|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
28.4.2009 13:18:23   
cija

IZVORNA PORUKA: nermina_

ma ja mislim da se pogotovo kod zena koje su mrsavice brzo vrati kilaza na normalu
ali eto ja kontam ako sam imala 46 kad sam ostala trudna i eto recimo da dobijem kao ti 16 kg to je 62 kg. imam prijateljicu koja je visine kao ja i ima 58 kg a nije trudna i ima super liniju pa kontam da bi ja sa tih +15-ak kila bila prava macka heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e ista sam...zatrudnila sa 45 kg ... sad sam 32.sedmica imam 57 kg :)) Doktor me kritikuje,jer je to mnogo kila za moju konstrukciju (mada se na meni mnogo ne vidi) ,ali radi leđa,srca ... veliko opterećenje...žgaravica me mnogo ne muči,ali manje jedem sad.

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 726
28.4.2009 13:20:43   
micara
ja sam u 6 mj trudnoce i dobila sam oko 4.5 kg ali i da dobijem 20 kg nije mi bitno jer su to slatke kile hahahauser posted image user posted image user posted image

15.08.željno iščekujem pa da ugledam moje malo sunašce

(odgovor članu Ninica1709)
Neposredna veza do poruke: 727
28.4.2009 13:24:08   
mala mu
ja na vagu više i ne stajem,koliko imam ne znam,na zadnjem vaganju kod dr.bilo je 62kg tj +8 od početka a sada sam 28weeekuser posted image ..neću da se tim opterećujem,u početku jesam al' sada šta me briga.uglavnom gledam da to što jedem bude zdrava hrana puno povrća i voća i puno vode a kile user posted image e o tom ću lupati glavom kad rodim...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 728
28.4.2009 13:41:28   
micara
ma to si u pravu imacemo vremena o tome razmišljati hoću reći o skidanju kila kada rodimo a sada trebamo uživati u trudnoći user posted image user posted image

15.08.željno iščekujem pa da ugledam moje malo sunašce

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 729
28.4.2009 14:43:36   
Chuchi
Sto se tice debljine, mislim da nije toliko bitno koliko kilograma dobijes, nego kako su oni rasporedjeni.
u prvoj trudnoci sam na porod otisla sa 17kg vise, startala sam sa 50, a tek u devetom mjesecu su me poceli
pitati jesi li ti to trudna? Dakle nije se bas toliko primjetilo, sve do 9. mjeseca kada sam pocela oticati od
vode, i upravo ta voda mi je dodala sigurno 7-8kg. beba je bila teska 3860g, znaci otprilike 5kg sam nabacila.
mjesec dana nakon poroda sam opet imala 50-52kg.
o drugoj trudnoci se bas ne smijem puno ni hvaliti, jer sam oborila sve statistike. user posted image
startala sam sa 52kg (sto je inace moja normalna tezina, i oduvijek je imam), da bih u prva 2,5 mjeseca
dobila 6kg, dakle 58. imala sam cjelodnevne mucnine i stalno mi se trazilo da jedem, iako je bilo ljeto
i najvise sam jela voce, povrce, salate, pila jogurte i prirodne sokove, ipak sam uspjela razvaliti zeludac i
povecati apetit do maximuma, tako da sam u 6. mjesec usla sa 65kg. dakle 13 vise. tada me je doktorica
stavila na dijetu, zaprijetila da do kraja trudnoce smijem dobiti najvise 3kg, user posted image user posted image
narednih dva mjeseca sam zivila od voca, zitarica, tj. ceralija, jogurta i mlijeka. iako nisam bila nesto bogzna
debela, uglavnom je sve otislo u stomak, sike, i poveci dio u straznjicu i noge. zapravo se samo na nogama
primjetilo da sam se udebljala. u deveti mjesec usla sa 70 kg, i doktorica se zaprepastila, a ja vise nisam niti
pazila na ishranu jer sam pozelila da JEDEM, iako se nisam prejedala nego sam povremeno jela i slatko, hljeb,
i slicnu hranu koja inace deblja. problem je bio kada sam sa 8.5 mj. pocela oticati, i od vode dobila jos 5kg.
popila cajeva i cajeva za izmokravanje te silne vode, i na porod otisla sa 78kg, dakle 26 vise! user posted image
doktorica mislila da cu debljinom ugusiti bebu, a mali Leni dosao na svijet sa 4450g, dug 58cm, i zdrav ko dren!
user posted image user posted image
za mjesec i po nakon poroda skinula sam 15kg, na kontroli imala 63. sada je vec proslo 2mj, i mislim da sam
skinula bar jos 2-3kg, ali ipak ne mogu stati niti u jedne svoje farmerke, sto mi je najbolnije. jos uvijek je onaj
visak u nogama, iako sam od pasa na gore ista kao prije trudnoce. nadam se da cu do ljeta skinuti barem jos 5kg..

