|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
26.6.2009 20:16:02   
LUNA4
31 tjedan i + 10 kguser posted image user posted image
a što kada volimo papatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Bubica.sa)
Neposredna veza do poruke: 851
26.6.2009 20:18:48   
niki83
pa iskreno tek me pocela hvatati zgaravica, zavisi naravno sta jedem..a tu napuhanost jos ne osjetim mada ne znaci i da necu..eh blago tebi bubica.sa..ja cu do 30 sedmice dobiti jos 2 kg najmanje user posted image kako li cu se osjecati??!!!

N&N

(odgovor članu Bubica.sa)
Neposredna veza do poruke: 852
26.6.2009 20:55:35   
alex_mo
Danas sam bila na kontrolu  i  za 2 sednmice udebljala se 900gr.Uhhhh...Previse ,e tek sam 7 sedmica i 2 dana .Cudno bas ovih dana imala sam apetita a nisam mogla jesti.Od kug te gramove??????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 853
26.6.2009 21:02:36   
nanika
Alex_mo, ne zamaraj se kilamauser posted image user posted image user posted image , uzi

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 854
26.6.2009 21:03:57   
nanika
Ja htjela jos nesto napisati a ova moja mala pritisnu i ode porukauser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 855
27.6.2009 13:21:11   
leona81
19 sedmica, 6.5 kg, vec me je napala dr hih

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 856
28.6.2009 22:58:50   
nerdzen
drage trudnice, ja sam trenutno u 25. sedmici i do sada se nisam ni kilograma udebljala, al sigurno za razliko od vas, ja sam sa 96 kg zatrudnila, prava user posted image  i u prve tri sedmice smrsala 3-4 kg, totalno promijenila ishranu, i sve do sada drzim tu tezinu.  jako me brine kako ce se od sada situacija odvijati s obzirom da od sada nastupa period naglog debljanjauser posted image , neka mi je Bog dragi na pomoci. ne znam da li neko ima slicno iskustvo, bilo bi mi drago ako imate neki savjet. vjerovato vecina od sav nece imati ovoliko kg ni kada krene na porod, tako da vas utjesim ima sve gore od goreg.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 857
29.6.2009 5:35:37   
poetesa
nema perioda "naglog debljanja" ukoliko ti ne počneš naglo da jedeš :) neka te ne zabrinjava ono što čitaš , jer u tome uopšte nema pravila. Ako budeš jela zdravo kao što si počela, prirast težine će biti normalan ( a beba neće dobit 3 kile za mjesec ko što se mi kravice možemo udebljati user posted image ) Moja drugarica je u 8mjesecu dobila samo pola kile!

< Poruku je uredio poetesa -- 29.6.2009 5:36:21 >

(odgovor članu nerdzen)
Neposredna veza do poruke: 858
29.6.2009 8:03:26   
nanika
IZVORNA PORUKA: nerdzen

drage trudnice, ja sam trenutno u 25. sedmici i do sada se nisam ni kilograma udebljala, al sigurno za razliko od vas, ja sam sa 96 kg zatrudnila, prava user posted image  i u prve tri sedmice smrsala 3-4 kg, totalno promijenila ishranu, i sve do sada drzim tu tezinu.  jako me brine kako ce se od sada situacija odvijati s obzirom da od sada nastupa period naglog debljanjauser posted image , neka mi je Bog dragi na pomoci. ne znam da li neko ima slicno iskustvo, bilo bi mi drago ako imate neki savjet. vjerovato vecina od sav nece imati ovoliko kg ni kada krene na porod, tako da vas utjesim ima sve gore od goreg.
Imam komsinicu koja je prije trudnoce imala 110 kila.Ostala je trudna i do kraja se udebljala samo 7kg i rodila zdravog djecaka od 3,5kg. Njoj je doktorica dala poseban rezim ishrane jer bi bilo opasno da se previse udeblja. Ne vjerujem da ces se ni ti pretjerano udebljati. Sretno i puno srece sa user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nerdzen)
Neposredna veza do poruke: 859
29.6.2009 8:16:01   
anđela
Ja sam u 30-oj sedmici, a udebljala sam se 7 kg.

trudni smo......

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 860
29.6.2009 13:26:01   
Milalila
28-ma nedelja 10kg! znaci usla sam u 7mi mesec.
A u 5-tom mesecu sam imala vec 6 kila vise,dr govorile da je to puno
i da tek treba da krenem da se gojim.
Ne brinite,  za par kila vise manje...user posted image user posted image user posted image
Mislim da je ovo nije previse vec taman koliko meni treba.

