|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
25.11.2009 14:28:39   
marinela
Sta je ovo sve trudnice mrsavice...ja i ne smijem napisati koliko sam dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image stid me...

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1026
26.11.2009 12:25:05   
mirjana
Cao drage,
evo mi sad od doce :)
17 sedmica 2 dana, dobila 2,5kg,
super zadovoljni jupiii
i saznali da ocekujemo jos jednog "bvacu" :)

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 1027
26.11.2009 12:29:39   
Srecica_mala
Pozdrav cure,

ja sam u 19-toj sedmici i dobila sam 3kg user posted image .

(odgovor članu mirjana)
Neposredna veza do poruke: 1028
27.11.2009 13:27:11   
amela2208
pozzz svima,
ja sam u 30. sedmici trenutno i ogojila sam se 8kg
stvarno cudo,da ste se sve tako malo ugojile?user posted image user posted image Ja znam par trudnica koje su se i do 25kg ugojile u toku citave trudnoce.

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 1029
29.11.2009 22:58:20   
Anoniman
Usla sam u sedmi s +6kg (sada imam 62kg)

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 1030
30.11.2009 10:57:33   
Atarka
Samo da vam ispricam jednu anegdotu pa da vidite dokle ide ta opsesija sa kilogramima u trudnoci:
U porodilistu mi je bila cimerka djevojka koja je tvrdila da je u CIJELOJ trudnoci dobila samo 500 grama!!! user posted image  Kao bila je na "posebnoj dijeti" da ne bi bila ogromna. A, by the way, malo je reci da je bila prava bacvica!
E pa svasta, ja nisam mogla sebi doci! Ja sam prema njoj bila mrsavica, a dobila oko 18 kg!
Ne dajte da vas kile psihicki opterecavaju, uzivajte. user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1031
30.11.2009 11:10:30   
milomoje
Istina da ima i trudnica kojima je kilaza opsesija- ja nisam jedna od njih.. ali ova tema je samo statistika, ali ipak sve je individualno...
Ja ulazim u 33 sedmicu i do sada sam dobila 10,5 kg, a s obzirom da dr kazu da je normalno u toku cijele trudnoce dobiti 12- 15 kg... osjecam se ok :)
Sve je otislo u stomak, ali u zadnje vrijeme mi se lice zabucilo user posted image , ali sve je to u trudnoci sto bi rekli user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1032
30.11.2009 16:31:56   
želim bebu
Ja sam 34 nedjelja i udebljala sam se 9kg.To je u stvari super, ali doktor kaže da malo pripazim jer sam sada za tri sedmice dobila skoro 3 kg, a za proteklih 6 mjeseci samo 6kg.
Kaže da se ostavim baklavauser posted image

(odgovor članu milomoje)
Neposredna veza do poruke: 1033
1.12.2009 13:31:14   
lara 33
Zdravo svima!
Ja sam vec teska kategorija. 12-ta sedmica a vec 5,5 kg. Al sto kaze mm ti sad imas pravo da se debljas.

user posted image user posted image

(odgovor članu želim bebu)
Neposredna veza do poruke: 1034
2.12.2009 11:21:44   
srića
13 tjedan +2kg! Sad iman 56! Inače mogu jest tonu hrane ,a od kila ni da se gram zaljepi! user posted image Al ne želin se opterećivat kilažom,samo neka bebica napreduje dobro!

...moj lipi anđele,pogledaj u mene! Ako nas tužne jutrom probude,ja čuvam osmijeh za tebe...

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1035
2.12.2009 11:24:00   
Yuna
Ja sam u 8. mj i imam sad 60 kg. Mogu jesti koliko god želim, a još se osjećam privlačno i sexy bez obzira na već veći trbuh.