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu micara)
Neposredna veza do poruke: 730
29.4.2009 22:38:10   
nermina_
pisem juce na ovoj temi i kazem "u devetoj sam sedmici i udebljala sam se 4 kg" nakon toga krenem van i zastanem u hodniku da se ponovo izvagam nakon 2-3 dana od posljednjeg vaganja, kad ja imam 52kg, dakle nisam se za ova dva mjeseca udeblajla 4 kg nego 6 kg user posted image
neznam da li je to uopste normalno........ i jos nesto trudna sam 8 sedmica i 4 dana a stomak mi je vec velikiiii i tete u tramvaju mi se ustaju da sjednem user posted image

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 731
29.4.2009 22:56:50   
HannaS
Ma sve ti je to normalnouser posted image I ja sam u pocetku bila ista takva,stalno se brinula za kile.Sreca pa si mrsava,kad budes na kraju trudnoce nece se to toliko primijetit.A i moras na porodu izgubit bar 5 kg,ostalo ces polako.Ja nisam uopste velika,ali jedva cekam da rodim pa da se polako rjesavam ovih kila.Imala sam tu srecu da sam prije bila mrsavica.

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 732
29.4.2009 23:00:53   
nermina_
posto su svi iz moje okoline navikli da sam cijeli zivot mrsava sad me zovu debela hahahahaha to mi je jako smijesno
ma hajd nek sam i ja jednom dozivilla u zivotu da budem debela hihihihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 733
29.4.2009 23:15:35   
HannaS
I sa mnom je takouser posted image Al ja sam vec navikla da me zovu debelauser posted image user posted image user posted image pred kraj sam trudnoce.Jos malo pa cu opet biti mrsavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 734
29.4.2009 23:17:07   
nermina_
hhehheheh
zelim ti sve naj i da sve protekne u najboljem redu user posted image
a valjda cu se i ja naviknuti imam jos vremena user posted image

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 735
29.4.2009 23:18:35   
veeseelaa
ups pa vi ćete biti baš debele ako nastavite takouser posted image user posted image user posted image
Nermina sreća pa si mršavicauser posted image user posted image user posted image
idelano se udebljati u trudnoci trinaestak kg

< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.4.2009 23:22:26 >

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 736
29.4.2009 23:20:15   
veeseelaa
i ne radi se samo o debljini kao debljini nego strije odmah idu kad nabiješ veliku kilažu a znatel uopće kako to izgleda, užas, ja sam se ibretila

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 737
30.4.2009 13:12:21   
HannaS
Vesela ja sam dobila 16kg do sad(nadam se da nece ici daljeuser posted image ),redovno se mazala citavu trudnocu i nisam dobila strije.Samo celulituser posted image user posted image user posted image Al on se bar da uklonit,a strije ne.Tako da sam za sad super prosla.Nermina naviknit ces da si "debela"user posted image kao i ja,pa ce nam kasnije sigurno nedostajat ovaj veliki stomak

Neposredna veza do poruke: 738
30.4.2009 13:17:00   
veeseelaa
HannaS pa ti si pred pored, nije to uopće puno kg, sretno

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 739
4.5.2009 18:06:38   
bebana27
ja sam do 19 sedmice dobila 3 kg.ali mi je dr rekla da mi je beba krupna i da brzo napreduje.bitno je je da je beba dobro a kile mene uopce ne intersuju kako dodju tako odu

< Poruku je uredio bebana27 -- 4.5.2009 18:07:50 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 740
4.5.2009 22:07:01   
HannaS
Ja taman pomislila da se necu vise debljat kad ono opet...danas kod dr se vagala i jos jednu kilu vise imam  
user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 741
5.5.2009 16:43:05   
Anoniman
ja sam 20.ta sedmica, i od pocetka trudnoce sam dobila 5 kg user posted image
sta mislite je li to previseuser posted image
jos trebam napomenut da prva 2-3 mjeseca nisam nista dobila

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 742
5.5.2009 16:49:29   
jagodicabobica
20 sam sedmica a dobila samo 1kg, samo da se kasnije nepocnu lijepitiuser posted image user posted image user posted image

Nas bebac stize 22.9 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 743
5.5.2009 17:05:40   
HannaS
Imat ce te kad udebljat se,nista se ne brinite.Ja tek od 4 mj trudnoce se pocela debljat i evo me sad izgledam kao slonićuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 744
5.5.2009 17:11:13   
jagodicabobica
Ma nek je beba dobro i nek raste a ja sam narasla dovoljno 180  tako i ako padne koja kila nije strasno hihihih nece se primjetitiuser posted image

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 745
8.5.2009 10:23:33   
sanjarka
Ja se stvarno nisam puno udebljala, za 36 sedmica 10 kila, ali mi je doktorica rekla da ne jedem vise toliko jer je beba bas krupnauser posted image

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 746
8.5.2009 10:30:42   
mala mu
uh uvijek mi teško na ovoj teme....
ja sam ostala trudna sa 54kg evo me sada u 29week +koji dan i imam 63kg...al dobro je to što misam dobila puno od prošle kontrole samo 1kg..
ma voljela bi ja da mi se malo ruke udebljaju ko grančice su al' sve ode na stomak,guzove i bedrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 747
8.5.2009 10:32:05   
sanjarka
Pa to se trazi, stomak, guza i bedrauser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 748
8.5.2009 10:36:46   
mala mu
jest al' ako ovako nastavi ima da izgledam pravo smješnouser posted image user posted image user posted image
ramena i ručice ko slamčice al' od struka nadole ko burence...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sanjarka)
Neposredna veza do poruke: 749
8.5.2009 10:44:49   
sanjarka
Pa JLo fazon, svi muskarci lude za timuser posted image

adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *