Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cao moje trudnice Ja sam u puna tri usla u cetvrti mjesec trudnoce adobila sam ',5kg jeli to previse ili.... kako vi??
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
ja sam sega za sebe. prije trudnoce imala radi pilula problema sa kilazom. Zatrudnila sa negdje 74, sad imam 77. A mislila sam da cu se nenormalno debljati u trudnoci. pa da vidimo narednih 4 mjeseca, jer smo danas usle u '.
Ne sjecam se da sam piskarala na ovoj temi, zatrudnila sam sa nekih 60 kg , do treceg mjeseca sam dobila nekih 2-3, al od 6 mjeseca pa do kraja trudnoce sam sve nadoknadila....Imala sam puno vode u sebi klokotalo mi je u usima i spavala sam sjedeci...Par dana nakon poroda sam se izvagala i tad sam imala 80 kg a i poprilicno sam smrsala, sigurna sam da sam imala oko 100 , Stojadinka Skoro 4 mj od poroda i spala sam na svojustaru kilazu
Ja sam za dva mjeseca 6 kg dobila A jedem manje nego prije ne znam kako al stvarno.Ovo kad nekom kazem vidim ne vjeruje kaze izbaci ti hljeb a ja 2 kriske hljeba jedem i to za rucak samo Ujutro jedem zitarice a vecera voce puno voca Imam jos 3 mjeseca ako nastavim ovim tempom da se gojim bruka 100 kg mi ne gine Al samo da je mrv dobro hvala Bogu dragom
do sad punih 15kg a sad sam 32+4 sedmice al sam puna vode kao brod noge mi otecene kao dvije lepinje a prsti kao mali cevapcici ma skinucu ja to sve poslije trudnoce ja kad sta usadim u glavu nema nego ce biti tako steta baciti 30-tak farmerica moram ja opet u njih
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
eh Saro ja sam do prosle sedmice bila na +13 sad sam na +12
hebla te guzca jesil omrsavila ja sam kad sam dosla iz bolnice isto 3kg skinula i onda navalila na sladoled i vratila 3kg nazad znas kako mi je fino kad sam ovako buca,nizbrdo nemoram ni da hodam mogu prakticno da se kotrljam
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Ja sam za dva mjeseca ' kg dobila A jedem manje nego prije ne znam kako al stvarno.Ovo kad nekom kazem vidim ne vjeruje kaze izbaci ti hljeb a ja 2 kriske hljeba jedem i to za rucak samo Ujutro jedem zitarice a vecera voce puno voca Imam jos 3 mjeseca ako nastavim ovim tempom da se gojim bruka 100 kg mi ne gine Al samo da je mrv dobro hvala Bogu dragom
I sama sam ti takva, mislim da me i voda deblja . Sada sam 31+1 i na +14 kg sam. I meni su rekli izbaci hljeb, izbaci slatko itd, itd....nekada se znalo desiti da za tri sedmice dobijem samo 1kg a nekada za 15 dana 3kg i tačno izgleda da kada manje jedem više kg dobijem. Zato sam prestala da se opterećujem, bitno da beba napreduje i da sam ja ok a kile
do sad punih 15kg a sad sam 32+4 sedmice al sam puna vode kao brod noge mi otecene kao dvije lepinje a prsti kao mali cevapcici ma skinucu ja to sve poslije trudnoce ja kad sta usadim u glavu nema nego ce biti tako steta baciti 30-tak farmerica moram ja opet u njih
Ja ne moram nista ni pisati, samo mogu kopirati Sarine postove! Isto sedmica, isto kila, iste nateknute nozice, ista nadanja... al s obzirom da se na ovih +15 drzim vec mjesec dana iskreno se nadam da se vise ni necu puno debljati.
ja ostala trudna sa 50kg u trudnoci skupila +20kg,znaci sa 70kg otisla na porod....izgubila samo 6kg,i danas nakon 4,5m nakon poroda imam 64kg....uzasssssssssssss
ja imala 53 kad sam zatrudnila,pred porod 77 .izgubila sam 10,i evo nakon 2,5 mjeseca bi gram ne mogu da skinem.doduse i ne radim na tome....ne vjezbam i to ,a i cula sam dok god se doji da kg tesko odlaze....nema veze,bitno je da je bebach zdrav hvala Bogu.zanima me da li je vama pomogao steznjak,ako ste ga koristile?jer ova"futrola" mi je najgora.
ja imala 53 kad sam zatrudnila,pred porod 77 .izgubila sam 10,i evo nakon 2,5 mjeseca bi gram ne mogu da skinem.doduse i ne radim na tome....ne vjezbam i to ,a i cula sam dok god se doji da kg tesko odlaze....nema veze,bitno je da je bebach zdrav hvala Bogu.zanima me da li je vama pomogao steznjak,ako ste ga koristile?jer ova"futrola" mi je najgora.
ovo uopce nije tacno..pa ja dojim i evo nakon 9mj..ali pazi, tek nakon 9mj, sam vratila svoju kilazu..poslije 2,5 mj kao ti sada nisam ni ja grama skinula...meni su se kg poceli smanjivati sa svakom novom menstruacijom! prvu dobila 3mj nakon poroda i odmah bila laksa za 1kg..organizam se jednostavno cistio..
ja sam danas 35+5 a + 16 kg,što će reći da sad imam 61kg Imala sam čitav život 45 kg pa mi sad ovo stanje prevo čudno al' i da ostanem poslije na 55kg bilo bi o.k....Ja čitav život čekala da se udebljam
Jedno pitanje vezano za kg, za one trudnice koje se vagaju kod doktora... Mene izvagaju sestre u DZ i kod njih uvijek imam manje kg a ja osjecam kako sam svake sedmice veca... Izvagam se kod svekrve na digitalnoj vagi, kod sebe, kod nene, svugdje imala 53-54 a u DZ 50,5 zadnji put a predzanji 49 Ima li jos neko takva odstupanja jer opet kazem osjecam i po odjeci i po svemu da dobivam ipak vise na tezini