Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam 20 nedelja i dobila sam 3 kg i posto samsklona debljanju nemogu da vjerujem da sam samo toliko dobila al fala bogu sve je uredu i sto je najvaznije bebica napreduje
ja sam 20 nedelja i dobila sam 3 kg i posto samsklona debljanju nemogu da vjerujem da sam samo toliko dobila al fala bogu sve je uredu i sto je najvaznije bebica napreduje
i ja sam isto tako,ali kad sam ušla u 30 nedelju kile se samo ljepile tako da sam na kraju imala plus 21,ali nije to bitno,samo da bude sve uredu i da bebama ništa ne fali
Pozdrav svim trudnjacama Ja sam u 37. sedmici i nabacila sam 10 kg ... bila sam pravo zadovoljna kilazom dok nisam ovdje na forumu procitala da se u toku dojenja zna udvostruciti taj brojcic.
Ja sam se u trudnoći udebljala 11 kg i odmah nakon poroda sam mogla obući svoje stvari. Vodila sam računa šta jedem i to je uglavnom bila zdrava prehrana sa dosta svježeg voća i povrća, salate, svježi sokovi, nemasno meso, riba i sl. Iz ishrane sam potpuno izbacila stvari koje debljaju a istovremeno su i štetne kao što su čips, kola, hamburgeri, slatkiši. Naravno mnogo sam šetala i išla na vježbe za trudnice. Beba je bila teška 3,3 kg što je sasvim ok. Zato drage trudnice vodite računa da ne pretjerate s težinom jer se time povećava rizik za hipertenzijom u trudnoći i gestacijskim diabetesom (diabetes nastao u trudnoći) Sretno svim trudnicama
trudna sam 25 sedmica i do sad sam dobila 7 kg u petom mjesecu sam dobila 4kg nisam mogla vjerovat od mlijeka nemam nikakvih mucnina i jedem sve ko i do sad samo sam mlijeko smanjila i u zadnje dvije sedmice sam dobila samo pola kile sve kile su mi otisle u stomak,guzu i grudi
Ja sam do sada dobila 9kg, 26+5 sedmica, ne primijeti se uopšte jer mi je sve otislo u stomak grudi i guzu. Inače pazim šta jedem i koliko i izbjegavam da jedem noću ali ne mogu sebi pomoći, moja dr. me uvijek kritikuje na kontroli kaže da dobijam više nego što bi trebala
ja sam 16. nedelja trudna.. ni jos uvijek sam na istoj kilazi, cak sam i smrsala jedan kg.. sa bebicom je sve OK ali imam problem sa mucninama, jos uvijek.. a i smucila mi se uglavnom hrana koja goji, tako da konzumiram uglavnom kuvano povrce..
Ja smrsala neznam koliko ali sam smrsala, primjeti se to na meni odma. Prije trudnoce bila sam se malo"popravila" jer sam inace zgolja, a evo sad opet padam...haj bice kila imam jos 7 mjeseci.
ćao, ja sam 22 sedmica i do sada sam dobila 7kg i 300grama, ja sam čak mislila da je to premalo, jer sam u prvoj trudnoći dobijala mnogo više, ali sreća sa bebicom je sve u redu fino napreduje, a meni sve ide samo na stomak...jupi čak svi misle da je mnogo veća trudnoća nego što je
Da li neko zna koliko je tolerantno ugojiti se u trudnoci. Ja sam 15.sedmica a ugojila sam se 2,5kg, stomak mi je velik (ili se to meni cini), ostali djelovi tijela isti, izuzetak su grudi (malo su se popunile). Pozz
U toku čitave trudnoce uzima se da je normalno da se dobije 12-14 kilograma,ali opet je to individualno neko se udeblja 25,a neko svega 9-10.Tako da te to ne brine,ti se opusti i uivaj u trudnoći,jedi koliko mozes i ne brini
33. sedmica +18kg. osjecam se super i uopste mi ne smeta kilaza, vrlo sam pokretna i aktivna tokom dana. svako jutro uradim par yoga vjezbe za trudnice i vjezbe disanja i tako napunim baterije za cijeli dan nije me strah za poslije, jer mi nije prvi put da skidam visak kila. bitno je kako se Ja osjecam a ne vaga
ja sam "umirala" prvih 3 mj,odlazila na infuzije svaka 3 dana,povracala od 20 do 30 puta dnevno. Kad sam ostala trudna imala sam 67 kg,i u prva 3 mj smršavila 5kg.... Sad su mi napokon prestale mucnine i osjecam se najjacom na svijetu!!!!! Sad sam u 17 tjednu,nisam se udebljala jos nista al sve je super sa bebom i jako lijepo raste!
Ja sam u 22.sedmici i udebljala sam se 3 kile......citajuci vase komentare izgleda da je to super........jer koliko sam ja sklona debljanju, mislila sma da cu do sad vec imati +10 , al nista nije iskljuceno, nema toga sta je ne mogu stici Samo hvala Bogu pa je sve ok i samnom i s bebom, a za kile cemo lako