Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje ja sam bila na putu i u svratim kod jedne extra gin. u Srbiji cisto radi kontrole kad sam usla kod nje zena me pita za razlog mog dolaska (bila 19 sedmica trudnoce) zamislite mog zaprepastenja kaze ne primjecuje se ...a ja nekako silno zelim veliku tibu kao ostale trudnice sada sam 20+3 koliko kg sam trebala dobiti do sada?...zanima me postoji li neka tabela koliko obim stomaka treba da se poveca ili kako treba napredovati kilaza...
Cao,Ja sam 12 sedmica,a udebljala sam se 2200gr.Mislim da nile lose,jer sam u prvoj trudnoci stavila 12kg,za 8 mjeseca.(porodila se 3 dan 9-tog mjeseca)Pozzz
Ja sam u 12. sedmici i nisam se udebljala nimalo. Znam da bih trebala nabaciti bar dvije kile, ali ja jedem normalno i ne mogu da se forsiram. A stomačić mi se već vidi, kao loptica ! Alex_mo, postavila sam ti neka pitanja na postu "Prva tri mjeseca...." i u pp pa te molim da mi odgovoriš jer vidim da si tu a imamo slične simptome i dileme!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Mene niti ko vaga ni nista....tako da pojma nemam, a ne mogu pratiti po kucnoj vagi jer mi je od pocetka pokazivala 3kg vise nego kod doktora.... ali izmedju 8-10kg sigurno sam dobila, 22 nedjelja
sa 18 sedmica je bilo + 6kg... na iducoj kontroli cu biti 24-25 sedmica pa vidjet cemo...al ima ih ima...stomo se vidi al punim se nekako u sirinu....ko kruska sam
ja sam trenutno u 31.sedmici a imam 11kg vise nego na pocetku...ne primjeti se toliko na meni samoj, ali stomak je prilicno velik i svi pitaju: je li ured gotovo?? svasta, sta mogu ja tu, imam jos mozda i dva mjeseca cekati na to njihovo "gotovo"
Sada sam 31+2 i imam 73 kg, a 163 cm u visinu, 14 kg do sada. Doktor mi je rekao da pripazim na prehranu, malo sam počela dobivati otoke na skočnim zglobovima.