3 i bit ću kao pred trudnoću još 10 bit ću mačka.....
ha
ha
ha

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 1216
27.7.2010 15:33:58   
sara.at
IZVORNA PORUKA: š t a

Do sad tj za 25 dana sam izgubila 14 kg imala 84 a sad 70 još 3 i bit ću kao pred trudnoću još 10 bit ću mačka.....
ha
ha
ha

sanjam o ovom danu kad slican post napisati user posted image user posted image
cestitam Sta user posted image user posted image user posted image jos malo i bit ces macka i poluser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1217
27.7.2010 15:42:44   
selmoni
IZVORNA PORUKA: sara.at

ha
ha
ha

sanjam o ovom danu kad slican post napisati user posted image user posted image
cestitam Sta user posted image user posted image user posted image jos malo i bit ces macka i poluser posted image

Potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1218
   [Obrisana poruka]
27.7.2010 17:41:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu selmoni)
  Neposredna veza do poruke: 1219
27.7.2010 17:47:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Iman83

ŠTA, svaka čast!
Ja sam od danas u 35 sedmici a udebljala sam se 10 kg(ne znam je li to puno, malo, taman????)....najvažnije je da ih stvarno i ne osjetim, laganini sve, samo trba malo smeta! Neki dan mi je muž od prijateljce koja je samo rodila rekao: kako si ti tako mršava?(u poređenju s njegovom ženom), pa sam sva sretna lepršala cijeli dan!
Mada nisu kile ni važne, nek su bebači zdravi!!!!

Taman,dok se porodis nece nista ostati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1220
27.7.2010 19:58:15   
š t a
ja sam uvjek bila buca, al bez kompleksa. Ovo sad je slučajnost, valjda takva priroda, imam stomaka oh ho, al briga me....
puse

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1221
27.7.2010 20:05:33   
sara.at

ja sam uvjek bila buca, al bez kompleksa. Ovo sad je slučajnost, valjda takva priroda, imam stomaka oh ho, al briga me....
puse

user posted image user posted image user posted image user posted image  ludice user posted image  ostat ce nama svima stomak,nevjerujem da je kojoj otisao stomak skupa sa kilamauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1222
27.7.2010 22:03:05   
Hannica

puse

user posted image user posted image user posted image user posted image  ludice user posted image  ostat ce nama svima stomak,nevjerujem da je kojoj otisao stomak skupa sa kilamauser posted image

Meni je sve otislo.Posljednji mjesec dva sam se malo ubucila (1-2 kg)...ali sredit cu ja to vec.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1223
27.7.2010 22:21:32   
de_de

puse

Od stalnog nosanja Kene i nocnih podoja spalo mi je i ono sto sam imala prije trodnoceuser posted image user posted image user posted image osim grudi user posted image user posted image user posted image ; one su narasleuser posted image user posted image user posted image , samo ne znam sta ce biti i snjima kad Keno prestane dojiti.
Zato ne brinite se, kile odlaze same od sebe.
Uzivajte u trudnoci i milkite nam pupe.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1224
28.7.2010 10:33:18   
zeze
IZVORNA PORUKA: Hannica

Meni je sve otislo.Posljednji mjesec dva sam se malo ubucila (1-2 kg)...ali sredit cu ja to vec.user posted image

A sto li? nesto nam cesto svracas tamo na razgovore u iscekivanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *