Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sada kada sam vidjela vaše kilaže još više sam razočarana ja sam samo za 15 sedmica dobila 10 kg i sada sam na strogoj dijeti
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
IrenaSa nemoj da se sikiras, ti nosis dvije bebe i nemoj se poredit sa onim trunicama sto nose jednu bebu ja kad sam zatrudnila sa blizancima imala sam 64 i sebi sam rekla halal do stoje a porodila sam se sa 83 kg bebe masallah rodjene 2650i druga 2700 duge 49 i 50 sve je zavisi od osobe do osobe neko je sklon debljanju neko jede puno a nemoze se udebljat , ja sam znala po 6 kg dobiti za 7 dana al sam znala i mirovat par sedmica , vise o ovim kilazama sto se tice trunica sa dvije bebe imas na www.ringeraja.ba/forum/m_11773/mpage_8/key_/tm.htm
IrenaSA, nosiš dvije bebe a ne jednu, znači vas je troje... Ja sam se na početku trudnoće debljala kao luda, povraćala kao luda i jela kao luda. Evo, ja s jednom bebom sam mislim oko 18 sedmice imala 8 kg viška a sada eto doktor kaže da mi je super. Evo, i Baby ti je baš lijepo odgovorila, ne brini...
pozz ,ja sam u 25 tjednu sada cu za 2 dana 26 i dosada 7 kila ,na onoj tabeli izracuna trebala bi imat više negdje oko 5 kila,, al ok je meni je ovo dovoljno ,beba je ok,,
baby vala bas, jesi nasla mjesto gdje ces spomenuti "h" anitice, a kad ti je termin, jesmol to mi u dan dva? u prethodnom postu sam se malo preracunala, ja sam u stvari 25-ta sedmica... za dva dana u 26-tu ulazim...
33 sed.do sada cca 13 kg, puna vode, nateknute noge u člancima, mali medo brundo.Stomak mi je kao da sam košarkašku loptu pojela, nisam dobila ni jednu do sada striju po stomaku hb , za ostale dijelove tijela ne mogu fino vidjeti od stomaka, ali kako ogledalo pokazuje , samo stare srijijice od mršanja i debljanja, skoro i neprimjetne, al imam celulita po butinama i to me pojede živu, al šta ću, poslije poroda ćemo se mazati abg. Imam potrebu za slatkim, pojedem ja i čokoladicu, keksić, kolač, sladoled i sve tako slatko i lijepo al nastojim da unosim više voća a cijelo ljeto sam uživala u jagodama, višnje ,trešnje, maline, borovnice a sad sad sam najviše na grožđu i lubenici mjaccccc
01.12. rodila se naša princezica Melisa... Nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Ljubi je mama....
i meni je doktor rekao uuuuuuuu puno al sta cu sad ja.... svugdje pise da sad ide kila sedmicno...nebih ja zeljela al bujam eto tako je... istina da mi smeta...tesko disem,bole noge,koljena,umaram se al nisam ja kriva sto mi je sva familija masala... ja se sve zezam debeli i sretni jer muz ima 110 a ja 100 kila sad heheheh ja sam 178 a neznam tacko koliko je visok muz... bitno je da smo zdravi
Ja sam 26 sedmica trudna a udebljala se 9 kg, samo 4kg prošli mjesec, ma doktor kad nije poludio, ma boli me važno je da smo ja i moja bebača dobro, skinućemo kile. Pusa svim ženicama...
Ma i ovi Dr samo se.. to se oni samo prave vazni , normalo je da se sad zena previse neudeblja lakse njoj se porodit a sad kila dvije goe dole ma daj Tako oni samo pricaju a sve isto rade opcenito govorim ima i njih i mrsavih i debelih i pusaca i alkosa