Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma najveci problem je taj sto ja uopce genetski nemam neke predispozicije za debljanje. Kada sam ostala u drugom stanju imala sam 56 kg a sad trenutno 76. U prvoj trudnoci sam se isto tako puno udebljala, otisla na porod sa 75 kg, brzo sam visak skinula, ali ima jedna cinjenica, a to je da sam onda bila mladja za 8 godina, sad mi je 34. Ali ovaj celulit, pa to je uzas....... Kada bude vrijeme da se kupuju kupaci kostimi ja cu morati potraziti ronilacko odijelo
Pa kažem ti, ja sam s 13 imala strije na stražnjici , a moja mama ih nema ni dan danas. Ima genetika svoje, a nekad opet i nema. Hajde malo se razvedri, vidim da imaš smisla za humor. (ronilačko odijelo) Ako nastaviš ovako i ja ću počet razmišljat, da mi poslije poroda neće biti mm bez celulita. Nego, ako bude baš kritično, dogovorit ćemo se, pa ćemo zajedno na fitness - podržavat ćemo se. Meni fitness do sada nije baš polazio za rukom, obično sam odustajala već nakon 3 puta. Ali hajde glavu gore, nekako ćemo mi to zajedno...
eh ovako do sad sam se hvalila sa kilama a sad sam se na zadnjem vaganju razocarala za sedmicu sam dobila 2kg katastrofa ne mogu da vjerujem al eto nadam se da ce brzo spasti poslije poroda uglavnom 36 sedmica + 11,5 kg u cetvrtak opet idem na kontrolu i nadam se da nece opet biti + 2 kg
Ih ništa se ne sikiraj,opšte je poznato da se u 9 mjesecu najviše dobija na kilaži. Ja sam u devetom za 3 sedmice dobila čak 4 kg,a udebljala sam se 15 kg,i vjeruj da sam mjesec poslije poroda sve skinula bez problema.
nadam se da ce biti tako al stvarno mogu pojest puno inace sam nosila jako visoko i valjda mi je zeludac bio pritisnut pa i kad malo pojedem bude mi dovoljno a sad se malo spustio i "oslobodio" zeludac pa samo jedem hehehehehe
Ma šuti,od mene niko nije više jeo,non stop sam jela dobro nisam dobila 30 kg,mislim nisam ja toliko jela do 9 mjeseca,al u 9 kad sam počela da jedem,ma strahota jedna
joj ja sam već počela opasno da se debljam ,prva 4mj i nisam nešto dobijala na kilaži,svega 3kg(sa 54 na 57) al sada u roku mjeseca +3kg.a ne jedem puno,trudim se da unosim više voća i povrća al svejedno...imam još 17nedjelja do kraja trudnoće i sasvim dovoljno vremena da izguram na 70
Ništa ne brini,normalno je da se debljaš,al trebaš biti spremna na da najveći porast lilaže ide od 8 mjeseca jer tada i beba ubrzano dobija na kilaži...
svaka čast,valjda će i moj organizam bar približno tako reagovati...nije da mi je stalo al stvarno bi voljela opet obući svoje farmerice i haljine i...BAR NEKADA
I ja sam jedva čekala da obučem svoje farmerice toliko sam ih poželjela... a tek osjećaj neopisive sreće kad sam ih poslije poroda i obukla,ma kakve pare silni novci ne bi mogli zamijeniti taj feeling
ja sam se ugoila sve na sve do kraja 18 kg od koih sad sam spustila samo 8 a moja beba ima 3 i po meseci .iiiiiiii tesko je veoma.imam jednu tajnu.nakon poradgaj pij te zeleni caj mnogooooooo i ujutro na gladno srce casa topla voda sa cimet i med i malo jabukov ocet to je za mrsavljenje zakon.ako neko zna nesto drugo sem vezbu neka pise
Ja mislim da nikad vise necu moci stati u svoje stare farmerke(br 36,koje se mi nekad znale biti i velike ) A sad kad ih gledam nije mi jasno kako su mi mogle,izgledaju mi kao djecije Ma odlucila sam da se vise ne vagam,svakako ovaj zadnji mjesec to bebici ide
nadam se da ce biti tako al stvarno mogu pojest puno inace sam nosila jako visoko i valjda mi je zeludac bio pritisnut pa i kad malo pojedem bude mi dovoljno a sad se malo spustio i "oslobodio" zeludac pa samo jedem hehehehehe
Ma Sonjice moja,nista se ti ne brini. Ja sam otisla sa +13kg na porod i evo danas 14 dana nakon poroda obukla svoje farmerke koje sam nosila prije trudnoce. I toliko mi se svidja kako mi stoje,da ih evo jos nisam skinula,sepurim se po kuci u njima.
rodila sam sina 3.marta pre mesec dana.. i nisam puno kg izgubila posle porodjaja.. e sad jel mi ostao stomak il su mi zaboravili jos jednu bebu u stomaku neznam .. familija me tjesi ,,, da se jos uvek sve vraca na mesto i da ce mi se stomak povuci... al ja prosto ne verujem u to.. joj majko mila place mi se.. ostala sam trudna s 62kg a sad imam 71 ..i vise nesmijem stati na vagu.. a sto se tice stari farmerki mogu ih slobodno staviti u regal da se ne skuplja prasina ...nemogu ih navuci ni do koljena ..kako da skinem kilazu , jer dojim .. a nesmijem da treniram jos ..
e mila moja nisi jedina moja drugarica se porodila prije godinu a i sad ima stomak ko da je u 5-6 mj. jao sto ja tebe tjesim ja sam zatrudnila sa 65 a sad imam 77kg a 37.sedmica sam i kod mene ce taj slucaj biti sigurno ali bitno je da beban bude ok.
p.s. kad je tu drugaricu MM sreo 2 mj. poslije poroda (nije znao da se porodila) pitao ju je kad ce se porrodit joj crnjakaaaaa
rodila sam sina 3.marta pre mesec dana.. i nisam puno kg izgubila posle porodjaja.. e sad jel mi ostao stomak il su mi zaboravili jos jednu bebu u stomaku neznam .. familija me tjesi ,,, da se jos uvek sve vraca na mesto i da ce mi se stomak povuci... al ja prosto ne verujem u to.. joj majko mila place mi se.. ostala sam trudna s 62kg a sad imam 71 ..i vise nesmijem stati na vagu.. a sto se tice stari farmerki mogu ih slobodno staviti u regal da se ne skuplja prasina ...nemogu ih navuci ni do koljena ..kako da skinem kilazu , jer dojim .. a nesmijem da treniram jos ..
Draga moja ne mogu ti reći da ćeš ponovo stati u svoje farmerice jer to ne znam al sigurno ćeš još izgubiti na kilaži samo ti doji,ti si friško porođena mama i treba još vremena i maternici da se vrati na svoje mjesto jer ti je i zbog nje stomak uvećan,kako ona polako bude dolazila na svoje mjesto tako će i tvoj stomak biti bar malo manji. Inače 6 mjeseci treba da se tijelo potpuno oporavi od porođaja i da se sve vrati na svoje,tako da ne očajavaš.