|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
31.5.2009 10:02:32   
amarilis
Sada sam 21/22 tjedan i dalje imam 67 kg, kao u 18/19. U početku sam se jako debljala. Sada sam se malo bila prepala da nešto nije ok, ali kako sam prije tri dana bila kod ljekara i kako je rekao da bebica napreduje i raste i da je sve hB ok, više se baš i ne opterećujem. Valjda je sve to individualno...

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 776
31.5.2009 16:07:11   
Mače
Evo ulazim u 7 mjesec a već +8 kg-do kraja ako ovako nastavim ću biti kao omanji slončićuser posted image user posted image user posted image Šta ću kada ne mogu odoliti hrani...beba traži, nisam ja...user posted image user posted image user posted image

Ljubavlju stvaramo život da bi upoznali istinsku sreću...
Naša uskoro stiže...

(odgovor članu amarilis)
Neposredna veza do poruke: 777
1.6.2009 12:06:38   
tekja
...sada smo u 34. sedmici, mama +14user posted image , a beba cijelih 2,3 kguser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mače)
Neposredna veza do poruke: 778
1.6.2009 12:11:37   
bebana27
ja sam do 23 sedmice dobila 6 kg a za bebu ne znam koliko gr ima

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 779
1.6.2009 14:27:09   
Ex Yu
vi il se stidite il ste stvarno primjerene ... ja sam onda ubjedljivo najgora ...

do 39te sedmice sam dobila preko 20 kg a beba ima 3,800 i jos se nisam porodila user posted image tendencija rasta kila je jos uvijek prisutna ... samo neznam gdje su stale jer vizuelno i neizgleda da sam dobila toliko kila .... user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 780
1.6.2009 14:59:30   
Skvo RR
Ja sam u trudnoci dobila 30 kg...evo bez stidauser posted image user posted image user posted image  i sve sam skinula....evo sa ponosom...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 781
1.6.2009 15:01:57   
Nini
user posted image user posted image SKVO :) i ja sam se u trudnoci udebljala 20 Kg i evo danas je 8 punih mjeseci mojoj bebi i ja sam do prije mjesec dana izgubila sve te kg...

1.10.2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 782
1.6.2009 17:55:17   
Apotekarka
35+3 70 kg udebljala se 10 kg dio sad ali brine me sto u zadnja 3 tjedna nisam se udebljala nista je li to ok pred kraj trudnoce s 34 tjedna beba mi je bila teska oko 2250 gr imam li ratzloga za brigu...

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 783
1.6.2009 21:18:46   
poetesa
IZVORNA PORUKA: Nini

user posted image user posted image SKVO :) i ja sam se u trudnoci udebljala 20 Kg i evo danas je 8 punih mjeseci mojoj bebi i ja sam do prije mjesec dana izgubila sve te kg...

Vi biste mogle otvoriti temu " Kako sam smršala poslije poroda" mislim da bi to mnogima puno pomoglo user posted image

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 784
2.6.2009 0:53:11   
Anoniman
39-ta sedmica..... sinoć stanem na vagu.... i imam šta vidjeti.....čitavih 70 kg!! A skoro sam bila sletila 1 kg al smo, da se primjetiti, uspjeli vratiti ne samo tu 1 kg već i dodati user posted image .

Znači - do sada - 39 sedmica = 18 kg

(odgovor članu poetesa)
  Neposredna veza do poruke: 785
2.6.2009 1:03:07   
Anoniman
Ništa ne brini Enisa i ja sam sa 70kg otišla u bolnicu sad je mom malom 4,5 mjeseca, imam 52kg. Na slici što sam te vidjela, imaš mi specifičan stomak (sve kile su ti u stomaku)-ti ćeš porodom ispuhat ko loptica i imaćeš jedan mali drhtavi stomačić al s vremenom i on će da nestane. No sikiriki...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 786
2.6.2009 1:07:36   
Anoniman
Ne brinem ja za kile i sa Sarom sam bila slična, nije mi doduše bio onoliki stomak, al je sve u njega uglavnom otišlo, pa sam 7 dana iza poroda sletila na 47 kg user posted image , jedva sam hodala. A stomak poslije poroda bio super... Ovaj put ne vjerujem da će sve biti kao sa njom, ipak je druga trudnoća, al javim svakako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 787
2.6.2009 11:18:33   
Mya_81 RR
Ja sam oko 20KG...a tek sam 34 sedmica user posted image ......

