Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav svim buducim mamicama. Ja sam se u trudnosi udebljala 15 kg i bila prava maca, ali sam nakon poroda dobila jos toliko jer su me svi tetosili pa je bilo hoces li ovo, pojedi ono, uzmi to dobro je za mlijeko............... Da skratim moja mrvica doji vec peti mjesec a ja izgledam ko nasukani kit ubica, a tako se i osjecam. Ujutru kad moram da ustanem iz kreveta vristala bih koliko me kicma boli. E to vam je moje iskustvo! Cuvajte stomacice i mazite ih puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooooooooo svaki dan.
neci to je sasvim normalna stvar. ja sam kao slonica izgledala poslije poroda sa prvom bebom...više sam dobila nakon poroda nego u trudnoći a nakon godinu dana samo što mi nisu udjelili koju kilu kako sam sletla...ženi treba puna godina dana da se sve kosti nakon trudnoće i poroda na mjesto vrate. A sad nakon druge bebe koju još uvijek dojim a sad će joj godina dana imala sam 20 kg viška 9 sam skinula normalnim tokom bez dijeta niti sam sebe čime patila samo sam sebi rekla ima da uđem u broj 38 za 1 rođkas moje curice. E rođendan je za 20 dana a ja nosim broj 40. nakon 46 super zar ne...ima za pola godine da budem maca i pol a onda idme u Mostar kod jedne naše forumašice da kupim sebi farmerke 27 broj
neci to je sasvim normalna stvar. ja sam kao slonica izgledala poslije poroda sa prvom bebom...više sam dobila nakon poroda nego u trudnoći a nakon godinu dana samo što mi nisu udjelili koju kilu kako sam sletla...ženi treba puna godina dana da se sve kosti nakon trudnoće i poroda na mjesto vrate. A sad nakon druge bebe koju još uvijek dojim a sad će joj godina dana imala sam 20 kg viška 9 sam skinula normalnim tokom bez dijeta niti sam sebe čime patila samo sam sebi rekla ima da uđem u broj 38 za 1 rođkas moje curice. E rođendan je za 20 dana a ja nosim broj 40. nakon 46 super zar ne...ima za pola godine da budem maca i pol a onda idme u Mostar kod jedne naše forumašice da kupim sebi farmerke 27 broj
Poslije poroda sam imala 65 kg.sto je 10 kg vise nego sto sam imala prije trudnoce.Danas,tacno 6 mjeseci od poroda,imam 57,i zadovoljna sam,ne zelim vise da gubim na tezini ali zelim da malo zategnem tijelo,veceras aBd idem na fitnes.Zanima me da li je moguce da izgledam kao nekad,koliko vjezbanje pomoze.Tijelo mi se prilicno opustilo i to mi je bas ......fuj... Ima li nade za mene?
30 sam sedmica, dosada sam se udebljala 15 kg a osjecam se kao da ih imam 100 Sama sebi kazem da ako ovako nastavim uskoro cu morati tockove na nogama nadograditi Nadam se ( mnoge me tjese da mogu sanjati to ) ali ja se ipak nadam da u ovo zadnje tromjesecje necu nabaciti previse kilograma i da cu dobiti neku optimalnu kilazu, mada sam ocito granicu normale presla U pocetku trudnoce sam sebi obecala da ce mi granica biti 13 kg, a sad sam je malko pomjerila pa cu biti sretna ako se porodim sa 18 kg viska A tek ako mi se bebica umeraci pa pokupi sve viska sto unesem i uspijem cak i ne udebljat se vise od 15 ma koliko jela, e onda neznam kud' bi mi kraj bio
Ja sam dobila 17 kg u trudnoci,nakon poroda ubrzo otislo 10,a evo nakon 6 mj i ostatak,pa sam na predporodj. tezini....borim se da zadrzim kg zbog dojenja..
ja sam bila toliko opterecena kilama tokom trudnoce, medjutim protiv nekih stvari nikako ne mozes. Od 6-og mjeseca kile su se pocele lijepiti kao lude. Mislim da mi se primao i onaj zrak koji sam udisala.Tako da sam na kraju trudnoce bila superteska kategorija i tezila sam 90kg !!!! Ali nakom mjesec dana od poroda doslovno je sve nestalo, sva ona voda koja se nakupila nestala je i ja sam se vratila na kilazu prije poroda. Tako da se ne uznemiravate, jos ako dojite..........sve se topi :))))
Ja svim yenama koje su se udebljale u trudno'i stvarno yavidim Ja sam yatrudnila sa 68 kg, cijelu trudno'u pazila sta jedewm, na porod oti[la sa 96 kg, izasla iz porodilista sa 87 i suspijela smrsati na 83. Otad a proslo je 9 mjeseci nisam smrsala ni grama, tri puta promislim sve sto pojedem, radim od 9 do 6, na poslu mi je vrlo stresno, po noci ne spavam jer princezi rastu zubi. I naravno da napomenem dojim bebu. \bsas sam tuzna sto ne mrsam , smrccc
Joj ma nisam se ni vagala da vam pravo kazem, kad bi otidji na pregled izvagaju me kazu mi ja samo ok...jeli to dobro, super kazu napredujes...bila sam zgolja prije trudnoce pa mi dobro dosle te kile..hehe Ja mislim tokom cijele trudnoce da sam se udebljala jedno 15-20 kg, ali sam i smrsala od nespavanja i umora kad se beba rodila.
Sad evo sve mi se gadi ovi par sedmica, mislim da sam i smrsala...ali vidjecemo kako ide kasnije kad me mucina napusti aBd.
a koliko si visoka? ja sam nosila 31 broj farmerki a sad je 32-33 ja sam visoka 1.82 cm
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Točno danas 19 sedmica i 4 kila u plusu.... Mene sve strah da se ne zdebljem previše, jer sam u prvoj trudnoći dobila 24 kila.... Zadnji mjesec sam bila napuhana od vode samo tako - ali kad bi me gledao rekao bi samo stomak dobila....
A sad mi se čini i da mi je mrcek veći stomak nego što je bilo u ovo vrijeme u prvoj trudnoći.
< Poruku je uredio ivanak -- 24.2.2010 16:49:14 >