Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sada sam 21/22 tjedan i dalje imam 67 kg, kao u 18/19. U početku sam se jako debljala. Sada sam se malo bila prepala da nešto nije ok, ali kako sam prije tri dana bila kod ljekara i kako je rekao da bebica napreduje i raste i da je sve hB ok, više se baš i ne opterećujem. Valjda je sve to individualno...
ja sam do 23 sedmice dobila 6 kg a za bebu ne znam koliko gr ima
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
vi il se stidite il ste stvarno primjerene ... ja sam onda ubjedljivo najgora ...
do 39te sedmice sam dobila preko 20 kg a beba ima 3,800 i jos se nisam porodila tendencija rasta kila je jos uvijek prisutna ... samo neznam gdje su stale jer vizuelno i neizgleda da sam dobila toliko kila ....
35+3 70 kg udebljala se 10 kg dio sad ali brine me sto u zadnja 3 tjedna nisam se udebljala nista je li to ok pred kraj trudnoce s 34 tjedna beba mi je bila teska oko 2250 gr imam li ratzloga za brigu...
39-ta sedmica..... sinoć stanem na vagu.... i imam šta vidjeti.....čitavih 70 kg!! A skoro sam bila sletila 1 kg al smo, da se primjetiti, uspjeli vratiti ne samo tu 1 kg već i dodati .
Ništa ne brini Enisa i ja sam sa 70kg otišla u bolnicu sad je mom malom 4,5 mjeseca, imam 52kg. Na slici što sam te vidjela, imaš mi specifičan stomak (sve kile su ti u stomaku)-ti ćeš porodom ispuhat ko loptica i imaćeš jedan mali drhtavi stomačić al s vremenom i on će da nestane. No sikiriki...
Ne brinem ja za kile i sa Sarom sam bila slična, nije mi doduše bio onoliki stomak, al je sve u njega uglavnom otišlo, pa sam 7 dana iza poroda sletila na 47 kg , jedva sam hodala. A stomak poslije poroda bio super... Ovaj put ne vjerujem da će sve biti kao sa njom, ipak je druga trudnoća, al javim svakako
A ja 23 kila, a sad sam 39 sedmica. Ali sam smanjila, jer mi se nakupila voda pa imam bar kilo manje, jeeeee. Nadam se da mi se neće objesiti stomak i dobiti strije po nogama... , iako se ja i nisam raširila, samo oko kukova, guze, noge... Bar se sad ima što vidjeti, prije sam bila žgoljavica.
poetesa ja ne bih nikome preporucila dijetu- PROBLEMI I BRIGE koje sam imala pa sam smrsala za tako kratko vrijeme..kg mi nije zao ali mi je zao sto sam 3 mjeseca prezivljavala najgore stvari koje majka moze daprezivljava.. Ma ne brinite za kg kako dodju tako i odu....
37 sedmica + 9,5 kg to je super za razliku od prve trudnoce kada sam dobila preko 20 kg,ni sama ne znam kako sam sad uspjela da se ne udebljam toliko a u zadnje vrijeme jedem ko luda,stalno sam gladna,sad pred porod,valjda se necu udebljati vise od 3 kg do kraja. pozdrav svim . nasa bebica stize 26.06.2009 EDIN 23.03.2003.