|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
4.6.2010 17:02:40   
Drenka
zatrudnila (tj.prvi pregled) sa 67 kg(nakupila kila preko zime)
juče sa 24 sedmice-70,5 kg
kako sam se nadala -dobro je!

(odgovor članu cvijetmali)
Neposredna veza do poruke: 1176
16.6.2010 11:52:32   
Hanady RR
prenos postova
IZVORNA PORUKA: layly

Cao moje trudnice
Ja sam u puna tri  usla u cetvrti mjesec trudnoce adobila sam ',5kg jeli to previse ili.... kako vi??

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

ja sam sega za sebe. prije trudnoce imala radi pilula problema sa kilazom. Zatrudnila sa negdje 74, sad imam 77. A mislila sam da cu se nenormalno debljati u trudnoci. pa da vidimo narednih 4 mjeseca, jer smo danas usle u '.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Drenka)
Neposredna veza do poruke: 1177
16.6.2010 12:06:30   
Anoniman
Ne sjecam se da sam piskarala na ovoj temi, zatrudnila sam sa nekih 60 kg , do treceg mjeseca sam dobila nekih 2-3, al od 6 mjeseca pa do kraja trudnoce sam sve nadoknadila....Imala sam puno vode u sebi klokotalo mi je u usima i spavala sam sjedeci...Par dana nakon poroda sam se izvagala i tad sam imala 80 kg a i poprilicno sam smrsala, sigurna sam da sam imala oko 100 , Stojadinkauser posted image user posted image
Skoro 4 mj od poroda i spala sam na svojustaru kilazu

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1178
16.6.2010 12:17:36   
layly

Ja sam u puna tri mjeseca  usla u cetvrti mjesec trudnoce a dobila sam 6,5kg jeli to previse .... user posted image   

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 1179
16.6.2010 12:55:17   
ajnur
Ja sam za dva mjeseca 6 kg dobilauser posted image A jedem manje nego prije ne znam kako al stvarno.Ovo kad nekom kazem vidim ne vjeruje kaze izbaci ti hljeb a ja 2 kriske hljeba jedem i to za rucak samouser posted image Ujutro jedem zitarice a vecera voce puno vocauser posted image Imam jos 3 mjeseca ako nastavim ovim tempom da se gojim bruka 100 kg mi ne gine user posted image Al samo da je mrv dobro hvala Bogu dragomuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu layly)
Neposredna veza do poruke: 1180
16.6.2010 13:09:46   
sara.at
do sad punih 15kg a sad sam 32+4 sedmice al sam puna vode kao brod user posted image user posted image  noge mi otecene kao dvije lepinje a prsti kao mali cevapciciuser posted image  ma skinucu ja to sve poslije trudnoce ja kad sta usadim u glavu nema nego ce biti tako steta baciti 30-tak farmerica moram ja opet  u njih user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1181
16.6.2010 13:18:08   
kanita25
eh Saro ja sam do prosle sedmice bila na +13 sad sam na +12 user posted image user posted image user posted image user posted image  

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1182
16.6.2010 13:33:23   
sara.at
IZVORNA PORUKA: kanita25

eh Saro ja sam do prosle sedmice bila na +13 sad sam na +12 user posted image user posted image user posted image user posted image  

hebla te guzca jesil omrsavila user posted image  ja sam kad sam dosla iz bolnice isto 3kg skinula i onda navalila na sladoled i vratila 3kg nazad user posted image  znas kako mi je fino kad sam ovako buca,nizbrdo nemoram ni da hodam mogu prakticno da se kotrljam user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1183
16.6.2010 14:05:07   
miny
IZVORNA PORUKA: ajnur

Ja sam za dva mjeseca ' kg dobilauser posted image A jedem manje nego prije ne znam kako al stvarno.Ovo kad nekom kazem vidim ne vjeruje kaze izbaci ti hljeb a ja 2 kriske hljeba jedem i to za rucak samouser posted image Ujutro jedem zitarice a vecera voce puno vocauser posted image Imam jos 3 mjeseca ako nastavim ovim tempom da se gojim bruka 100 kg mi ne gine user posted image Al samo da je mrv dobro hvala Bogu dragomuser posted image

I sama sam ti takva, mislim da me i voda deblja user posted image user posted image . Sada sam 31+1 i na +14 kg sam. I meni su rekli izbaci hljeb, izbaci slatko itd, itd....nekada se znalo desiti da za tri sedmice dobijem samo 1kg a nekada za 15 dana 3kg user posted image user posted image user posted image i tačno izgleda da kada manje jedem više kg dobijem.
Zato sam prestala da se opterećujem, bitno da beba napreduje i da sam ja ok a kile user posted image user posted image user posted image

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1184
16.6.2010 18:27:08   
š t a
oduvjek sam buca debeljuca, pa šta! Zatrudnila sam sa 67kg a sad
sam u 37 sedmici na +15 ali dr mi je propisao dijetu tako da ću sad -
Mislim možda!!!!!

