Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam nastavila "rasti" od prosle kontrole razumno. Znaci, na kontroli kada nam je bilo 34+1 bila sam na +8kg, sto je od mjerenja prije 4 sedmice +2kg...od toga je beba dobila oko 1 kg . Ja i dalje zadovoljna
Zadnji put sam se vagala prije 4 sedmice i tada sam bila +4 kg. Sad smo ušli u 18-tu nedelju i pojma nemam koliko kila imam. Stomak mi se već pravo vidi i dobila sam veću glavu i guzu Kad se izvažem tj. kad skupim hrabrosti i stanem na vagu javiću koliko sam dobila... Sreća pa sam visoka pa su se kile do sada raspoređivale po grudima, stomaku, guzi i nogama
Ja bila juče na kontroli, ali moj doc ne važe trudnice nikada Samo se mjeri krvni pritisak i uradi uzv pregled. Znam da se inače trudnica važe uz ovo sve, ali eto moj doca to ne radi Zato ja sama vodim brigu oko toga koliko sam se udebljala, iako očito baš i nisam ažurna u tome
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Koliko ja vidim ovde sam ja svaku mjeru presla hahah,zatrudnila sa 58 a dan pred porod vagala 95 :))))),ali imala sam dosta vode cak su doktori zeljeli da me ispumpaju na sto naravno nisam pristala,ali posle su se kile gubile s obzirom da je beba bila zivahna nocu se budila po 6 puta,rodjen je sa 4 kile i 100 trazio je vise mlijeka nego sto sam imala tako da sam ga flasicom dohranjivala,a sad posle evo dvije godine ista sam :)pusica za sve
Pozdrav svima! Ja sam sada 18+5 i udebljala sam se 8 kg, sa 59 na 67. U početku sam jako puno povraćala, ali nisam gubila na kilaži, već naprotiv. U glavnom, još me niko nije upitao za kilograme, ja to onako interno za sebe, čisto da znam.
Ej, ti se zabrinjavaš zbog toga, ne trebaš. Ja sam npr u jednom mjesecu dobila 5 mjeseca. Dignut ćemo nakon poroda, lako za to, glavno da bebač ima što da raste. 30 je previše za dobiti, ali do 20 kg je sve normalno. Čitala sam ako je ženska prije trudnoće mršavija da će dobiti više u trudnoći, jer tijelo sprema zalihe radi dojenja...
Vagala se i ja I evo me, 18+4 i 6 kg više Vjerovale ili ne, zadovoljna sam. Šta me briga, to nije ni premalo, ni previše. Samo nek smo dobro i zdravo. Pomilkite vi svoje pupe od mene
Ja sam se u trudnoci udebljala 17 kg, sa 60 na 77. Porodom sam izgubila 8kg, jos 5kg sam izgubila u prvoj sedmici nakon poroda, a ostalo u naredna dva mjeseca jer sam bebu iskljucivo dojila, bez dohrane. Imala sam mlijeka za dvije bebe. Dojenje puno doprinosi mrsanju. Nastavila sam piti Prenatal jos dugo jer sam bebu dojila do 2. godine. Sad sam 8 sedmica i jos nisam nista dobila, imam mucnine ali ne povracam.
hm..u 27 sedmici sam.dobila 6 kg dosad...neznam kako ce biti ubuduce ..od ovih vrucina nemogu ni da jedem al mi je dok.rekla da se sada i od vazduha deblja....pa sad..kako ko.....ne patim od toga samo nek sve bude ok ..a kile manje vise....
Ma drage moje "zgoljavice", drago mi je cuti da su se neke tako malo udebljalje. Iskreno vam zavidim, ja sam k'o tuljan, a kad legnem u krevet onda licim na kornjacu koja se prevrnula na oklop pa nikako da se okrene u pravi polozaj. (sorry, nema slikice kornjace)
Ja sam u 32-oj sedmici. Na pocetku trudnoce sam imala 64 kg (na doktoricinoj vagi) i bila sam malo deblja nego inace. U pocetku sam imala mucnine i umjesto da debljam smrasala sam na 60 kg. Sada imam 68 kg zapravo sam samo dobila stomak, sto je iznendjujuce jer sam sklona debljanju i od polovine trudnoce sam na bolovanju i samo lezim kuci. Normalno jedem i trudim se jesti sto vise voca.