|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
24.1.2010 23:36:17   
Neci
Pozdrav svim buducim mamicama. Ja sam se u trudnosi udebljala 15 kg i bila prava maca, ali sam nakon poroda dobila jos toliko jer su me svi tetosili pa je bilo hoces li ovo, pojedi ono, uzmi to dobro je za mlijeko............... Da skratim moja mrvica doji vec peti mjesec a ja izgledam ko nasukani kit ubica, a tako se i osjecam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ujutru kad moram da ustanem iz kreveta vristala bih koliko me kicma boli. E to vam je moje iskustvo! Cuvajte stomacice i mazite ih puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooo svaki dan.

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 1076
24.1.2010 23:47:14   
Hanady RR
neci to je sasvim normalna stvar. ja sam kao slonica izgledala poslije poroda sa prvom bebom...više sam dobila nakon poroda nego u trudnoći a nakon godinu dana samo što mi nisu udjelili koju kilu kako sam sletla...ženi treba puna godina dana da se sve kosti nakon trudnoće i poroda na mjesto vrate. A sad nakon druge bebe koju još uvijek dojim a sad će joj godina dana imala sam 20 kg viška 9 sam skinula normalnim tokom bez dijeta niti sam sebe čime patila samo sam sebi rekla ima da uđem u broj 38 za 1 rođkas moje curice. E rođendan je za 20 dana a ja nosim broj 40. nakon 46 super zar ne...ima za pola godine da budem maca i pol a onda idme u Mostar kod jedne naše forumašice da kupim sebi farmerke 27 brojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Neci)
Neposredna veza do poruke: 1077
24.1.2010 23:55:04   
noaa

IZVORNA PORUKA: Hanady

neci to je sasvim normalna stvar. ja sam kao slonica izgledala poslije poroda sa prvom bebom...više sam dobila nakon poroda nego u trudnoći a nakon godinu dana samo što mi nisu udjelili koju kilu kako sam sletla...ženi treba puna godina dana da se sve kosti nakon trudnoće i poroda na mjesto vrate. A sad nakon druge bebe koju još uvijek dojim a sad će joj godina dana imala sam 20 kg viška 9 sam skinula normalnim tokom bez dijeta niti sam sebe čime patila samo sam sebi rekla ima da uđem u broj 38 za 1 rođkas moje curice. E rođendan je za 20 dana a ja nosim broj 40. nakon 46 super zar ne...ima za pola godine da budem maca i pol a onda idme u Mostar kod jedne naše forumašice da kupim sebi farmerke 27 brojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zar ce toliko vremena proci dok se upoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1078
3.2.2010 15:15:25   
Hannica
Poslije poroda sam imala 65 kg.sto je 10 kg vise nego sto sam imala prije trudnoce.Danas,tacno 6 mjeseci od poroda,imam 57,i zadovoljna sam,ne zelim vise da gubim na tezini ali zelim da malo zategnem tijelo,veceras aBd idem na fitnes.Zanima me da li je moguce da izgledam kao nekad,koliko vjezbanje pomoze.Tijelo mi se prilicno opustilo i to mi je bas ......fuj...
Ima li nade za mene?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 1079
6.2.2010 15:45:56   
talisman
30 sam sedmica, dosada sam se udebljala 15 kg a osjecam se kao da ih imam 100user posted image Sama sebi kazem da ako ovako nastavim uskoro cu morati tockove na nogama nadograditi user posted image Nadam se ( mnoge me tjese da mogu sanjati to ) ali ja se ipak nadam da u ovo zadnje tromjesecje necu nabaciti previse kilograma i da cu dobiti neku optimalnu kilazu, mada sam ocito granicu normale presla user posted image U pocetku trudnoce sam sebi obecala da ce mi granica biti 13 kg, a sad sam je malko pomjerila pa cu biti sretna ako se porodim sa 18 kg viska user posted image A tek ako mi se bebica umeraci pa pokupi sve viska sto unesem i uspijem cak i ne udebljat se vise od 15 ma koliko jela, e onda neznam kud' bi mi kraj bio user posted image

(odgovor članu Neci)
Neposredna veza do poruke: 1080
6.2.2010 17:37:01   
putnica
Ja sam dobila 17 kg u trudnoci,nakon poroda ubrzo otislo 10,a evo nakon 6 mj i ostatak,pa sam na predporodj. tezini....borim se da zadrzim kg zbog dojenja..

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 1081
8.2.2010 12:24:40   
Mamica24
33 sedmica - udebljala se 16 Kg KO MEĐED user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sreća pa sam bila žgolja prije trudnoće inače bi sad bila brdo

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 1082
8.2.2010 13:12:24   
lara 33
22. sedmica i +11 kg. Masala sto bi se reklo

Najsretniji dan mog zivota 20. juni 2010

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1083
8.2.2010 13:25:44   
samedi
u 25.sed. sam bila +10 a sad( u 29.) vidjet cemo danas! user posted image +5 ili vise user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lara 33)
Neposredna veza do poruke: 1084
8.2.2010 14:54:17   
Nenci
Prvi dan 39te nedelje i + 16kg
Auuuu....

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1085
8.2.2010 14:59:51   
Srecica_mala
30 sedmica imam +9kg. Prije trudnoće sam imala 55kg a vidjet cemo kako ce biti do krajauser posted image

We proudly announce our gift from above, a little miracle to hold and love. S. we love you soooo much!!!

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 1086
8.2.2010 16:14:36   
meli07
evo mi 40-ta sedmica.. +14 kg
vidjet ćemo koliko ću izgubiti..
al nije ni bitno..neka sve ostalo bude ok..kile su sporedna stvar..ne vrijede sikirancije..

(odgovor članu Srecica_mala)
Neposredna veza do poruke: 1087
8.2.2010 16:20:12   
Niina
ja sam bila toliko opterecena kilama tokom trudnoce, medjutim protiv nekih stvari nikako ne mozes. Od 6-og mjeseca kile su se pocele lijepiti kao lude. Mislim da mi se primao i onaj zrak koji sam udisala.Tako da sam na kraju trudnoce bila superteska kategorija i tezila sam 90kg !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali nakom mjesec dana od poroda doslovno je sve nestalo, sva ona voda koja se nakupila nestala je i ja sam se vratila na kilazu prije poroda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da se ne uznemiravate, jos ako dojite..........sve se topi :))))user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu meli07)
Neposredna veza do poruke: 1088
8.2.2010 16:49:26   
nanika
danas je 40 dana kako sam rodila i ostale su jos dvije kile viskauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1089
8.2.2010 19:39:48   
Anoniman
Ja svim yenama koje su se udebljale u trudno'i stvarno yavidimuser posted image Ja sam yatrudnila sa 68 kg, cijelu trudno'u pazila sta jedewm, na porod oti[la sa 96 kg, izasla iz porodilista sa 87 i suspijela smrsati na 83. Otad a proslo je 9 mjeseci nisam smrsala ni grama, tri puta promislim sve sto pojedem, radim od 9 do 6, na poslu mi je vrlo stresno, po noci ne spavam jer princezi rastu zubi. I naravno da napomenem dojim bebu. \bsas sam tuzna sto ne mrsam , smrcccuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 1090
8.2.2010 19:54:25   
dinciii
Ja vala nisam pazila u trudnoci sta jedem pa se udebljala samo 15 kg...Ostalo mi je jos 2 kg od trudnoce ostalo je sve od prije user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1091
8.2.2010 20:23:42   
Hannica

IZVORNA PORUKA: nanika

danas je 40 dana kako sam rodila i ostale su jos dvije kile viskauser posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1092
24.2.2010 15:44:24   
Husic10
Joj ma nisam se ni vagala da vam pravo kazem, kad bi otidji na pregled izvagaju me kazu mi ja samo ok...jeli to dobro, super kazu napredujes...bila sam zgolja prije trudnoce pa mi dobro dosle te kile..hehe
Ja mislim tokom cijele trudnoce da sam se udebljala jedno 15-20 kg, ali sam i smrsala od nespavanja i umora kad se beba rodila.

Sad evo sve mi se gadi ovi par sedmica, mislim da sam i smrsala...ali vidjecemo kako ide kasnije kad me mucina napusti aBd.

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1093
24.2.2010 15:48:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady

a koliko si visoka? ja sam nosila 31 broj farmerki a sad je 32-33 user posted image ja sam visoka 1.82 cm

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1094
24.2.2010 16:14:34   
samedi
evo sad sam 31.sed i imam 84 kg user posted image user posted image ostaje mi samo da se nadam da ce te kile spasti poslije poroda user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1095
24.2.2010 16:15:44   
samedi
to je + 15 kg user posted image user posted image a jos deset sedmica je ostalo user posted image user posted image ma samo neka je user posted image dobjo a za kile cu se poslije brinuti

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1096
24.2.2010 16:27:55   
Mamica24
ja sam se udebljala 17 kg do sad 35 sedmica i očekujem još koju user posted image user posted image user posted image

al sam ja bila žgolja samo takva. imala sam svega 53 kg kad sam zatrudinila.. ma štiglić!!

moja rodica se udebljal 33 kg bila je ko brod ali eno je sad ko manekenka kaže sve se to istopi ne sikiraj se.

< Poruku je uredio Mamica24 -- 24.2.2010 16:28:29 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1097
24.2.2010 16:30:10   
Natica
29 sedmica i plus 11 kg.... punooo jedva hodaaam user posted image

Allahu dragi podari mi snage da izdrzim ovo sve do kraja.

Samo uz Tvoju pomoc cu moci da drzim svog sina zdravog i zivog u narucju..

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1098
24.2.2010 16:36:03   
sara.at
16+3 i otprilike 3kg sam nabacila al mene spasava sto moj bebi nevoli cokoladu a ni cips dok pojedem povratim user posted image i onda ja udarim po vocu i povrcu i to user posted image pase.... Vidjet cu do kraja kolika cu biti user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Natica)
Neposredna veza do poruke: 1099
24.2.2010 16:46:59   
ivanak
Točno danas 19 sedmica i 4 kila u plusu....
Mene sve strah da se ne zdebljem previše, jer sam u prvoj trudnoći dobila 24 kila.... Zadnji mjesec sam bila napuhana od vode samo tako - ali kad bi me gledao rekao bi samo stomak dobila....

A sad mi se čini i da mi je mrcek veći stomak nego što je bilo u ovo vrijeme u prvoj trudnoći.

< Poruku je uredio ivanak -- 24.2.2010 16:49:14 >

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *