Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz nikita ,ja sam 21 tjedan tj sutra 22 ,i udebljala sam se 6 kila,, u tebeli sam gledala zasad je ok,po njihovom bi trebala imat 3 kile vise a ja imam manje
31. sedmica +5,5 kg....sad sam super .....u prvoj trudnoći sam dobila 29 kg, e to je bilo užasno ....sad mi je trudnoća potpuno drugačija od prve a dječaci obje bebe...prvi put nisam nijednom povratila, niti imala mučnine, ništa...a sad užas...sve se sastalo i mučnine i povraćanje i gubitak apetita...al mislim da je ovo 5, 5 kg ok ....pussssseee
Hej TonkicaPolonkica da te pitam pošto si napisala da ti je start bio veliki zanima me dal si imala problema sa zatrudnjivanjem, jer ja isto imam podosta kila viška (oko 30kg) pa brine da necu moci ostati trudna? Unaprijed zahvaljujem!
13 sedmica i 3 kg u prvoj trudnoci ( prije 10god ) udebljala se 14kg, nikad nisam niti jednom povratila i jela samo voce i povrce, meso ni nacrtano nisam mogla gledati a i nisam ga ljubitelj...
sad jedem sve sto mi je pred ocima, meso u manjoj kolicini ali jedem..a da ne pricam o mucninama i povracanju u prvih 10 sedmica
sad sam ok ali ako nastavim ovako jesti bit cu kao sloncek
u prva 3 mj sam smrsala skoro 4 kg jer sam stalnooo povracala , mozda bih imala i vise da to nije bilo tako... mislim da se nema potrebe s kilama opterecivati, svakom se drugacije prima...vazno je da su bebine kile tj. grami u redu... moj maleni ima sad 800 grama i koliko sam procitala to je neki prosjek...
ma nista se ne brinite..to tako krene sa kilazom i odjednom stane...ja vec 5 sedmica bez promjene, iako se bas sad u ovom periodu beba goji, ispada da ja mrsam onda , sve u svemu 34. sedmica 11 kg vise
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
E, ja sam u 37. nedelji imala 80kg,a kada sam zatrudnila 60kg sto znaci dobila sam 20kg, visoka sam 174cm. Strah me i razmisljati o tome. Stomak je ogroman. Sada sam u 40. nedelji i ne znam da li sam jos dobila koji kilogram,ne smijem da stanem na vagu. Ali za divno cudo ko god me vidi kaze da se uopste nisam puno ugojila i da mi je samo stomak veliki. Sve u svemu dobro se osjecam, svi nalazi su ok i pokretna sam.