(odgovor članu srića)
Neposredna veza do poruke: 1036
16.12.2009 9:02:08   
mali mrav
Drage moje,moj problem je očajan user posted image user posted image user posted image

Naime imala sam jos kao adolescentica poremecaj u ishrani i otad pa do sad vazda predebela uprkos dijetam i svemu,aman ljudi da meni nista ne pomaze to je cudo...Istina da su mi u familiji svi "ko od brda odvaljeni"user posted image no ipak nije ugodno ovako zivjeti...Ovo mi je orva trudnoca u koju sam usla cak sa 110 kg user posted image user posted image user posted image molim vas da mi se ne rugate ali stvarno ovo nikom ne bi pozelila...Sada sam 8 mjesec i na zadnjem pregledu prije mjesec dana imala sam cak 125 sto znaci da sam se udebljala 15 kg,lice mi je ko u vitke zene potpuno normalno i bez podvaljka i onda tamo od grudi se pocinjem sva siriti imam prevelike cice i guzu i tu mi je najveca kilaza pa onda ostalo,ne izgledam kao neko sa tolikom kilazom ali ipak je imam a to je ono najgore...Ja se sad jako bojim samo da mi ta kilaza ne zakomplicira pordo jako se plasim toga...Kolike su sanse da cu normalno roditi uprkos ovom extremnom problemu...drage moje pomagajte ovoj ocajnoj debeljuci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 1037
16.12.2009 9:18:49   
Miss D
U prvoj trudnoći sam se udebljala oko 30kg,i bilo je grozno,samo mi je bila sreća što nisam imala previše kila prije trudnoće,a u prva tri mjeseca sam exstremno povraćala pa sam još dodatno izgubila na kilaži,pa se sve onda nekako rasporedilo,a druga trudnoća je bila skroz školskiuser posted image ,nekih 13kg,ali sam pazila šta jedem,pazila na pravilan unos voća povrća i žitarica,pokazalo se kao ispravno,beba bila 3950g i 53duga,a mama izišla u svojim hlačama iz rodilišta,i sad da ostanem ponovo trudna isto bih uradila,tako da toplo preporučam trudnicama da slušaju svoje Dr. po pitanju prehrane jer će se isplatiti nakon porodauser posted image

(odgovor članu mali mrav)
Neposredna veza do poruke: 1038
21.12.2009 20:42:36   
Anoniman
Evo u 32 sam sedmici i imam 64Kg. Dakle, (s 56Kg zatrudnila) 8kg.

(odgovor članu Miss D)
  Neposredna veza do poruke: 1039
21.12.2009 22:41:44   
mišur
IZVORNA PORUKA: mali mrav

Drage moje,moj problem je očajan user posted image user posted image user posted image

Naime imala sam jos kao adolescentica poremecaj u ishrani i otad pa do sad vazda predebela uprkos dijetam i svemu,aman ljudi da meni nista ne pomaze to je cudo...Istina da su mi u familiji svi "ko od brda odvaljeni"user posted image no ipak nije ugodno ovako zivjeti...Ovo mi je orva trudnoca u koju sam usla cak sa 110 kg user posted image user posted image user posted image molim vas da mi se ne rugate ali stvarno ovo nikom ne bi pozelila...Sada sam 8 mjesec i na zadnjem pregledu prije mjesec dana imala sam cak 125 sto znaci da sam se udebljala 15 kg,lice mi je ko u vitke zene potpuno normalno i bez podvaljka i onda tamo od grudi se pocinjem sva siriti imam prevelike cice i guzu i tu mi je najveca kilaza pa onda ostalo,ne izgledam kao neko sa tolikom kilazom ali ipak je imam a to je ono najgore...Ja se sad jako bojim samo da mi ta kilaza ne zakomplicira pordo jako se plasim toga...Kolike su sanse da cu normalno roditi uprkos ovom extremnom problemu...drage moje pomagajte ovoj ocajnoj debeljuci user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali mrav, imaš li problema sa visokim pritiskom?
Obično se veže za prekomjernu težinu, ali nije pravilo...

Evo da te utješim da je moja prijateljica takođe jako krupna ostala trudna i ne znam koliko se tačno udebljala u trudnoći, ali srećom nije imala problema sa visokim pritiskom niti trudničkim šećerom.
Rodila je prirodno, bez ikakvih komlikacija, i to prilično brzo, a dr su se dvoumili da li da zakažu carski zbog debljine.
U svakom slučaju, kosultuj se sa svojim dr i ne brini se...user posted image
Porodićeš se kako bude trebalo i moralo i kako bude najbolje za tebe i bebu!

Neposredna veza do poruke: 1040
22.12.2009 10:55:16   
amanullah
31 - nedjelja, 6 kg, solidno user posted image

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 1041
22.12.2009 11:11:09   
Mamica24
26 sedmica 12 kg ali mi je to super došlo jer sam bila pravo žgoljava do trudnoće imla sam samo 53 kg

sad imam 65. Taman dok Bebi izleti user posted image user posted image i ja ću se doćerati nekako!!!

user posted image user posted image sad sam se taman popunila

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 1042
22.12.2009 12:50:21   
bebacha
14 nedelja i imam 51kg.
ma pocetku trudnoce imala 48,7kg

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1043
22.12.2009 13:04:32   
Nrla
26 sedmica i 13 kg uuuhhhuser posted image  

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1044
23.12.2009 20:25:38   
semmy
33 sedmica 13kg...sad se kile pocele lijepiti i nece prestati do poroda user posted image user posted image user posted image

bebach 09.01.1999 ;)
mala princeza nam se pridruzila 02.02.2010 ;)))

(odgovor članu Nrla)
Neposredna veza do poruke: 1045
23.12.2009 22:23:56   
mali mrav
Heh misur hvala ti

utjesila si me pomalo...dr mi zasad nista ne pominje,ocito da smatra da bih trebala prirodno roditi,rekao mi je na zadnjem pregledu da se bebica okrenula glavom dole da je sve ok da ne brinem,secer nemam uradila sam nalaza dosta i svi su hvala bogu savrseni a pritisak da malo mi divlja, ponekad zna biti 150 sa 90 ali doktro mi je dao Metildopa rekao da pijem 3 puta na dan i sad mi je lakse nadam se da ce sve proci ok a nakon poroda stroga dijeta he he user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu semmy)
Neposredna veza do poruke: 1046
7.1.2010 20:02:22   
nanika
Ja sam na porod otisla sa 14 kg vise. Danas je 8. dan kako sam se porodila a ostalo mi je 4kg vise 

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 1047
7.1.2010 20:13:01   
Zoe
Imala 65 kg kad sam zatrudnila, smršala s početka 2 kg, sada smo u 23/24 sedmici i imamo 70 kg..user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1048
10.1.2010 0:51:32   
idacha
naprostoh se ''odusevih'' ovom temom.. i ovako bjezim i od ogledala user posted image user posted image user posted image

naime, ja sam 25-ta sedmica i do sada dobila 13 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

vecina je u stomaku, mada ima i na bokovima i u guzi.. ma, svugdje.. smjesno je sto sam prije bila mrsavica i sada svako ko me vidi kaze kako ''lijepo'' izgledam.. mm kaze da sam mu tek sada ''pravo dobra'', na sta se ja stresem.. NARAVNO da planiram da se vratim na mojih 53 kg kada se aBd porodim..
sve je u hrani.. ja jedem sve sto se stavi pred mene i onoliko koliko se stavi.. uzas.. jedan mjesec sam se kontorlisala sa hranom i vidjelo se odmah-dobila 1 kg, da bi kasnije nastavila sa 3-5 kg.. previse... sada polako ulazimo u 7-mi mjesec i pod hitno moram da regulisem ishranu.. bar do kaja da ne dobijam vise toliko kilograma..

zato me zanima, ima li kakva trudnicka dijeta?????????

hvala unaprijed, veliki pozdravvv

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1049
10.1.2010 9:22:39   
Dzenana_G
Vidim ovde haman sve mrsavice
Ja sam 25 sedmica i +7 kg user posted image . Sta ce biti do kraja . Uzas. Ali hajd vratit ce se to sve kad beba stigne user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *