Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
proslu sam trudnocu zanijela sa 81kg a otisla se porodit s 101 ,znaci 20kg,a sad sam tacno 30sedmica trudna i zasad sam dobila 9 kg,mada mi je ogroman stomak,prosli put se i babica iznenadila kad je vidjela stomak pa me je zato vagala i sokirala se kad je vidjela 9kg,jer je ocekivala vise posto mi je stomak ogroman
U 14-toj sam sedmici i dosad sam dobila cak 6 kg Dzaba sam danas ubjedjivala svoju doktoricu da pojma nemam kako, jer zaista nemam nikakve " napade" za pretjerano jelo. Meni se cini da jedem sasvim normalno, sem sto doruckujem redovno ( sto prije trudnoce nije bilo slucaj ) nemam drugih nagona za unosenje vece kolicine hrane, ali eto.... Bilo mi je malko nezgodno kad sam stala na vagu, a onda kontam nek samo bebica bude dobro, a o kilazi cu misliti posle 24. 04. 2010 ako Bog da
14 kg i sada bas imam viska tih 5 kg,tako da kada drugi put ostanem trudna rekla sam da necu ici iznad 10kg jer mislim da se moze malo manje jesti,istina je da nisam previse jela i da nisam imala nekih prohtjeva al dzaba u trudnoci se kile lijepe nenormalno.
azraj,i ja sam sebi govorila sve necu jesti,a kad bi vidjela ma daba.Nezalim se,sad mi ova kilaza odgovara.A prednosti trudnoce i dojenja su sto grudi narastu,pa one koje su imale male,sad imaju masala.
azraj,i ja sam sebi govorila sve necu jesti,a kad bi vidjela ma daba.Nezalim se,sad mi ova kilaza odgovara.A prednosti trudnoce i dojenja su sto grudi narastu,pa one koje su imale male,sad imaju masala.
sad imaju taman
Eh drage moje ja sam 25 sedmica i dobila sam 8kg. Sta mogu , ne jedem uopste puno al eto........ Valjda necu puno dobiti do kraja A inace spadam u one kojima su sada taman . Doduse malo je guza poveca al valda ce to spasti kad mamina sreca stigne.
6 mijeseci dobila samo 3 kg, a tadnja kontrola 30 sedmica ja za samo jedan mijesec dobila 7kg a vjerujte da nisam ni primjetila, tako da se sad strogo pazim , znaci ukupno za 31 sedmicu sam dobila 10kg