Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jooj kako sam mrzila ovu temu kad sam bila trudna , u trudnoći sam se udebljala 16 kg iako sam planirala 12, aha, možeš planirati šta hoćeš ali ništa od toga. Uglavnom evo poslije 8.5 mjeseci skinula sma svih 16 kg, nisam bila na dijeti niti sam vježbala, samo me bebi trenirao.
I da, Dženana_G i ja sa,m najviše dobijala na početku trudnoće, a zadnja 2 mjeseca gotovo ništa, to je sve individualno. sretno svim trudnicama
Mislim da žene koje žele zatrudnjeti ili su tek zatrudnjele, prvo "zavire" ovdje... nekako nas to jako zanima, kako ćemo izgledati sa tolikim kilogramima... Ja sam prije trudnoće bila tako reći "hodajući kostur" - 169cm i 49 kg, ali zato sam za vrijeme trudnoće dobila 23kg i super sam izgledala! Pravi veliki trbuščić! Sada, nakon 6 godina imam 59 kg i izgledam kao da nikad nisam ni rodila, odnosno, izgledam bolje no ikad. Zato, drage moje mamice, sadašnje i buduće, pored djece vam ne treba bolji fitness od njih! Ne brinite za kilograme, to sve dođe na svoje! Pusa!!!!!!
17.sedmica i + 3 kg. Ne jedem puno, žene (one koje su već rodile) mi govore počet ćeš jesti puno kada osjetiš, i osjetila sam je, ali zasad ništa još. Najveću glad osjetim ujutro, ne budim se u noći da jedem, samo da piškim i to je to.
Mene zanima (za mame koje imaju barem jednu trudnoću iza sebe) kako se stomak vrati nakon poroda, znam da je individualno, ali kako se vama vratio, jeste li vježbale, nosile steznik, ima li ikakve šanse da se vrati na stanje prije trudnoće??? Kilogrami i mogu nestati, ali treba tijelo vratiti u "normalu" ...
Hehehe, ja sam u trudnocu usla sa 64 kg, a na porodu sam imala 84. Najteze mi je padalo sto mi se i faca udebljala. Sad izgledam isto kao kad sam bila trudna, samo bez stomaka, sta cu
pa ja cu imat garatnt i vise... najvise sam dobila u pocetku, sad ne dobivam mnogo mjesecno ali sam prvih mjeseci kad nisam trebala nemal nista ja po kilu i po...a nije da sam bogzna jela.... hebemu misha.. valjda ce spast... ostane me iscil kad cujem neko u trudnoci udebljo se 10 kg... smrc, ocu i jaaa...
ja sam jos uvijek na 13kg, sad sam 37+4...mislila sam da ce se pred kraj kile lijepiti ali nisu, manje jedem ali zato vise voca jer mi jednostavno zeludac samo tako podnosi, brzo se zasitim bilo sta da jedem
i ja najvise voce jedem, navecer gledam da poslije sest ne jedem ili ako sam bas gladna samo zalogaj uzmem da zavaram zeludac ili pojedem jabuku ili popijem caj.... al eto hoce mi se kaze meni doktorica: "mozes se borit protiv hljeba, mozes se borit protiv slatka, ali ne mozes protiv gena.." i ja se sad tjesim hehe... a blago tebiiii.......
samo da vam kazem da voce izbjegavate u trudnoci jer sadrz mnogo secera i od toga se najvise deblja a potrebne vitamine mozete naci i u povrcu .Nadam se da sam vam mogla pomoci.I ja sam bila ubjedena da treba sto vise voca jesti u trudnoci ali mi moj ginekolog rekao da ne jedem jer ima secera dosta te da jedem povrce i kuhano meso da ne bi dobila na tezini previse.
27 sedmica a vec 8kg ,dok kaze punoooooooooo ja mu htjela reci ja sam trudnica a ne manekenka hehe,pazim se koliko mogu sta cu,i meni je receno ne previse voca uzasno deblja
čuj ne previše voća, bitno je reći samo da nejedemo nešto . A ja od povrća jedino volim krompir (trenutno nemogu smisliti kuhani), grašak, grah (nadima, grčevi), špinat (muka mi od bjelog luka). E ostako ne volim I šta onda jesti Ja ipak jedem najviše voće, pa nek pričaju šta hoće, narandže ljuštim ko luda, kivi , po koju bananu.... S obzirom da sam prilično "krupna" očekivala sam da ću se više udebljati ali 23 + 3kg
-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio
-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)
Aiša, ja sam već jedanput rodila. I idući dan nakon poroda imala sam mali stomčić kao da sam popila ćašu dvije više pa se napuho, skoro pa nikakav. Ne garantiram da će svakoj biti tako.... jer to ovisi od žene do žene i njzinim trbušnim mišićima, žilama, vezama između njih...