Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam do skora jela bas puno...ali sada su me navece pocele hvatati zgaravice tako da mi u tim momentima nikako nije do hrane. Vjerovatno cu i ja kao sto kazes dobiti u 9. najvise, jer ce se valjda tada i beba malo spustiti pa ce se zgaravice smanjiti.
istina je da se u 9-om najvise deblja ja sam za 2 sed. dobila 3 kg heheheh uglavnom 37.sed. +11kg imam jos malo fore heheh nadam se da necu preci termin jer bi bilo + 20kg
A joj pa ja sam vec sad 15 kg u plusu A imam jos taj deveti mjesec pregurat!Al tjesim se..prijateljica nije dobila ni pola kg u 9 mjesecu,znaci ne mora znacit da cu se jos udebljat
U 34. sedmici bila sam + 11, a u 39. sam +16, pa čini mi se da je to tačno da e najviše deblja u zadnjem mjesecu. Bogami sad se pazim i trudiću se da ovih desetak dana što mi je ostalo ne dobijem ništa, mislim ješću zdravo o i koliko bebi trba, ane da pojedem kilu sladoleda ko danas
14 sedmica i +4 kg. Ne biste vjerovale koliko sam rstena bila kad sam shvatila da nisam dobila još više kilograma... Osjećam se kao tenk jer najmanje zadnjih 10 godina nisam bila ovolika I još kad pomislim da ću još da "kvasam"
Ali baš me briga, samo neka smo beba i ja dobro, sve ostalo je nebitno
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
sad sam se vratila od doktora...udebljala sam se 12ckila od početka... 31 sedmica. Ali od prošlog pregleda sam se udebljala samo 1 kilu i to sve otišlo na bebu.
Ja danas bila kod Dr i vagala se...smrsala sam jednu kilu Ne mogu da vjerujem!Do sad sam svaki mjesec dobijala 2-3 kg i vise a sad sam za 10 dana skinula 1 kg.A u 9-om mjesecu sam
nikada u zivotu nisam bila debela, ustvari oduvijek sam bila jako mrsava ( nisam nikada imala preko 47 kg a visoka sam nekih 164 cm) kada sam ostala trudna imala sam 46 kg a sada sam u devetoj sedmici i imam 50 kg. uopste se ne bojim da li cu se i koliko cu se udebljati jer i da dobijem 20 kg nece mi skoditi
Joj nermina i ja sam tako razmisljala...uvijek bila mrsavica,i sad evo u 9 mj trudnoce sam 16 kg u plusu Uopste ne izgledam debelo,samo je stomak tu,al meni smeta zato sto sam navikla da imam tanke ruke i nogice A sad sve nabujalo,jos i noge natekle...ma nisam ni nalik sebi Al eto nadam se da ce to sve proc s porodom i da cu opet bit mrsavica
ma ja mislim da se pogotovo kod zena koje su mrsavice brzo vrati kilaza na normalu ali eto ja kontam ako sam imala 46 kad sam ostala trudna i eto recimo da dobijem kao ti 16 kg to je 62 kg. imam prijateljicu koja je visine kao ja i ima 58 kg a nije trudna i ima super liniju pa kontam da bi ja sa tih +15-ak kila bila prava macka hehehe
Ako nista,bar ce splahnut ove nateknute noge i baaaar ce nesto kila otic na bebu i sve ostalo sto izadje.A nekako sam optimista,imam osjecaj da cu se vratit na staru kilazu.Vec sad pocinjem mrsavit a jos uvijek sam trudna.Ma izdrzat cemo mi ovo sve