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 1185
16.6.2010 18:51:06   
Miau
IZVORNA PORUKA: sara.at

do sad punih 15kg a sad sam 32+4 sedmice al sam puna vode kao brod user posted image user posted image  noge mi otecene kao dvije lepinje a prsti kao mali cevapciciuser posted image  ma skinucu ja to sve poslije trudnoce ja kad sta usadim u glavu nema nego ce biti tako steta baciti 30-tak farmerica moram ja opet  u njih user posted image

Ja ne moram nista ni pisati, samo mogu kopirati Sarine postove! user posted image user posted image user posted image Isto sedmica, isto kila, iste nateknute nozice, ista nadanja... al s obzirom da se na ovih +15 drzim vec mjesec dana iskreno se nadam da se vise ni necu puno debljati.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1186
16.6.2010 19:07:29   
Anoniman
Ja sam 31+3 a u +8kg samo ;) valjda nije malo user posted image

(odgovor članu cvijetmali)
  Neposredna veza do poruke: 1187
17.6.2010 16:19:44   
malena.
jao ja kao i malena a samo sto sam ja 30+5 a 8 kg sam dobila....

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
18.6.2010 21:31:54   
bedelindja
Sad sam 35.sedmica trudnoce i ukupno sam do sada dobila 9 kg.Kad sam zatrudnila imala sam 58 kg

Nasa djevojcica dolazi 26.07.2010.

(odgovor članu Drenka)
Neposredna veza do poruke: 1189
18.6.2010 21:45:11   
Aiša
Čekam da ovaj moj user posted image izađe, na +11 kg sam sada user posted image

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1190
18.6.2010 21:51:03   
koka i po
Sve ste vi naše male drage,tvigi trudnice.Pazite sad:prva  trudnoća+44kg a druga+20kg.Evo me sad ko curetak.Sve će kile otići kad bebe dođu.

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 1191
18.6.2010 22:12:02   
Anoniman
upravu je kokauser posted image user posted image user posted image
ja zatrudnila sa 54kg.porodila se sa 73kg.
Sada imam 57kg
Jos malo pa sam na svome user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 1192
18.6.2010 23:06:20   
niki83
ma ne brinte zbog kg sve dok vama samima ne smetaju...ja sam dobila 16kg u trudnoci, evo me sad ponovo na starom 52kg..za 9 mjeseci user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1193
18.6.2010 23:27:02   
many
ja ostala trudna sa 50kg u trudnoci skupila +20kg,znaci sa 70kg otisla na porod....izgubila samo 6kg,i danas nakon 4,5m nakon poroda imam 64kg....uzasssssssssssss

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1194
18.6.2010 23:45:35   
zirafica
ja imala 53 kad sam zatrudnila,pred porod 77user posted image .izgubila sam 10,i evo nakon 2,5 mjeseca bi gram ne mogu da skinem.doduse i ne radim na tome....ne vjezbam i touser posted image ,a i cula sam dok god se doji da kg tesko odlaze....nema veze,bitno je da je bebach zdrav hvala Bogu.zanima me da li je vama pomogao steznjak,ako ste ga koristile?jer ova"futrola" mi je najgora.user posted image

(odgovor članu many)
Neposredna veza do poruke: 1195
19.6.2010 8:49:37   
Alma_27
cure, da se pohvalim user posted image
u trudnoci dobila 23kg. nakon poroda ostalo jos desetak i do danas (5,5mjeseci nakod poroda) sam vratila staru kilazu! bravo ja user posted image  user posted image

samo sam imala apetit kao i prije trudnoce i nisam jela slatkise

(odgovor članu zirafica)
Neposredna veza do poruke: 1196
19.6.2010 11:13:00   
nemo
evo i mene! ja sam na + 10 kg, u 34 sam sedmici ili po uz u 35, ne znam ni sama vise user posted image , ja zadovoljna, za sad user posted image user posted image .

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1197
19.6.2010 11:41:13   
niki83
IZVORNA PORUKA: zirafica

ja imala 53 kad sam zatrudnila,pred porod 77user posted image .izgubila sam 10,i evo nakon 2,5 mjeseca bi gram ne mogu da skinem.doduse i ne radim na tome....ne vjezbam i touser posted image ,a i cula sam dok god se doji da kg tesko odlaze....nema veze,bitno je da je bebach zdrav hvala Bogu.zanima me da li je vama pomogao steznjak,ako ste ga koristile?jer ova"futrola" mi je najgora.user posted image

ovo uopce nije tacno..pa ja dojim i evo nakon 9mj..ali pazi, tek nakon 9mj, sam vratila svoju kilazu..poslije 2,5 mj kao ti sada nisam ni ja grama skinula...meni su se kg poceli smanjivati sa svakom novom menstruacijom! prvu dobila 3mj nakon poroda i odmah bila laksa za 1kg..organizam se jednostavno cistio..

N&N

(odgovor članu zirafica)
Neposredna veza do poruke: 1198
24.6.2010 21:36:48   
lillyy85
ja sam danas 35+5 a  + 16 kg,što će reći da sad imam 61kg user posted image
Imala sam čitav život 45 kg pa mi sad ovo stanje prevo čudno al' i da ostanem poslije na 55kg  bilo bi o.k....Ja čitav život čekala da se udebljamuser posted image

mama je glagol od glagola RADITI ;)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1199
24.6.2010 22:15:27   
Anidae
Jedno pitanje vezano za kg, za one trudnice koje se vagaju kod doktora... Mene izvagaju sestre u DZ i kod njih uvijek imam manje kg a ja osjecam kako sam svake sedmice veca... Izvagam se kod svekrve na digitalnoj vagi, kod sebe, kod nene, svugdje imala 53-54 a u DZ 50,5 zadnji put a predzanji 49 user posted image Ima li jos neko takva odstupanja jer opet kazem osjecam i po odjeci i po svemu da dobivam ipak vise na tezini user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *