Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a ja sam danas pojela sladoleda..skoro cjelu onu plastiku...kako je bilo fino...ali jedem i limun stalno...neznam ni sama zašto mi se toliko jede...možda me on spašava da ne dodjem ko medo...kaže ginekolog da se ništakile ne vide...super..sad kad rodim vidjeti ču...koliko če ostati...
meni se sin rodio 3330 i mislim da sam tacno toliko i smrsala posle poroda.. smrsala sam posle jos nekoliko kg al imam jos negdje 9/10 viska joj sad bi zaplakala....ja se porodila .. i zovem muza da mi donese neke trenerke on mi donio jeans koje sam nosila pre nego sto sam zatrudnela ..i ja iz radoznalosti da ih probam uzaaaaaaaaas doslo mi je bilo da i njih i muza bacim kroz prozor hehehe...
Ja sam def. odlucila vise ne stajati na vagu...sad sam 25+5 i imam nesto vise od 15kg vise...ne zelim niti razmisljati kolika ce brojka biti na kraju...
i od prosle sedmice se nisam nista udebljala smrsala sam pola kile...mada mi je to malo nevjerovatno jer jedem strasno puno i mislila sam da sam opet dobila 2kg za 7 dana kao prosli put al sreca pa nisam
uh da znate kako sam happy lijep poklon od vage za moj rodjendan
Ja sam 38. sedmica i imam +15 kila, nadam se da porođaja neću dobiti još koju, pazila sam se dosad, al sad me baš briga, ne mogu više da msilim o tome šta jedem. Svi mi kažu da se na mene ne vidi i da je otišlo sve u stomak, ali pobogu kako stomak može težiti 15 kg
Ma i meni tako govore da mi se ne primjeti puno,valjda bila premrsava.Juce se kolegice iznenadile kad sam im rekla da sam u 9-om Sad sam u 37.sedmici i udebljala sam se 18 kg ,ma ja se samo nadam da cu stati na 20 do kraja trudnoce A i bebica se deblja ovaj mjesec,nije sve do mene
Nisam se pohvalila ove sam sedmice na redovnoj kontroli sa 30+2 bila na +6kg. Znaci od 26-e, za 4 sedmice, dobila 2 kg. Mislim da je to sasvim ok, uglavnom ja sam srecna sa kilazom, a i doktorica. Gvendolina, ma vazno je da se ti osjecas dobro
ja sam na +8 ,za dva dava dobila skoro 2kg .samo ne znam od čega ??????kao da je i zrak kaloričan pa se ljepi salo na guzove..ogromni su i nekako se čudno miču dok hodam-fuj... al je stomačić zato fino porastao
Ma samo se ti hvali biloko,vidis kako se ja hvalim Nadam se da ce se neko utjesiti kad procita moj rezultat Samo meni nije jasno kako uspijete tako malo kila da dobijete??? Meni je ovo prva trudnoca pa se nisam snasla,vidjecete vi aBd sa drugom,bicu slang trudnica
Ma dokle god se ti osjećaš dobro i nemaš povišen pritisak sve je to uredu. Ono što je najveći problem u trudnoći kad neko dobije puno na kilaži je pritisak,ako je povišen onda postoji mogućnost komplikacija...a kile ko kile kako se dobiju tako i spadnu bitno je da je bebač ok.
Ah, sta ces mora se neko i hvaliti ovdje , svi nesto suze rone na ovoj temi. Ma i meni je 1. , mislim da se za ovu kilazu mogu zahvaliti mami jer sa "upecala" neki njen gen izgleda...ona se u udebljala 10kg
U devetom mjesecu se najviše dobija na kilaži,jer se tada i beba najviše deblja. Tako da ćeš ti vjerovatno ako nastaviš ovim tempom imati + a0 kg što je za svaku pohvalu
Ma super se osjecam,sto i mene cudi.Da mi je neko rekao da cu morati nositi dodatnih 18 kg pomislila bi da se necu moci kretati Ali ja sam sve do 9-og sama hodala ,forsirala setanje,bez ikakvih problema.Sad sam vec malo usporila,javljaju se pripremni bolovi pa malo teze hodam. A pritisak mi je nizak ujutru,ali to me ne brine,jer ga kaficom i sokicima brzo popravim.