Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imam jedno pitanje vezano za debljanje! Kažu da se na kraju najviše dobije,a koliko je to najviše? Nekako mi nije jasno! Tek sam ušla u 9. mj., a do sad sam se udebljala nekih 9 kg. Sad ne znam za kraj koliko još kilica da očekujem?
Imam jedno pitanje vezano za debljanje! Kažu da se na kraju najviše dobije,a koliko je to najviše? Nekako mi nije jasno! Tek sam ušla u 9. mj., a do sad sam se udebljala nekih 9 kg. Sad ne znam za kraj koliko još kilica da očekujem?
vjerovatno jos 3-4kg ali tu ce biti i dosta zadrzane tecnosti. vidjet ces da ce ti noge biti otecene i da ces biti podbuhla u licu. to ces sve da ispiskis sedmicu poslije porodjaja :D
24+3 i u plusu smo nekih 12 kg ostala trudna sa 79 a sada imam 91 rucak i vecera to je fakticki sve ali se lijepi...
Ja se bila udebljala 18 kg, sad imam dvije viska, znaci izgubila 16, sad ljeto...pa izgubim ako Bog da jos 2 i vratila se na staro Ne znam za vas al ja se nisam puno oko kilaze zamarala, kad mi se jelo...jela sam!!
Ja sam u 34. sedmici ugojila sam se 11 kg. imala 67kg u 12. sedmici a sad 85kg Doktor kaže puno hhha ha ha
Da se i ja prikljucim vjecno aktuelnoj temi u vezi kilograma. Ja sam zatrudnila sa 64 kg,udebljala se preko zime inace mi je idealna kilaza 61-62 kg. Sada sam u skoro u 21.sedmici trudnoce i imam 66 kg i 600-nisam puno nabacila ,ali prvi mjesec me doktorica naruzi jer me bas krenulo. U tom prvom mjesecu dobila 2 kilograma. Meni je sreca sto ne volim puno tijesto i slatkise,tako da forsiram povrce,meso,riba-voce samo sto stvarno morammm...
Ja sam u 34. sedmici ugojila sam se 11 kg. imala '7kg u 12. sedmici a sad 85kg Doktor kaže puno hhha ha ha
k
kraljice baš si me nasmijala takav stav se traži ja jucer ugledala na testu. tek trebam kod ginića a već sam se ubucila inače uvijek mi je kilaža bila za 10. ljubim vas i
Jos 20 dana do termina a vaga pokazuje +23 kg. Jeste puno osjeti se najvise u koljenima ali me hrabre svi oni koji su isto toliko dobili pa smrsali poslije poroda. Sta su kad volim jesti. Nisam povratila ni jedom u trudnoci a vazda gladna. Nisam dobila celulite na nogama. Imam osjecaj da mi je sve otislo u stomak
Ja ulazim u 5. mjesec i još se ni gram nisam udebljala!
Oprosti, mozda djeluje malo indiskretno, ali sta kaze doktor tvoj na to i koliko si uopste imala kg kad si zatrudnila? Ja sam bila pomrsava pa mi dadose neke vitamine, otvorio mi se apetit pravo. Udebljala sam se solidno bas koliko treba trudnici ali bas da ni grama ne dobijes to mi malo cudno
Ja sam 33. sedmica,13 kg sam do sad nabacila al' nema veze...Imala sam 45 kg prije začeća a sad 58...valjda do kraja neću prekucati '5
Haha, dobra si, ja zatrudnila s 43 kg, sad imam 51 kg u 26.-toj sedmici. Ja puno povracala pa mi doktorica dala vitamine, od toga mi se procepio apetit pravo. Mislim da su nam kilaze ok jer kolko sam ja informisana trudnica mora dobijati na tezini, s tim sto deblje trebaju dobiti manje kg a mrsavije vise
do 22 sedmice 9 kg dobila ma hajd nek je bebi dobro otice kilogrami :))) nadam se
Oprosti, mozda djeluje malo indiskretno, ali sta kaze doktor tvoj na to i koliko si uopste imala kg kad si zatrudnila? Ja sam bila pomrsava pa mi dadose neke vitamine, otvorio mi se apetit pravo. Udebljala sam se solidno bas koliko treba trudnici ali bas da ni grama ne dobijes to mi malo cudno
Ja sam prilično visoka-180 cm i moja težina je 73 kg tako da je sasvim uredu to što se ne debljam. Naravno da nebi valjalo da u sljedećih mjesec dana ne počnem dobivati na težini.
Moja tezina je uvijek bila 59-60 kg, preko zime dodjem i na 62 kg. Kada sam zatrudnila vec sam se bila udebljala i svi su me pitali sta se sa mnom desava.
Prvi put na kontroli sa 8+5, tezina 66.6 kg. Druga kontrola sa 12+5, tezina 64.7 kg Treca kontrola sa 16+6, tezina 64.8 kg Cetvrta kontrola sa 21+6, tezina 67.1 kg Peta kontrola sa 25+5, tezina 69.8 kg.
To je bila zadnja kontrola i babica mi kaze kako je zadovoljna mojom kilazom, da stomak dobro raste i beba dobro napreduje, a da ce ti kg poslije poroda svi da spadnu, jer se i ne primjeti da sam se udebljala.
Naravno da nebi valjalo, zato i pitam. Ja sam npr. bila mrsava i jos smrsala od povracanja valjda al posto kile jednom krenuse nikako da se zaustavim s jelom. Navalila sam bila i na slatkise previse pa sad grickam vise voce a slatko bas kad mi naumpadne ono pravo
Ja ulazim u 5. mjesec i još se ni gram nisam udebljala!
Mislim da je ovo skroz ok, to je otprilike 17-ak sedmica, i vjerovatno ćeš sada početi dobijati na težini. Kod mene je otprilike ovako 15sed. 0 kg dobijenih 18 sed. 0 kg, 21. sed. +3,5 kg 22+3 +4,5 kg
Prekontroliši krvnu sliku i ako je ok. budi bez brige, pa ima žena dobiju za čitavu T 8 kg.
evo 22+6; 65kg; nadam se samo da ću sada malo usporiti mada znam da se sada najviše kilogrami dobijaju sva sreća pa je ljeto mnogo hodam, hranim se zdravo ali čokoladi ne mogu odoljeti nikako, jučer sam čak kupila onu od 200 gr mom dragom samo malo ostalo Zaklela sam se od sada u obzir dolaze samo male čokoladice :) jojjjjj mljac mljac
lijep pozdrav drage moje trudnice...evo i ja sam jedna od vas...u 11 sedmici...hvala Allahu...ja sad ima 67 kg, slabo skroz jedem,...nista ne mogu..povraca mi se...cesto...jedino voce mogu da jedem i malo sta slatko i to je to...voljela bih da podjem jesti..moj dr. kaze da je to sve normalno do 3 mj..nadam se da je tako..jer mi je sad konstantno muka...i smrasla sam ..eto lijep pozdrav i da nam sve super prodje...