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 788
2.6.2009 11:32:24   
ivanak
A ja 23 kila, a sad sam 39 sedmica. Ali sam smanjila, jer mi se nakupila voda pa imam bar kilo manje, jeeeee.
Nadam se da mi se neće objesiti stomak i dobiti strije po nogama... user posted image , iako se ja i nisam raširila, samo oko kukova, guze, noge... Bar se sad ima što vidjeti, prije sam bila žgoljavica.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 789
2.6.2009 14:18:23   
Nini
poetesa ja ne bih nikome preporucila dijetu- PROBLEMI I BRIGE koje sam imala pa sam smrsala za tako kratko vrijeme..kg mi nije zao user posted image ali mi je zao sto sam 3 mjeseca prezivljavala najgore stvari koje majka moze daprezivljava..
Ma ne brinite za kg kako dodju tako i odu....

1.10.2008.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 790
2.6.2009 14:21:23   
marinčii
cure jeli istina da se najviše kila dobije u 9 mjesecu?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 791
2.6.2009 14:24:01   
cibra
ja sam barem u 9. mjesecu dobila najvise kg tako da sam u trudnoci dobila 20kg

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 792
2.6.2009 14:25:44   
marinčii
znači istina je ..ama nije da me to brine nešto al već se nekako osjećam teška sam sebi pa neznam kako ću ako još dodatni kila dobijem

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu cibra)
Neposredna veza do poruke: 793
2.6.2009 14:29:21   
dzeki
ja sam 20. sedmica, dobila 5 kg

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 794
2.6.2009 14:42:50   
chuci
ja sam 23+2 a udebljala se dosad malo manje od 4 kile u odnosu na težinu kad sam zatrudnila

meni doktorica rekla da bi bilo dobro da se ne udebljam više od 11-13 kg do kraja

(priznajem imala sam 78 kad sam zatrudnila, ali napominjem da sam pravo visoka, 181 cm)

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu dzeki)
Neposredna veza do poruke: 795
2.6.2009 21:30:14   
poetesa
eh...kakve brige ako smijem pitati?

Na mene stresovi i brige nažalost utječu tako da više jedem user posted image

i nikad mi se u životu nije desilo da od sikiracije smršam !

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 796
2.6.2009 21:33:32   
cibra
i mene isto tako a vjeruj mi sletice i one kako si i dosle

(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 797
2.6.2009 21:39:58   
trudnjaca
ja sam dobila 16 kg.zatrudnila sa 70kg
sad sam 38sedmica
zadovoljna sam jer sam samo stomak dobila i svako mi kaze da super izgledam.....

jedva cekam mog malog NEDIMA
TERMIN JE 22.6

(odgovor članu cibra)
Neposredna veza do poruke: 798
2.6.2009 21:53:50   
cibra
abd sad ce i to proci.kod mene je najvise vode bilo a zadnju sedmicu sam i smrsala nisam bila ni na kakvoj djeti pa me doktor malo i ruzio

(odgovor članu trudnjaca)
Neposredna veza do poruke: 799
2.6.2009 22:56:50   
trudnica_81
37 sedmica + 9,5 kg to je super za razliku od prve trudnoce kada sam dobila preko 20 kg,ni sama ne znam kako sam sad uspjela da se ne udebljam toliko a u zadnje vrijeme jedem ko luda,stalno sam gladna,sad pred porod,valjda se necu udebljati vise od 3 kg do kraja.
pozdrav svim user posted image .

nasa bebica stize 26.06.2009
EDIN 23.03.2003.

(odgovor članu cibra)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *