Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
35sedmica ukupno dobila 8Kg a ostala trudna sa 70kg.nadam se da dobijem jos max 3-4kg .od tezine su mi noge u strijama mislim da nema mjesta na nogama gdje ih nema .
ja u 1 sedmici dobije 1kg do sad sam se udebljala 7 kg a imam tek 24+2 sedmice
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
zavisi i od tebe kakva ces biti poslje poroda,ako budes mogla kretati se i skinut ces i brze.ja sam morala strogo mirovati pukli mi konci na rani citavo vrijeme u ceteresnici sam mogla samo lezati pa ih sad malo poteze skidam imam jos 4kg
eh to je divno i idealno za dobiti, a šta ćemo sa velikim postotkom trudnica koje dobiju 20 i 25 kg! I ja kad vidim te proračune deprimiram se, pa ih i ne gledam! Sve što mogu je dati najviše od sebe da pazim na prehranu pa kako bude Vjerujem da ću se radi kila ali isto tako sam uvjerena da ću ih skinuti
Pa vi ste super Ja sam se u trudnoći udebljala 30kg bebi je sad pet mjeseci,a imam još pet kila viška polahko idu dole.Ma ja se puno i nesikiram,skinut će se kile,samo da je bebica dobro i zdravo
Ja sam u trudnoci dobila 30 kg...evo bez stida i sve sam skinula....evo sa ponosom...
Skvo iste smo i ja sam dobila 30 kg,al vjeruj mi nisam se ni najmanje opterećivala,sve sam jela i evo sad imam još malo pa da se vratim na kilažu koju sam imala prije trudnoće
U trudnoci sam se udebljala 18 kg i evo nakon sedam mjeseci sam mrsavija nego kad sam ostala trudna, tada sam imala 59 a sada 57, ali dok nisam postigla ono sto sam zeljela nisam se okanila, samo treba imati jaku volju.
Ja sam zatrudnila sa 70kg, na pregledu sa 8 sedmica su me vagali i udebljala sam se 2kg (znaci 2 kg za 15 dana)...To je bilo 30.04. i juce sam se vagala (kod kuce, iz radoznalosti) i kaze da sam dobila 1 kg... to valjda nije puno ?! Znaci od pocetka trudnoce pa do sad (14-ta sedmica) dobila sam 3 kg...
ja sam u 29oj sedmici trudnoce i nudebljala sam se do sada 7 kg...s tim da sam u prva 3 mjeseca izgubila 4,5 kg jer sam povracala kao luda hvala Bogu, mucnine prestale u 13oj sedmici....primijetim da bas se kila nisu lijepila dok nisam usla u 7mi mjesec, sad sam odjednom buknula...hehehehe...stomak i grudi najvise, ostalo skoro nista... mada, moja rodica u trudnoci dobila 35 kg i sada vratila liniju cudo jedno....doduse, vjezbala se, fitness i to...
Ma sta te draga stid, cuj ovaj podatak 28+1 a vec 19kg u plusu
U prvoj trudnoci dobila 30kg teskom mukom ih skinem u prvoj godini i sad 5 godina poslje ja pratim isti tempo.
KAzu uzivaj u trudnoci, ovo je smao vase vrijeme. Kako kad god satnem na onu vagu one brojke samo vrtoglavo trce prema gore, izgledam ko nasukan kit, ruzi me doktor ali neka je smao sve ok sa bebicom a poslje flaster na usta