Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam u prvoj trudnoći dobila 15 kg. Počela sa 57, a završila sa 72kg. Ali sam skoro sve vratila, i došla na 59, kad sam opet ostala trudna. Sad sam tek u 9 sedmici i dobila sam 1kg. Normalno je kažu po kilu na mjesec, ja sam malo pretjerala, al je ispalo ok. Nadam se da će tako biti i ovaj put...Sretno svima, i puno šetajte i nema brige sa kilama...
Neznam sta da ti kazem Mirjana nema pravila,ja sam u startu dobila 5 kg nema pravila inace sam bila mrsavica.Evo sad sam 8 mjesec i ukupno sam dobila 15 kg.Ali sve je otislo u stomak gore sam ostala ista,cak nisam dobila ni strije sve ok hvala Bogu
ja sam se u svojoj trudnoći udebljala 12 kg sa 59 na 71...što bi se reklo idealno ali mi je trebala godina da se vratim na staru kilažu ali dojila sam bebu pa nisam toliko ni pokušavala
Vec sam rekla da sam kod prve trudnoce zatrudnila s 56kg, a otisla na porod s 69kg. U drugoj trudnoci, opet sam zatrudnila s 56kg, pa onda smrsala 2kg(u periodu mucnina), da bih u 23/24sedmici (dakle, sada) trudnoce imala 61kg. Inace visoka sam 169cm i uvijek sam teska(kad nisam trudna ) izmedju 56-58kg.
U prvoj trudnoći zatrudnila s 53kg (svježe udata iscrpljena ) otišla se poroditi s 67.5kg Sad sam zatrudnila s 57.5kg a trenutno imam 59kg a u 18.sedmici sam. Valjda ću napredovati s debljanjem narednih mjeseci jer mučnine mi uzmu kilograme prvih mjeseci
Ja sam u 14 sedmici i udebljala sam se 2kg Inace sklona sam debljanju, pa sada moram malo da pazim. Ako bi jela koliko apetita imam, bila bih ogromna. Za sada se dobro drzim :)