(odgovor članu anđela)
Neposredna veza do poruke: 861
29.6.2009 13:48:59   
Eli83
Ja sam u 16 sedmici i udebljala sam se 3 kg, nije strašno ali do sada nisam ni imala apetita pa ako se otvori apetiti ima da puknem.
Inače sam sitne građe, zatrudnila sa 54 a sad imam 57, a i ne brinem se puno kako da ih skinem, ima da mm pomaže user posted image user posted image

01.12. rodila se naša princezica Melisa...
Nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Ljubi je mama....

(odgovor članu Milalila)
Neposredna veza do poruke: 862
29.6.2009 13:55:08   
dady
Ja sam u trudnoči dobila 20kg,s tim da sam na porodu odmah izgubila 11 kg!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A za ostatak čemo lahko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Eli83)
Neposredna veza do poruke: 863
29.6.2009 13:56:34   
marinčii
38 tjedan...ponovo na +8..znači od prošlog vaganja prije 12 dana smršala 1 kguser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Eli83)
Neposredna veza do poruke: 864
7.7.2009 10:27:14   
Kviki
35 punih sedmica, +18 kg, a nije mi jasno gdje su se smjestili toliki kilogrami, ruke i noge ostale iste, a nemoguće da je sve u tibi user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 865
8.7.2009 14:03:16   
amela k
ja sam u 31 sedmici tj 7 mjesec a vec sm dobila 13kg...naravno necu da se lazem uzivam u hrani...mislim da cu nagurati na 100kg,ali me toliko i nebrine jer znam da cu smrsati kada se porodim,,,jednostavno,ovo je jedinstvena prilika da se najedem kako treba a da nemislim na kg,a mom djetetu treb puno vitamina.takoda uzivamo zajedno u hrani...user posted image user posted image user posted image user posted image nebiste ni vi trebale da se brinete...jer cemo dobiti posebne vjezbe za mrsanje kada se porodimo tj.bebaceuser posted image

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 866
8.7.2009 16:26:35   
Zizy
user posted image 34. tjedan  + 7 kg.
Ma nije važno koliko se debljamo. Ionako ćemo sve te kile skinuti kad bebice dođu.

(odgovor članu amela k)
Neposredna veza do poruke: 867
8.7.2009 18:03:38   
myb@by
28. sedmica + 5 kg,ali sam zadnji mjesec dobila 2 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zizy)
Neposredna veza do poruke: 868
9.7.2009 18:56:27   
nermina_
ja sam sada trudna 19 + 5 i udebljala sam se 7 kg od pocetka trudnoce. nadam se da cu se udebljati jos bar 10-ak kg do kraja jer sada i sa tih + 7 imam 53 kg a volila bih da mi poslije trudnoce ostane bar 53-54 kg jer nikada u zivotu nisam bila debela, nikada nisam imala preko 50 kg. a citam sada vase postove i sve se brinete da se puno neudeblajte a kod mene obrnuto, i nisam ja jedina imam dvije prijateljice koje su se porodile prosle godine i sada piju prenatal nebi li se ponovo udebljale jer su poslije poroda smrsale nespavajuci i trceci za djecom. 

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 869
9.7.2009 19:42:17   
nanika
Ja sam sad 14sedmica i 5 dana, dobila 1kguser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 870
9.7.2009 19:55:30   
lajla88
ja 31 sedmica 8.5 kg..al u zadnja dva mjeseca samo 300 grama...zalosno koje sam kile nabila bez potrbe al nadam se da do kraja nece bit preko 12kg user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 871
10.7.2009 9:40:21   
chuci
evo ja se sad vagala

28+5 danas a vaga pokazuje +6kg
ja zadovoljna, pošto mi nekako polahko rastu kile
ne bih da se naglo udebljam, pa strije pa problemi s tim još
dosada HB nema ni jedne po pupi

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu lajla88)
Neposredna veza do poruke: 872
10.7.2009 22:46:41   
scarlett
Pa žene svaka vam čast, ja se do 4 mj. udebljala možda 2-3 kg, ali onda od 5mj. pa sad do kraja 8mj.  + 17kg. Ne sikira to mene, spasti će kg., al ove vrućine valja podnijeti, a termin tek za mjesec dana.
A što se tiče strija mazala sam HIPPovim uljem, bademovom i nevenovom kremom, maslinovim uljem, ma miksala sve, a onda pravo popucala oko pupka u zadnje 2-3 sedmice. Sad sam se naljutila, jer misija prevencije nije uspjela i sad se samo namažem nekim losionom ili kremom čime se inače mažem poslije kupanja ili tuširanja. (znam ja da ni to nije pametno, ali eto sada sam user posted image )

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 873
11.7.2009 17:21:54   
Zizy
ja 34+2 a dosada dobila +7 kg

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 874
11.7.2009 18:10:16   
želim bebu
Ja 13+2 a imam -1kg, ne povraćam, ali mi se ne prima, sve ode u pibu!!

(odgovor članu Zizy)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *