niki83
|
IZVORNA PORUKA: medea29 joj pa ja cu da poludit sto se tice te kilaze,,,trudna sam 12 tjedana,visoka sam 180,,,ostala sam trudna sa 60 a sad sam na 63,,,osjecam se sva zaobljena i napuhana,,,citam ovdje neke od vas za cijelu gtrudnocu dobiju 6,7 kg,,,sta da ja radim???ne zelim izgledati ko tenkic:(((misli,krecem se,jedem malo vise nego inace,prestala sam pusit,,,muz mi kaze da tek sad izgledam normalno i zenstveno i da bi mi jos 6,7 kg stajalo savrseno(pretjeruje),al meni ipak ne pase takvo naglo debljanje,,,pomagajte molim vas jer neznam sto da radim,,,jedino da izbacim frizider:((( uopce ne moras da brines draga moja, i ja sam se tako isto osjecala, jos nisam bila pusac, ali jednostavno su me kilogrami i apetit krenuli od pocetka..ipak sam gledala samo da to bude sto zdravija hrana, crni-integralni hljeb, nista masno i slatkisi ni pod razno, ali zato sam cijelo vrijeme jela voca puuunooo i pila dosta vode, ne sokove nego bas vodu, i evo me sad 37.sedmica sa 12kg vise no prije..Sretno!