|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
5.9.2009 22:30:24   
leona81
moja rodica je 7 dana nakon poroda imala 10 kg manje pa se i ja tome nadam:) a do poroda cu imati 100 kg groznoooooo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 951
5.9.2009 23:20:43   
Hurma
39 +1 ukupno 13/14 kila :)
ja zadovoljna!!! user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 952
6.9.2009 16:24:41   
kitty76
Evo sad sam 40+1 i dobila 13 kg.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 953
6.9.2009 16:29:20   
nikita
IZVORNA PORUKA: kitty76

Evo sad sam 40+1 i dobila 13 kg.

idealno user posted image
ja 30tj +10 kg
eh sad kad pocnu kile pred kraj, sigur cu dobiti jos 6-8 kg...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu kitty76)
Neposredna veza do poruke: 954
10.9.2009 22:41:05   
medea29
joj pa ja cu da poludit sto se tice te kilaze,,,trudna sam 12 tjedana,visoka sam 180,,,ostala sam trudna sa 60 a sad sam na 63,,,osjecam se sva zaobljena i napuhana,,,citam ovdje neke od vas za cijelu gtrudnocu dobiju 6,7 kg,,,sta da ja radim???ne zelim izgledati ko tenkic:(((misli,krecem se,jedem malo vise nego inace,prestala sam pusit,,,muz mi kaze da tek sad izgledam normalno i zenstveno i da bi mi jos 6,7 kg stajalo savrseno(pretjeruje),al meni ipak ne pase takvo naglo debljanje,,,pomagajte molim vas jer neznam sto da radim,,,jedino da izbacim frizider:(((

(odgovor članu mirjana)
Neposredna veza do poruke: 955
10.9.2009 22:59:29   
Atarka
Eh, Medea, sve bi mi voljele da budemo trudne sa samo 7 kg vise da se mozemo i pohvaliti, ali realno vrlo malo zena to postigne. Treba da znas da su neke od tih zena dosta povracale na pocetku pa cak i izgubile na tezini. Dok su neke, ukljucujuci i mene, dobile oko 15 kg, pa se i ne primjeti toliko. Hocu da kazem da se ne trebas s tim opterecavati do te mjere da se usporedjujes s drugima. Po tvojoj visini i pocetnoj kilazi mislim da si na dobrom putu da ne predjes preporucenih 12 kg i ne treba da se sekiras. Zdrava hrana, dosta setnje i uzivaj u trudnoci.

30.09.2009

(odgovor članu medea29)
Neposredna veza do poruke: 956
11.9.2009 8:59:20   
de_de
Medea 29 ti si bila mrsava kad si ostala trudna. Ja sam visoka 172 cm, a ostala sam trudna sa 59.5 kg. Sada sam 30+4, a dobila sam 7 kg. Ja sam se do 20 sedmice bila udebljala samo 3 kg, ali zato se sada vise debljam, dok se moja prijateljica do 20 sedmice udebljala 10 kg, a poslije samo jos 3 kg. 

(odgovor članu medea29)
Neposredna veza do poruke: 957
11.9.2009 9:02:09   
Meri29
Uh malo ti mene de_de utjesi. Ja sam do sada dobila 12kg, valjda necu vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 958
11.9.2009 9:08:01   
andjelika
Do 4 meseca punih 6 kg, a do sad (6 mesec) 7kg,
sto je odlicno sobzirom da sam u prvoj trudnoci nabila
25kg, u drugoj 22kg.
A i od samog pocetka me konstantno kljukaju lekovima
pa sam non stop u krevetu i blago drogirana, pa samo
jedem i blejim u plafon.

Ugledacemo svet 24.01.2010.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 959
11.9.2009 9:11:49   
andjelika
Citam vase postove, nemojte paniciti bolje dobiti koji kg
vise u trudnoci, sve to brzo ode posle porodjaja, najgore je
kad u trudnoci jedva izguras nekih 7-9kg, pa te sve stigne tek
posle porodjaja.E ti kilogrami se jako tesko skidaju.
Uostalom zboravljamo na svoj izgled u ovom periodu na konto
brige o bebi.

Ugledacemo svet 24.01.2010.

(odgovor članu andjelika)
Neposredna veza do poruke: 960
11.9.2009 9:15:40   
chuci
evo ja 37 + 5 a dosada nekih 11,5 kg

dr misli da će beba biti između 3 i 3,5 kg kad se rodi aBd user posted image user posted image

< Poruku je uredio chuci -- 11.9.2009 9:16:14 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 961
11.9.2009 9:28:59   
de_de
IZVORNA PORUKA: Meri29

Uh malo ti mene de_de utjesi. Ja sam do sada dobila 12kg, valjda necu vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako se ti dobro osjecas ni +20 kg nije puno. Samo neka je beba dobro, a kao sto andjelika kaze kilogrami poslije poroda sami oduuser posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 962
11.9.2009 20:44:26   
želim bebu
22 sedmica +3kg ja prezadovojna. Pošto sam niska (161cm) uvijek sam se brinila da ću u trudnoći biti kao burence, ali svi mi kažu da se tek  od sada počinju lijepiti kile, pa vidjećemouser posted image .
Ja sam za sada prezadovoljnauser posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 963
11.9.2009 20:51:01   
denyy
ušla sam u sedmi mj. i udebljala se 7 i pol kg.
to je ok ali sam i ovako bublava pa bi me veća kilaža do sad tek poklopila...user posted image

(odgovor članu želim bebu)
Neposredna veza do poruke: 964
11.9.2009 21:00:29   
niki83
IZVORNA PORUKA: andjelika

Citam vase postove, nemojte paniciti bolje dobiti koji kg
vise u trudnoci, sve to brzo ode posle porodjaja, najgore je
kad u trudnoci jedva izguras nekih 7-9kg, pa te sve stigne tek
posle porodjaja.E ti kilogrami se jako tesko skidaju.
Uostalom zboravljamo na svoj izgled u ovom periodu na konto
brige o bebi.

ja sam takodjer cula za ovo, ustvari imala priliku i vidjeti na jednoj prijateljici koja je kilograme i strije dobila tek nakon poroda, a za vrijeme trudnoce samo 10 kg

N&N

Neposredna veza do poruke: 965
11.9.2009 21:06:51   
niki83
IZVORNA PORUKA: medea29

joj pa ja cu da poludit sto se tice te kilaze,,,trudna sam 12 tjedana,visoka sam 180,,,ostala sam trudna sa 60 a sad sam na 63,,,osjecam se sva zaobljena i napuhana,,,citam ovdje neke od vas za cijelu gtrudnocu dobiju 6,7 kg,,,sta da ja radim???ne zelim izgledati ko tenkic:(((misli,krecem se,jedem malo vise nego inace,prestala sam pusit,,,muz mi kaze da tek sad izgledam normalno i zenstveno i da bi mi jos 6,7 kg stajalo savrseno(pretjeruje),al meni ipak ne pase takvo naglo debljanje,,,pomagajte molim vas jer neznam sto da radim,,,jedino da izbacim frizider:(((

uopce ne moras da brines draga moja, i ja sam se tako isto osjecala, jos nisam bila pusac, ali jednostavno su me kilogrami i apetit krenuli od pocetka..ipak sam gledala samo da to bude sto zdravija hrana, crni-integralni hljeb, nista masno i slatkisi ni pod razno, ali zato sam cijelo vrijeme jela voca puuunooo i pila dosta vode, ne sokove nego bas vodu, i evo me sad 37.sedmica sa 12kg vise no prije..Sretno!

N&N

(odgovor članu medea29)
Neposredna veza do poruke: 966
11.9.2009 21:10:55   
nikita
IZVORNA PORUKA: medea29

visoka si 180 cm , znaci sa 60 kg si mrsava ( normalna tezina za tu visinu je 70 kg...ja sam visoka 170 i kad sam imala 53 bila sam mrsava, zato se nemoj naci uvrijeđenom) i da dobijes u citavoj trudnoci +20 kg uopce ne bi izgledala kao tenk, mislim da nemas razloga za zabrinutost i muz ti ima pravo...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu medea29)
Neposredna veza do poruke: 967
12.9.2009 13:49:54   
semmy
18+5

dobila 5 kg...meni iskreno kile ne smetaju, sve cu ja to lijepo skinuti kad bude vrijeme...bitno je da ja vise nemam mucnine i da mogu jesti sta pozelim, a jedem ko luda sve sto mi je pred ocimauser posted image user posted image
u prvoj trudnoci se udebljala 14kg...

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 968
12.9.2009 14:06:09   
Azure
U prvoj trudnoci sam se udeblja 17 kg. To je bilo previse. Kaze dr. do 12 - 13 kila je ok. Sada kada nosim blizance kaze mi da se smijem udebljati najvise 17 kg. Ja sam u prvih 2 mjeseca dobila 5 ili 6 kg.
sada sam u 19. nedjelji i jucer sam se vagala 70 kg. Znaci udebljaqla sam se 12 kg do sada. Puno manje jedem nego na pocetku, i znatno sam umanjila slatkise. Kazu mi da sada izgledam "custije" nego u prvoj trudnoci iako nosim blizance. E pazite sad ja imam 1.60. user posted image user posted image user posted image Pa mi recite ko je ovdje tenkic

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu semmy)
Neposredna veza do poruke: 969
12.9.2009 17:54:58   
de_de
Niki83 i ja takodje pijem puno vode, 2 l dnevno, jedem oko 1 kg voca dnevno, i kupujem hljeb od cjelovitih zrna (ima na odjelu za dijabeticare po 0.5 kg) zbog probave s kojom kuburim od pocetka trudnoce. Sokove skroz slabo pijem, a sto se tice ostale hrane, normalno jedem.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 970
14.9.2009 15:27:39   
budućamama
Zadnji put kad sam se vagala znam da sam imala +14kg. Sad sam u 36-toj nedelji i pojma nemam koliko sam dobilauser posted image user posted image user posted image . Najbitnije je da ste pokretni i da se niste baš "obžderavali", kako biste lakše izdžali porod i da se previše ne popuca...
Ja do sada hB nisam dobila niti jednu striju, redovno se mažem Hippovim uljem za trudnice, jedem sve što mi padne šaka ali ne pretjerujem sa slatkim i radije pojedem jabuku umjesto kolača, odnosno red umjesto cijele čokolade...
Poenta je u umjerenosti i najbitnije je zdravlje, a kile se u trudnoći moraju dobiti. Čini mi se da više kile dobiju one žene koje opsesivno brinu o težini, od onih koje imaju nešto opušteniji stav...
Samo nek su nama naše bebice žive i zdrave, a i mi s njima...
p.s. kad se vagnem ponovo-javiću vam cifruuser posted image user posted image user posted image
do tada, pomilkite svoje pupe od mene i moje velike mrve user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 971
14.9.2009 21:04:30   
amarilis
Evo ja 37-ma i +16 kg... 

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 972
14.9.2009 21:22:29   
niki83
IZVORNA PORUKA: budućamama

Čini mi se da više kile dobiju one žene koje opsesivno brinu o težini, od onih koje imaju nešto opušteniji stav...

ovo je takodjer istina!!!

N&N

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 973
14.9.2009 22:03:47   
nermina_
ja sam sada u 30. sedmici i imam +14 kg user posted image  

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 974
15.9.2009 22:01:16   
medea29

IZVORNA PORUKA: nermina_

ja sam sada u 30. sedmici i imam +14 kg user posted image  

ako si ovo ti na slici,izgledas super:)

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *